تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 50 از 3745 اولاول ... 40464748495051525354601001505501050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب چرا این آقای حمید جان به هیچ کدوم از سوالات جواب نمی ده؟
    احتمالا شرکت محدود کرده است (بگزریم که خواهش کرده بود مسائل فنی رو بهش بگید که کمک کنه ولی شما چسبیدید به مسائل مالی و داخلی شرکت).البته هنوز میشه امیداور بود بیاد.(با احتمال کم البته اگر سرکار نرفته باشیم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب فایل مخصوصش رو از توی cd مودم اجرا کن و یا از طریق
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کن.
    توی سی دی نیست از سایت dl کرده بودم اما وسط نصب اررور میده خیلی ها هم مشکل منو دارن!

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من از کارمندهای قسمت پشتیبانی فنی آسیاتک هستم، بچه ها من با سیاستهای شرکت در مورد قیمتها و ... کاری ندارم. اگر کسی مشکل فنی داره من تا جایی که از دستم بر بیاد کمکش می کنم. در مورد مارک مودمها و کاراییشون، مشکل سرعت و ....

اگر آقای عیوبی از مشتری طلبکار نباشه و دعوا نکنه. رفتار بقیه بچهها خیلی خوب. تا اونجا هم که بتونن کمک میکنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هم مثل آخوند جان امیدوارم ادعای شما صحت داشته باشه
    چرا نمایندگی کرجتون (آریاتک) مودمهای Dlink میده به ملت مگه نمایندگی شما نیست ؟ ما اگه مودم ASUS AM 602 بخوایم کی رو باید ببینیم؟
    خودت برو از بازار تهیه کن. چیکار به اونها داری

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان برای اینکه ترافیک و سرعتش زیر نظر داشته باشند از این برنامه استفاده کنند. من 8 ماه دارم ازش استفاده میکنم. فوق العاده کامل . گزارشی گیری ثانیه به ثانیه. خدایی مو لا درزش نمیره
    ساعت دقیقه ثانیه. حجم استفاده شده در روز ماه سال و....
    ساعتهای اتصال
    آخرین ورژن +کرک
    کار هم باهاش خیلی آسون

کد:
    کد:
    کد:

6. 2 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

احتمالا شرکت محدود کرده است (بگزریم که خواهش کرده بود مسائل فنی رو بهش بگید که کمک کنه ولی شما چسبیدید به مسائل مالی و داخلی شرکت).البته هنوز میشه امیداور بود بیاد.(با احتمال کم البته اگر سرکار نرفته باشیم)
    من چی پرسیدم مگه زد 2 جان ؟
    من نگفتم که چرا شرکت 10 تومان می گیره ؟ پرسیدم این 10 تومان که می گیره ، چی کار می کنه ؟ همین ....
    سوال بدی پرسیدم ؟
    به هر حال ، شرمنده ، اگه خالی بندی نبوده باشه و به خاطر سوال من دیگه سر نزده ، عذر می خوام ، شرمنده

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من چی پرسیدم مگه زد 2 جان ؟
    من نگفتم که چرا شرکت 10 تومان می گیره ؟ پرسیدم این 10 تومان که می گیره ، چی کار می کنه ؟ همین ....
    سوال بدی پرسیدم ؟
    به هر حال ، شرمنده ، اگه خالی بندی نبوده باشه و به خاطر سوال من دیگه سر نزده ، عذر می خوام ، شرمنده
    حق با شماست آخوند جان من طی دو هفته ی پیش دو دفعه زنگ زدم پارس آنلاین و دو نفر منشی مختلف گوشی رو توی این دو دفعه برداشتند و هر دوشون گفتن که این هزینه راه اندازی مربوط به هزینه نصب در منزل هستش و اگه نخوای بدی میتونی ندی!ولی اگه مشکلی بعدا پیش بیاد و بگی مشکل دارم به ما دیگه ربطی نداره ! , الان اینترنت پردیس (کرج) هم 5 تومن کشیده رو سرویسهاش ولی در عوض دیگه هزینه راه اندازی نمیگیره . به قول خود شما این هزینه راه اندازی نهایت چیزی به اندازه 2000 تومن براشون در میاد و بقیش پول زوره ! بالاخره چیکار میشه کرد دیگه اینجا ایرانه ! شما تو اروپا یا لوس آنجلس زندگی نمیکنی که انتظار داری یه اینترنت Broadband با سرعت 24Mb وبدون محدودیت حجمی رو ماهیانه 29 یورو بهت بدن ! اینجا باید خدا رو شکر کنی که همون 128 کیلو رو هم بهت میدن .یه وقت نری جایی بگی تو کشور ما طبق قوانین فقط استفاده اینترنت 128 و پایینتر برای مصارف خانگی است و بالای 128 (البته بالای 128 منظورم همون 256 و 512 هستش یه وقت فکرنکنی 24 مگابیت رو میگم !) برای مصارف خانگی ممنوع شده و باید کارت دانشجویی و ... ببری تا یه اینترنت 512 مفنگی بهت بدن !

Last edited by ghahremanimehdi; 17-09-2008 at 05:44.

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.واقعا آسياتك شورش را در آورده. دقيقا يك هفته هست كه سرعت براي من به 4 الي 8 افت كرده است.در صورتي كه هميشه از 14 پايين تر نميومد.زنگ هم كه ميزنيم كسي جواب نمي دهد و پيغام گير هست.يكبار هم كه به زور و زحمت گرفتم ميگن كه از مخابرات هست.هر چي ميشه يا از مخابرات هست و يا برنامه اي نصب كرده ايد كه سرعت را پايين آورده است.خدا ازشون نگذره.يك هفته هست كه كار مرا به تاخير انداخته اند و امروز كه اصلا به 2 تا 5 رسيده است و هر چي زنگ زدم جواب ندادند.منطقه ابوذر هستم.پول 128 خانگي را مي گيرند و سرويس 64 هم نمي دهند.
    Last edited by رايانه; 17-09-2008 at 17:48.

10. این کاربر از رايانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز .
    از من میشنوی اگه مجبور نیستی یا توان رفتن رو Isp دیگه ایی رو داری هر چه سریعتر در خواست جمع آوری بده خودتو راحت کن . منم همین کارو ماه پیش کردم و بسیار هم از کرده خود راضی هستم .

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خوب دوست عزیز

از کجا معلوم isp های دیگه هم این جوری نشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •