پنج فحش یه قشری:(شما به هرکی خواستین نسبت ندین) جسارت به کسی نشه.
1. از جلو چشام خفه شو 2. فکر کردی فقط خودت خری؟ 3. کسی با تو زر نزد
4. صداتو واسه من داد نزن 5. خودت گیر عجب خری افتادی
اگر آیا تکراری بود بخندو ببخش.
پنج فحش یه قشری:(شما به هرکی خواستین نسبت ندین) جسارت به کسی نشه.
1. از جلو چشام خفه شو 2. فکر کردی فقط خودت خری؟ 3. کسی با تو زر نزد
4. صداتو واسه من داد نزن 5. خودت گیر عجب خری افتادی
اگر آیا تکراری بود بخندو ببخش.
یارو میره پیش آخوند میگه ببخشید سنتور حرامه؟ اخوند: بله عزیزم. یارو: سه تار چطور؟ اخوند: اونم همینطور. یارو: ارگ هم حرومه؟ اخوند: بله . یارو: پس سرود ملی را با گو* من ساختن
بی تربینی نبود که ؟ : دی
عشق دیدار تورا قاصد بی رحم چه داند
انقدر شوق دیدار تو دارم که خدا میداند
@
غیر از غم عشق تو ندارم غم دیگر
شادم که جز این نیست مرا همدم دیگر
@
بهای دوست نه از زیبایی اوست و نه از دارایی اوست فقط از وفای اوست
@
میدونی پشه چند تا دندون داره ؟ . . . . . 43تا .. . . . . . شک داری
يه چوپان ميره خواستگاري ميگن شغلت چيه ميگه مهندس دامپيوتر پشم افزار
@
عربه ميره دستشويي هرچي زورميزنه اروغ مياد ميگه نكنه برعكس نشستم
@
غضنفر ميميره ميره اون دنيا، ازش ميپرسن چي شد مردي؟ ميگه داشتم شير ميخوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست
@
غضنفر عينكش را دور دستش مي چرخونه بعد ميزنه چشش، سرش گيج ميره ميخوره زمين
@
به پشه ميگن شما زمستون ها کجاييد؟ ميگه نيست که خيلي تابستونا رفتارتون خوبه
@
به مرغه ميگن چرا تخم نميزاري ؟؟ ميگه شوهرم گفته واسه 75 تومان اندامتو خراب نكن
@
خروسه ميره لب ديوار ميبينه ماشين حمل مرغ رد مي شده صدا ميزنه بچه ها بياييد سرويس دخترها داره مياد ديدم
@
يه روز يه ميخ ميره عروسي اونقدر مي رقصه پيچ ميشه
@
پيرزنه تو اوتوبوس هي ميگفته ني ناي ني ناي ني ناي ناي ، همه هم دست ميزدن براش بعد يهو دست ميکنه تو کيفش دندوناشو در مياره ميگه نياوران نيگه دار
@
دغدغه هاي يه پسر جوان - کار ندارم - پول ندارم - سربازي نرفتم - ماشين و خونه ندارم - و ... دغدغه هاي يه دختر جوان - لاک ناخنم پاک شده - مهري سرويس طلا خريده - دختر خاله ام ماشين داره - مامان غذاي خوب نمي پزه - عروسکم رو هنوز نخوابوندم - و ... عجب دنياي باحالي
@
بسمه تعالي
غرض مزاحمت بود که بحمدالله حاصل شد
@
يکي مي گن يه جمله بگو که 3 تا دروغ توش باشه . ميگه: دانشگاه آزاد اسلامي
@
تست کنکور :
سرعت نور چقر است؟
1)بد نيست
2)خوب است
3)شما چطورين
4) به تو چه
@
قانون 12 اديسون:
بوس يک جريان 220 ولته که اگه مدتش طولاني بشه فيوز مرکزي ميزنه بيرون
@
آيا مي دانيد ميزان پاسخ مثبت دختران به بوق زانتيا 60 درصد بيشتر از انواع پژو مي باشد؟ روابط عمومي شركت سايپا
@
يه دانشمنده مثل من يه تيكه يخ گرفته بوده بالا، داشته خيلي متفكرانه بهش نگاه ميكرده. رفيقش ازش ميپرسه: چيرو نگاه ميكني؟ طرف ميگه: ازش آب ميچيكه ولي معلوم نيست كجاش سوراخه!
