فرمت unl رو خودتون باید بنویسید. این پست رو کامل بخونید. اون 2فایل با پسوند unl رو بسازید use attached gps هم نمایان میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرمت unl رو خودتون باید بنویسید. این پست رو کامل بخونید. اون 2فایل با پسوند unl رو بسازید use attached gps هم نمایان میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اون 2 تا فایل رو با NotePad بنویس ... بعد بریزش تو گوشیت ...... با x-plore اونارو Rename کن و فرمتش رو از txt به unl تغییر بده .
بله ...... باید GPS وصل شه تا نقشه بیاد .
سلام
در سایتمثل اینکه نقشه یک نقشه کامل تر برای گوشیهای ( GPS ( Garmin دار تهیه شده که شامل کرج و اصفهان و همدان هم میشه این نقشه ها فقط در ایران تهیه میشه یا شرکتهای خارجی دیگری هم هستن که برای GPS نقشه تهیه کنن ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
بنام او که هر چه دارم ازوست
سلام
کوشی من n78
چند بار برنامه های مختلفو دانلود کردم
بهترین راهنمایو سایت maxitem داده از اون راه انجام دادم
برنامه نصب شد بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم وقتی میخوام اونو اجاره کنم اول این پیغام میاد
warning-use gps safely
بعد من iagree رو میزنم
وارد صفحه میشم که بالاش انتنه که انتن نداره فکر کنم مال این منطقه ای که من هستم ولی بعضی وقتها یکی انتن میاد
ولی این مهمه که توی اون حالت هم no map خسته شدم
تا حالا چند تا برنامه رو نصب کردم به طریقهای مختلف
راستی اینو بگم من ابتدا سریال کوشیو به کیجنی که ازسایت maxitem گرفتم یا شایدم از موبایلستان میدم سریالی بهم میده بعد اونو توی کیجن پیست میکنم سپس سریالی که بهم میده رو توی New Text Document با پسوند unl سیو میکنم سپس اونو توی پوشه کارمین میریزم و سپس از توی کوشی پسوند تکسو حذف میکنم
نمیدونم مشگلم چیه؟
دوست من در فرومهای مختلف درباره این شرکت و همینطور نقشه های که برای فروش قرار داده بحث شده ....
.
نقشه هایی که این شرکت برای فروش گذاشته محصول این شرکت نیست .... این شرکت فقط واسطه هست ...
.
قیمت نقشه ایرانش 63000 هست که اصلاً ارزش خرید نداره .... چون دوستان زحمت کشیدن و نسخه کرک شدش رو در 2 3 سایت قرار دادن ....
تنها فرقش با این نقشه کرک شده فقط یه آپدیتی هست که به قوله خودشون هر ماه بیرون میدن و شاید 2 3 تا اسم پمپ بنزین بهش اضافه کرده باشن ....
.
از من میشنوین بهترین کار استفاده از همون نقشه کرک شده هست که تمام جزئیات نقشه پولی رو داره .....
سلام
شما gps داخلی رو برنامه شناسوندی...کافیه بری تو فضای باز تا گوشیت آنتن GPS ش پر شه...
شاد باشی![]()
خوب دوستان رست شد حالا چجوری میتونم یه مقصد به برنامه بدم تا برنامه کوتاه ترین یا بهترین مسیر رو به اونجا به من نشون بده؟
سلام
این برنامه شهرهای بزرگ چین مثل گوانزو رو سا÷ورت میکنه...؟ یعنی مثل شهر تهران تمام جزییات رو نشون میده مثل کوچه ها بانک ها و ...
یه سوال دیگه : من با این برنامه تا یه حدی فقط می تونم بزرگنمایش رو کم کنم یعنی به جز شهرمون یه منطقه کو چیک رو میتونم ببینم این خاصیت برنامست یا ااینکه نه...؟
این برنامه کله ایران رو داره...هر جا که باشی هم میتونی جاهای دیگه رو ببینی ولی فقط تهران کرج اصفهانش کامله...
واسه چین هم باید باشه...اگه خواستی بگو برات پیدا کنم...
شاد باشی![]()
من فايل gpx پيدا نمي كنو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)