اخبار هم گفت هوو از نظر پلیس خطرناکه تا پایان تعطیلات از ترددش جلو گیری میشه
اخبار هم گفت هوو از نظر پلیس خطرناکه تا پایان تعطیلات از ترددش جلو گیری میشه
خب حالا راننده ها چیکار کنن
هوو خطرناکه دانگ فنگا چقدر به نظرتون استاندارد هستن؟
یا کشنده های فاو که تازه وارد شدن و حتی توی کفی و در حالت خالی هم بیشتر از 90 کیلو متر نمیتونن راه برن
آیا به نظرتون همیشه سرعت کم یعنی امنیت آیا این ماشینها واقعا استاندارد دارن؟
یعنی فکر میکنید این ماشینها امنیت کافی رو دارن آیا توانایی حرکتی کافی دارن ؟
شما پس بهتر بود واکنش رانند های سواری رو توی یه گردنه تقربا 6 کیل.متری اون هم توی یه راه یک طرفه در مواجهه با دو تا تریلی با 24 تن بار میدیدن چطور میخوان ازشون سبقت بگیرن.
یعنی فکر میکنید این ماشینها توان مواجهه با این نوع مسیرها رو چقدر دارن که کشور ما هم از این جاد ه ها زیاد داره.
پس بهتره خوب قضاوت کنیم .
حرفت در مورد هوو های موجود در ایران کاملا درسته !! چین آشغال ترین جنس هاش در آشغال ترین خط تولید رو میفرسته ایران....
اگه یه آماری از سایت های خارجی بگیرین متوجه می شین که دنگ و فنگ و هوو و فاو جز اصلی ترین ماشین های ترانزیت تو چین هست. در صورتی که هوو ی وارد شده به ایرانی اصلا کیفیت نداره
این لینک عکس های کامیون در چین هست.. اکثر کامیون های خودشون هم چینی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mard_khasteh; 04-04-2009 at 00:19.
من تاحال سوار هوو نشدم
با باره 24 تن چند تا میره
یه عکس از داخل کابین میشه بزارید
هوو از نظر اتاق هم بزرگه و هم جادار.. اما مشکلش اینه که قطعات استفاده شده توی اتاق خلی بی کیفیت هستند.
شنیده بودم اتاقش تا حدی شبیه fh 12 هستش. اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنند.
دوستان عزیز هم هوو و هم دانگ و فنگ تقلیدی ناقص از fh می باشند. هوو بیشتر از نظر داخل کابین و آیینه ها ولی دانگ و فنگ از بیرون و طرح ظاهری.
یه چیزی میگم به بعضیا بر نخوره .دقت کنین به رانندگان هوو و دنگ و فنگ حدود 40 % از اونا زیاد وارد نیستند .
معمولا راننده باسابقه و قدیمی کمتر سراغ همچین مارکهایی میرن ( مگر مشکلات مالی مجبورشون کنه ) و بیشتر رانندگان جوان کم تجربه تر همچین خریدهایی رو انجام میدن . ( واسه اثبات این حرف خودتون امتحان کنین روی یه سرعت گیر وایسین توجه کنین به انتخاب دنده رانندگان مختلف در مواجهه با این مانع ،یا در خیلی شرایط دیگر و....)
خواستم بگم یکی از علتهای خرابی ها و مشکلات این کامیونها ، زیاد وارد نبودن بعضی از راننده هاست که به ، بدنام شدن هر چه بیشتر این دو برند در ایران کمک کرده علاوه بر نکاتی که دوستان به درستی به اون اشاره کردند.
نمیدونم چرا با وجود همچین ترمزهای مفتضحی که هوو داره وقتی از راننده هاشون سوال میپرسم که ترمزاش چطوره اکثرا می گن خووب .(خودتون دیدین که تو سرازیریای گردنه ها کامیونهای عهد بوق هم با بار از کنار هوو میگذرن و اگر یه هوو رو دیدید که یه خورده راحت کامیونو شل کرده : یا بارش سبکه یا به دود لنتاش توجه کنین که بوش کل گردنه رو میگیره)
دوستانمن شنیدم که تاحالا دانگ و فنگها جون چند راننده رو گرفتن اونم به این علت که توی سرعت کابین راننده یه هو افتاده جلو ( آخه جک بالا بر اتاق راننده برقیه و اتصالی پیدا کرده اتاق رو بالا زده.و راننده ها دارن اتاقو با سیم بکسل و .... افسارش می کنن )![]()
چند سال دیگه لاشه این کامیونها رو ببینین که چه جوری بد قواره شدن بعضی هوو ها که به همچین روزی رسیدن.
اما داخل اتاق و کابین دنگ و فنگ به نظر من از آتگو خیلی بهتره.
آقای بی باک یه خورده در مورد سوالاتون بیشتر فکر کنین .جوابتون در مورد سرعت هوو ، 1423 حالت داره که چند تا بره.
گفتم که توی صافی چند تا میره باره کامل 24 تن
من با اکتروس با باره کامل 115 تا رفتم
Last edited by بی باک بی بال; 05-04-2009 at 09:18.
