سلام
چطوری چند تا عکس رو با nero رایت کنم تا دستگاه cd اون رو پخش کنه؟؟؟
موفق باشید...
سلام
چطوری چند تا عکس رو با nero رایت کنم تا دستگاه cd اون رو پخش کنه؟؟؟
موفق باشید...
سلام به همگی
یه سوال در مورد Nero Home Essentials SE دارم. این قسمت از نرو دقیقا کارش چیه؟ آیا تنظیمات خاصی داره که بشه اونو به طور کامل جایگزین My computer کرد؟ امکاناتی مثل رایت کلیلک و اجرای مستقیم فایلهای خاص یا نرم افزار رو می شه به Nero Home اضافه کرد؟ و . . . .
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
سلام !
(با تشکر از توحید , )
1- این پیغام چیه ؟
هر فیلمی رو که اجرا می کنم ، با هر برنامه ای ، این پیغام میاد
هر ورژنی رو که نصب کردم این پیغام میومده
چیکار کنم ؟
2- نرو 9 رو که نصب کردم دیگه Nero ShowTime نمیاد
جالبه که این نرم افزار رو هم نصب کردم !
Last edited by gmuosavi; 17-12-2008 at 00:48.
من یک دیویدی سامسونک خریدم و از نرو ورژن 7.9.6.4 استفاده می کنم وقتی که می خوام یک دی وی دی رایت کنم چیزی حدود 29 دقیقه تا 1 ساعت طول می گشه تا رایت کنه نمی دونم چش شده چون من برای اولین بار با سرعت 7 دقیقه دی وی دی رو رایت کردم ولی حالا بعد از گذشت یک هفته وقتی می خوام رایت کنم نزدیگ یک ساعت رایت طول می گشه به عکس زیر نگاه کنید :
من برنامه Ace Utilities رو نصب کردم و با استفاده از این برنامه رجیستر رو پاکسازی کردم آیا ممکن است مشکل از این کار باشه ؟
وقتی هم که می خوام DVD رایت کنم CPU هم کار می کنه یعنی تمام پردازش سیستم به رایتر اختصاص داده می شه و برای این که DVD نسوزه من هیچ برنامه ای رو باز نمی کنم آیا این روال عادی است یا نه ؟
از این که به سوال قبلیم جواب دادید کمال تشکر رو دارم
نمی دونم چرا وقتی که می خوام تایپیک جدید ایجاد کنم مدیر بخش تایپیک رو قفل می کنه و می گه بیام این جا سوالم رو مطرح کنم ولی انگار این جا متروکه شده حالا منظور مدیر چی است نمی دونم
بگذریم .
می شه درباره این قسمت هایی که مشخص کردم یکی از دوستان یه توضیحی بده ؟
پیشاپیش از جوابی که می دهید کمال تشکر رو دارم .
![]()
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد nero vision منو راهنمایی کنه؟
تو قسمت انتخاب منو برای ویدئو ها فقط چند تا منوی محدود دارم
اما وقتی از مسیر نصب وارد این قسمت میشم: Nero Vision\Smart3D\Menus\4_3 میبینم منو های بیشتری هست که تو خود برنامه نشونم نمیده
از کجا میتونم این منو ها رو داشته باشم
دوم اینکه چطور میتونم 3 تا فیلم رو تو یک دی وی دی بزنم؟
ممنون
سلام.
از یه برنامه ای استفاده کردید، که یه فایلی رو به نام پیغام اول از سیستم تون پاکیده. و یا هنگام Uninstall کردن یه برنامه ای اون فایل هم از بین رفته.... (مربوط به پیغام اول)
مربوط به سوال دوم.
نرو 9 رو از کجا آوردید....؟؟؟ دانلود کردید...؟
مطمئنید که نسخه ی Ultra هست....؟؟؟؟ یا هر نسخه ای که تمام Utilitly نرو رو به همراه داشته باشه...؟؟؟
در کل یه احتمال میدم که ویندوزتون با اشکال مواجه هست.....
ئه راستی!
فیلمی که اجرا میکنید، مطمئنید در مسیری که قرار داره، هیچ فایل یا پوشه ای با نام فارسی وجود نداره در اون مسیر......؟؟؟ (مورد خیلی موثر...)
حالا اینا رو انجام بدین ببینیم چی میشه....
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 17-12-2008 at 00:53.
ممنون توحید جان !
این ورژن رو از توی dvd ماهنامه رایانه خبر نصب کردم
توحید جان ! اصلا برنامه اجرا نمیشه !
یعنی از تو منوی استارت هم که برنامه رو باز می کنم این خطا رو میده !
حالا شما نمیتونید این فایل رو که پاک شده برام بزاری برای دانلود ؟
ممنون میشم !
سلام دوستان
Nero 9.0.9.4c رو با حجم 370 مگابایت گرفتم ولی وقتی نصبش کردم دیدم Image Drive نداره!!!
میخواستم بدونم من پیداش نکردم یا اینکه اصلا این ورژن توش Image Drive ارائه نشده
ممنون
فکر کنم یه قسمت برای این کار داره caprure image البته من خودم عکس ها رو با Windows Movie Maker به قیلم تبدیل میکنم و بعد میارم تو Nero
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)