بچه ها یه برنامه میخام که کار با دوربین اچ دی رو راحت کنه طوری که بشه راحتتر و با کیفیتتر عکس گرفت همینطور بتونه عکسها رو مدریت کنه
خیییییییییییییییییییییییل ی ممنونم
بچه ها یه برنامه میخام که کار با دوربین اچ دی رو راحت کنه طوری که بشه راحتتر و با کیفیتتر عکس گرفت همینطور بتونه عکسها رو مدریت کنه
خیییییییییییییییییییییییل ی ممنونم
بچه ها كسي مي دونه چجوري ميشه از يوتيوب با دياموند 2 فيلم دانلود كرد؟
یه نرم افزار ضد سرقت خوب برای touch pro 2 کسی داره؟
من Ultimate Theft Alert v3.5 رو امتحان کردم که sms نمیده یعنی کار نمیکنه؟!
ابتدا کورپلیر را مینی مایز کن
بعد ببین بازم اینطوری میشه ؟
دوربین اچ دی 2 همینه که میبینی
نمیشه کاریش کرد
باید ای پیشو وارد کنی
یه سرچ کن تو گوگل پیداش میکنی
یه نرم افزار ضد سرقت خوب برای touch pro 2 کسی داره؟
من Ultimate Theft Alert v3.5 رو امتحان کردم که وقتی یه سیم کارت دیگه گذاشتم رو گوشی کار نکرد یعنی هیچ sms به شماره های داده شده نرفت
راهی نداره مگر اینکه رام رو به یه وین 6.5 آپدیت کنی که اونم باید مطمئن بشی به کارت میاد یا نه....اگه خواستی HD رو با i900 من عوض کن 120 سر میدم....عالی عکی میگیره ها!!
گلمحمدی جان مینیمایز هیچ مشکلی نداره فقط وقتی صفحه خاموش میشه Pause میشه که منم نمیتونم خاموش نکنم چون تو جیبم اعمال ناخواسته انجام میده![]()
سلام.
شما تو یک صفحه یک پست رو 2 بار زدید؟ نیازی به اینکار نیست اگر دوستان چیزی داشته باشن حتما" راهنمایی میکنن.این کار فقط موجب ازدیاد صفحات تاپیک و ایجاد سردر گمی واسه دوستان دیگه میشه.
یک نرم افزار دارم امشب سعی میکنم از رو هارد اکسترنال برات پیدا و آپلود کنم.![]()
سلام.
برنامه IneSoft Phone این کارو انجام میده با ده ها آپشن استثنایی دیگه.![]()
سلام آقایون من یه دی وی دی خونگی دارم که usb میخوره میشه کاری کرد که hd رو وصل کرد به این دی وی دی که از روش بخونه یعنی مثل فلش مموری بشه
یعنی میخام دی وی دی اطلاعات روی گوشی رو بخونه
آیا نرم افزاری هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)