بار کامل منظ.ر حد نهایی وزن ماشین باید 40 تن بشه
توی کفی در حد ولوو f12 هستش دقیق نمیشه گفت به وضعیت لاستیکها و بعضی عئوامل دیگه بستگی داره من با اینترناشنال مدل 75 موتور 8 سیلندر 285 اسبی کامینز با همیشن تناژ بار در حدود 80 الی 85 کیلو متر توی کفی اتوبان قزوین کرج رفتم البته لاستیک در حد نو بار ورق تخت با ارقفاع پایین بود واسه هر نوع باری یه سرعت مطمئنهتعریف میشه مثلا واسه پالت ام دی اف که بار حساسی هستش یا ملامینه که هم ارتفاع بالایی دارن هم وزن کمی هم بار رو نمیشه عادی محکم بست حتی ورق رول خوابیده که شدیدا خطرناک هستن این سرعتها کم میشن.مثلا با بار 10-11 تنی ام دی اف بیشتر از 70-75 تا نیشه رفت.
Benz VS VOLVO 2
موتور بنز موقع استارت زدن زودتر از ولوو روشن می شه .حتی FH , FM9 نیز دیرتر ازبنزهای هم رده روشن میشن .احتمالا بخاطر فضای کم هنگام فشرده شدن گاز وهوا در محفظه ی تراکم سیلندر و محاسبه بهتر زمانبندی مراحل سوخت رسانی درآن زمان. ؟؟؟
آلیاژ بدنه موتور بنز با کیفیت تر است نسبت به ولوو.و این کیفیت نقیصه ی گرم شدن زیاد بنز را جبران کرده تا مشکلی برای موتور در دماهای بالا پیش نیاید.
* اگه به بنز فشاربیاری واسه رفتن روغن کم میکنه ، بیشتر از ولوو.هنگام بالا رفتن دور موتور(به علت گاز بیش از حد) این اتفاق برای بنز حتمی بوده ولی مدلهای جدید قفل هستن تا بفهمیم که این مشکل رفع شده یا نه.( پس این یعنی نمی تونیم با بنز زیاد چارنعل بتازیم) *
علت گرم شدن در مدلهای قدیمی رادیاتوروپروانه کوچک آن بود. در حالیکه آقای دایملر بود که طرح رادیاتور را در سال 1899 تکمیل کرد.
وقتی تعویض روغن انجام میدی همیشه بنز کم خرج تر بوده نسبت به ولوو وهست.
اگه روغن ATEGO روبا فیلترش عوض کنی حدود 85 تومنی هزینه دارد .ولی FM باید 3 فیلترش را عوض کنی وحدود 130 تومنی باید خرج کنی واسه FH هم بالاتر( حدود 170_180 تومنیه ).
*** بنزهای جدید بطور اتومات اعلام می کنند که چه موقع روغن باید تعویض بشه ( چه موتور،گیربکس ودیفرانسیل). و این کار بوسیله سنسورهایی انجام میشه که با افزایش کارکرد موتور وکاهش ویسکوزیته روغن و کارائی آن بصورت KM باقیمانده و تاریخ تقریبی،تعویض آن را اعلام می کنند ( نوع روند کارکرد کیلومترکامیون را در مدت اخیر در نظر میگیرد وحدس می زند که در فلان تاریخ آنقدر کیلومتر کار خواهد کرد). و هنگامی که هر بار سویچ را باز کنیم روی صفحه نمایش به ترتیب اولویت تعویض و سرویس ، بصورت کیلومتر باقی مانده نمایش داده می شود. ( اولویت سرویس :اگه چک کردن و سرویس کامیون موعدش از سایر کارهای تعویض و یا سرویس جلوتر باشه موقع باز کردن سویچ همان کار بصورت کیلومتر باقیمانده نمایش داده خواهد شد. )
در ولوو این تکنولوژی را ندیده ام در معرفی های FH16 هم ندیده ام.***
در مورد صفحه نمایش باید بگویم از نظر سادگی و راحتی کاربا آن ولوو مثل منوی موبایل وتلویزیونه،وهرکسی میتونه بااون کار کنه و تازه چند ساله فارسی شده.
بنز هرچند بخش های مختلف خیلی خوب تقسیم بندی و طبقه بندی شده اند اما کارهای ریز را بصورت کد نشان میدهد که هیچ کس متوجه نمی شود.بنابراین مردم میگویند کامپیوتر ( به اصطلاح مردم ) ولوو کاملتر است .
مثلا به طور صریح در ولوو نمایش داده خواهد شد که لنت جلوسمت چپ x% باقی مانده و یا دمای گیربکس بصورت سمبل نمایش داده شده.
در حالیکه در بنز ( به استثنای ACTROS که کاملتره وراحتر البته وارد جزئیات اون نشده ام.) این مثالها را بصورت MW 25 x% اینجور نمایش داده شده .برای مثال گشتاور واقعی موتور MR 01 x( Nm ) راننده بایستی لیستی از این کدها را داشته باشه که فکر نکنم هیچ راننده ایرانی هچنین لیستی را دیده باشد.
این مربوط به صفحه نمایش آتگو است :
به نظر من اگر این کدهای بنز بصورت اسم و سمبل در می آمد از ولوو بهتر بود .
صفحه نمایش بنز انواع مختلفی دارد با تنوع زیاد ، اما ولوو در کل مدلها ( FH,FM,NH ) صفحه نمایش یکسانی دارد. فکر کنم این تنوع خوب باشه.در زیر صفحه نمایشهای مختلفی که روی آکتروس گذاشته شده می بینید:
صفحه نمایش ولوو که از یه FM9 گرفتم :
![]()
ولوو برای همه ی انواع خود( FH ,FM,NH ) از یه نوع صفحه استفاده کرده ولی بنز هرکدام یه جورند .ولی مشابه.
![]()
Last edited by FH 16 660; 05-04-2009 at 21:02.
به نظر من هرچه صفحه نمایش ساده تر باشد بهتر است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)