انتخاب compression نامناسب و غیراصولی
انتخاب compression نامناسب و غیراصولی
من 4تاش دانلود کردم زدم extract با winrar میگه :
! C:\Users\....\The_Good__The_Bad_And_The_Ugly-By-Giving_River.part1.rar: CRC failed in The Good, The Bad And The Ugly-By-Giving River\The Good, The Bad And The Ugly-By-Giving River.mp4. The file is corrupt
کمک!
سلام
عکس هایی که سایز صفحه رو بهم میزنند رو به صورت لینک بذارین خواهشا
خطای OCR هست
پارت 1 رو دوباره دانلود کنید
قبلش تیک Keep broken files رو موقع extract کردن بزنید یک در هزار ممکنه جواب بده در غیر اینصورت هیچ راهی نیست جز : دانلود مجدد پارت مورد نظر .
part 1 را از دوباره دانلود کردم فرقی نکرد همون error را داد. keep broken files هم درستش نکرد. چه کنم؟
من یک تعداد فیلم دارم که دایویکس است و مثل اینکه از رو دی وی دی ریپ کردن
مشکلم اینه که با کوچکترین خش تو تصویر صدا از تصویر عقب می افته و من باید دوباره استوپ بزنم و دوباره play بزنم و بیارم سر بندش تا مشکل صدا درست بشه ولی بازم یک ربع بعدش دوباره همین مشکل پیش می یاد
با سلام
من يه فيلم دانلود كردم با فرمت rmvb
اما توي هيچ يليري نشونش نميده
توي تاپيك مربوط به خودش هم dvd x professional رو معرفي كرده بود اما وقتي با اين نرم افزار فيلم رو باز ميكنم پيغام ميده كه اين فرمت جزو فرمت هاي پشتيباني شده نيست!!!!
چيكار كنم؟
با real player میتونی اجراش کنی . اگه real player رو نصب کردی با km player هم اجرا میشه
از کدک Codecs6030_allin1 هم اگه استفاده کنی میتونی توی km player روش زیرنویس بزاری .
( یعنی فقط کدک رو نصب کنی)![]()
سلام
خب اینطور که مشخصه
cpu سیستمی که داشته ریپ میکرده در حال انفجار بوده
فیلم ها به کل مشکل دارند
مشکلی از سیستم شما نیست
دوستان من چند تا بلوری ریپ و اچ دی ریپ دارم
کیفیتشون خیلی عالی هست
اما با اینکه کیفیت بالایی دارند بالا و پایین تصویر یک نوار سیاه هست که واقعا" آزار دهنده هست
مشکل از مانیتور هست؟
یا از فیلم
من یه فیلم دانلود کردم 20 قسمته 50 مگیه نمدونم با چی باز میشه پسوندش اینجوریه zip.001 با winrar امتحان کردم جواب نداد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)