@
يه مسئولي داشته راديو پيام گوش ميداده، گزارشگره ميگفته: راه بهارستان به امام حسين بستهاست، راه انقلاب هم به امام حسين بستهاست... طرف ميگه: باشه بابا بستن كه بستن، ديگه چرا هي به امام حسين قسم ميخوري؟
@
يك بابايي داشته از سر كار برميگشته خونه، يهو ميبينه يك جمع عظيمي دارن تشييع جنازه ميكنند، منتها يجور عجيب غريبي: اول صف يك سري ملت دارن دو تا تابوت رو ميبرن، بعد يك مرده سیاه به تن با سگش راه ميره، بعد ازون هم يك صف 500 متري ملت دارن دنبالشون ميرن. يارو كف ميكنه، ميره پيش جناب سگ دار، ميگه: تسليت عرض ميكنم قربان، خيلي شرمندم... ميشه بگيد جريان چيه؟ يارو ميگه: والله تابوت جلوييه خانممه، پشتيش هم مادر خانومم... هردوشون رو ديشب اين سگم پاره پاره كرده! مرده ناراحت ميشه، همينجور شروع ميكنه پشت سر يارو راه رفتن، بعد از يك مدت برميگرده ميگه: ببخشيد من خيلي براتون متاسفم، ميدونم الانم وقت پرسيدن اينجور سوالا نيست، ولي ممكنه من يك شب سگ شما رو قرض بگيرم؟! مرده يك نگاهي بهش ميكنه، اشاره ميکنه به 500 متر جمعيتي پشت سر، ميگه: برو ته صف!
Last edited by jigar-tala; 01-06-2009 at 07:35.
دوستان
سری هم به این تاپیک بزنید
برای من که همش خاطره است
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وزارت ارشاد به دلايل زيرشعراتل متل توتوله راغيرمجازاعلام كرد:
1 - استفاده ازكلمات ركيك مثل شيرو پستان
2 - ترويج بيحجابي
3 - صدورشير به هندوستان شعراصلاح شده:
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
اَتَل مَتَل صَلَوات
گاوعلي زَدهِ قاط
هم دست داره هم آستين
شيرشو بردن فلسطين
بگير زَنِ مسلمان ازحزب الله لبنان**اِسمِشو بِزارحَكيمه**كه چادرش ضخيمه
با نصب پلاکاردهای سالگرد ارتحال امام ، از هموطنان ... خواهش میشود به امام رای ندهند
عزيزم خيلي دوست دارم خيلي وقته كه نديدمت بزرگترين آرزوم اينه كه باز هم بيام جلوي قفست بهت غذا بدم!!!میمون
بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم ... فكرنكن ياد تو بودم، كار نداشتم ول مي گشتم!
امیدوارم همیشه سبز و بانمک باشی مثل آب دماغ!!!
تو دیاری که پلنگ شعر میگه گاو غزل گوش میده خروس تار میزنه چه اشکالی داره گوسفند SMS بخونه؟
و را از گُل نه از گِل آفریدند ... زعطر یاس وسنبل آفریدندنمی دانم تو را با این همه حسن ... چرا اینگونه منگل آفریدند؟
هر وقت پيشم نيستي دلم برات تنگ مي شه... هر وقت هم که پيشم هستي دلم برات تنگ مي شه...اي مردشورتو ببرن که بود و نبودت يکيه
اگه بپرسند بهترين، زيباترين، شجاع ترين، محبوب ترين، داناترين، عاقل ترين ادم کيه؟ انگشتمو به طرفت تو دراز مي کنم و مي گم اين نمي تونه باشه
¥
¥
¥
¥
¥
¥
این آخرین چیزیه که از تو برام مونده جای پات رو دیواره اتاقم
یادت به خیر عجب مارمولکی بودی
خواستم اسمتو بذارم گل گفتم می پلاسی.بذارم خورشید گفتم غروب می کنی.بذارم ماه روزا تنها می مونم.گذاشتم دماغ تا همیشه رو صورتم باشی!!!!!!!!
بدون هر وقت صدای زنگ مسیجت می آد معنیش این نیست که SMS داری.........معنیش اینه که یه نفر بیکار شده و حوصلش سر رفته! و یاد تو کرده!!!!!
خری گم کرده ام با بار کاشی اس ام اس ميزنم شايد تو باشی
تاحالا شده يكي تو رو، يا تو يكي رو، يا يكي يكي ديگهرو، يا دو تا يكي رو، يا يكي دو تا رو، يا دوتا دوتا يكي رو، اينقدر كه من تو رو اسكل كردم، اسكل كنه؟
ميدوني فرق هويج با ماشين چيه؟ . . . . . . .
. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . ..
مگه اين پايين ریدن كه تا هر چي ازت ميپرسن مياي اين پايين رو نگاه ميكني؟ يه كم فكر كن
وقتي باران ميبارد همه چيز زيبا ميشود. گلها، درختها، همه چيز، ميگم، تو هم برو زير بارون شايد يه فرجي شد
مژده، مژده، آلبوم جديد اندي به بازار آمد، نوبت خوشگلا تموم شده، حالا ديگه تو هم بايد برقصي
چشمات وقتي زيباست كه مال اشك باشه. اشك وقتي زيباست كه مال عشق باشه. عشق وقتي زيباست كه مال تو باشه. تو وقتي زيبايي كه دستت تو دماغت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)