بهتر بود به اصل موضوع می پرداختین، نه چیز دیگه!!!
در همین بخش راهکارهای بسیار خوبی توسط دوست خوبم مهرداد، ارائه شده. که دیدن اونها رو به شما توصیه میکنم.
شما هم بهتر بود بجای این پست، به راهای کاربردی اشاره میکردین!!!
بهتر بود به اصل موضوع می پرداختین، نه چیز دیگه!!!
در همین بخش راهکارهای بسیار خوبی توسط دوست خوبم مهرداد، ارائه شده. که دیدن اونها رو به شما توصیه میکنم.
شما هم بهتر بود بجای این پست، به راهای کاربردی اشاره میکردین!!!
درست ميگين منم چوم وقت نكردم تمام پستها رو بخونم خواستم ببينم ارزش داره يك تاپيك جديد باز كنم و... يا نه، نمي دونم قبلا مطرح شده يا نه.
ممنون بابت تذكرتون اما قسط من چيز ديگه اي بود كه جاي بحث نداره. اگر لازم باشه تاپيك رو ميزارم.
دوستان سلام.
DVD RW SAMSUNG من درش رو که میبندم باز دوباره باز میشه.
چند تا ASUS هم داشتم که تو سوراخش کردم درست شد اما این رو به یکی از دوستان هم دادم گفت درست شد اما نشد.
گفت یه IC داره اتصال کوتاه بشه درست میشه اما نشد.
چیکار کنم درست بشه؟
سلام دوستان . من لپتاپم hp2170 هست . cd های ارجینال که داخلش میذارم به خوبی می خونه و نشون میده .. ولی اگر cd رایت شده بذارم نمیخونه خالی نشون میده . مشکل از چیه ؟
یه dvd داخل دی وی دی رام لب تابم گذاشتم که بیرون نیومد. مجبور شدم با سوزن بیرونش بیارم. از اون موقع دیگه آیکون دی وی دی رامم حذف شده و از نصب خارج شده. چه جوری میشه اون رو دوباره نصب کرد. یعنی درایورش رو از کجا میشه گیر آورد. تو سایت دل گشتم چیزی نبود فقط چند تا فیرم ویر بود که به دردم نخورد. تا حالا وقتی ویندوز رو نصب می کردم خودش نصب میشد.
inspiron 1440 فکر کنم دی وی دی رام فیلیپس
الان نگاه کردم دیدم درست شده! جل الخالق!
فکر کنم کار همون فیرم ویر هاست!
مشکل شما یا از کش درایو است یا کثیفی یا لحیم سردی سنسور روی برد کوچک
یا شکسته شدن یکی از زائده ها درب درایو
سلام
من حدود یک سال و نیم پیش لپتاپم رو خریدم. درایو بلوری ـش از بعد یه مدت درست کار نمیکرد. کلا هم ازش 20 بار استفاده نکردم. اوایل باید یک دی وی دی رو چند بار در بیارم و دوباره جا بزنم تا بخونه اما الان که تست کردم دیگه اصلا هیچ دیسکی رو نمیخونه.
بنظرتون راه حلی داره؟
بیشتر بلوری رام های لپتاپ که من دیدم مشکل دارن.
سپاس
با سلام خدمت دوستان
دی وی دی رایتر من از نوع sony dru 820a هست که شش سالیه برام کار میکنه البته باهاش خیلی کم رایت کردم و بیشتر ریدشو استفاده کردم ولی دوتا مشکل داره:
1- با بعضی دی وی دی های سیلور صدای ناهنجاری تولید می کنه
2- بعضی سی دی ها رو رایت میکنه اما رید نمی کنه
مشکل از کجاس؟
اون صدا فکر کنم منظورتون صدای موتور دیسک باشه بهتره موتور دیسک با روغن چرخ خیاطی روغنکاری بشه
برای نخوندن اون سی دی ها اول از همه فریم ویر درایوتون رو آپدیت کنید
درست نشد لنز رو با دستمال تمیز کنید و تو درایو رو یک فوت بکنید
تا اینجا اینکارارو انجام بدین نتیجه نگرفتین باید کابل فلت و پتانسیومتر چک شود درست نشد چک کردن خود اپتیک و برد اصلی به ترتیب همه مراحل رو براتون گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)