تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 380 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون دادا،ولي اين راه رو قبلا هم امتحان كرده بودم،idm فايل ها رو تكه تكه ميكنه و تو يه پوشه به اسم downldata ميزاره كه علاوه بر قسمت ها يه فايل txt هم تو اون پوشه كه اطلاعات دانلود از سرور توشه،وقتي اون پوشه كپي ميكنم و ميبرم تو يه كامپيوتر ديگه و از تنظيمات انتخابش ميكنم و ادامه ي دانلود رو ميزنم ارور ميده و ميگه سرور مورد نظر صحيح است ولي ديتاي صحيحي براي آن مقرر نشده و ... به خصوص كه فايلي هم كه دانلود ميكنمrar هم هست و ممكنه همه چي بر باد بره،لينك دانلود و اسم فايل هم يكيه،حالا موندم چيكار كنم. :-(
    ترخدا يكي كمكم كنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اي بابا راه ديگه اي نبود!

داره خودمونی میشه masood2525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

سلام من از internet download accelerator براي دانلود استفاده ميكنم ولي خيلي از لينك هاي دانلود رو كه يه فايل zip يا rar است خودش به صورت html ذخيره ميكنه و نميزاره وارد سايت رپيدشير يا سايتهاي ديگه بشم ؟؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد ..

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

سلام من از internet download accelerator براي دانلود استفاده ميكنم ولي خيلي از لينك هاي دانلود رو كه يه فايل zip يا rar است خودش به صورت html ذخيره ميكنه و نميزاره وارد سايت رپيدشير يا سايتهاي ديگه بشم ؟؟؟
    لطفا راهنمايي كنيد ..
    سلام

-------

اگر اکانت رپید داری

فقط برای یک بار وارد Setting اکانتت در Rapidshare بشو و تیک Direct Dwonload رو بزن و ذخیره کن.

حالا دیگه برای هیچ لینکی صفحه لود نمیشه. مستقیما دانلود شروع میشه و فایلی هم که IDA شروع به دانلودش میکنه درست خواهد بود.

در این حالت هم اگر دیدی صفحه ای با حجم کم جای فایل دانلود شده احتمالا فایل مورد نظر توسط رپید حذف یا بلاک شده و دیگه دانلودش ممکن نیست. صفحه ای هم که گرفتی همون ارور توش نوشته شده. صفحه ----- هم همینطور.

-------

اگر اکانت رپید نداری

دیگه IDA سودی نداره

اون لحظه یا کلا IDA رو غیر فعال کن یا حداقل نظارتش (Monitor) رو روی اون پسوند از بین ببر. دانلود رو هم با همون کادر دانلود IE انجام بده.

موقتا هم اگر کادر IDA رو کنسل کنی (ببندی) IE اون صفحه باز شده رو ادامه میده و می تونی دکمه مورد نظر در سایت Rapid رو بزنی.

-------

موفق باشید.
    Last edited by nw_nk; 07-03-2009 at 05:52.

5. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masood2525's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    kerman

پيش فرض

نرم افزارهاي ديگه هم همين طور هستن مثلا idm يا ساير نرم افزارها؟؟؟؟

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض مشکل با dap

سلام به همه دوستان
    من برای دانلود فایل از DAP یا download accelerator plus استفاده می کنم
    اما مدتی دچار یه مشکل عجیب شدم و اونم اینکه فایلها را تا 19 درصد دانلود می کنه به محض اینکه به 19 درصد رسید سرعت دانلود میشه صفر و تمام دیگه فایل رو نمی تونی دانلود کنی .
    ممنون می شم اگه کمکم کنید و بگید چیکار باید بکنم

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام ...

من c# (سی شارپ) رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم ولی فقط حجمش 2.58 مگا بود !!!
    بعد که رو فایلی که دانلود کردم کلیک کردم تازه فایل ها رو که حجمش 149 مگا بایت بود دانلود کردم بعد کامپیوتر ریستارت شد و فایل ها رو کامپیوتر فقط نصب شد ...

سوال من اینه که این فایل هایی که دانلود کردم کجا رفته که یه کپی از فایل اجرایی بگیرم که بعدا" اگه برنامه پاک شد دوباره نصب کنم ...

الان فقط اون آدرسی که دادم برنامه روش فقط نصب شده ...

ممنون ...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11

نرم افزارهاي ديگه هم همين طور هستن مثلا idm يا ساير نرم افزارها؟؟؟؟
    بله. IDM هم دقیقا همچین رفتاری داره و تا آدرسی در نوار آدرس IE وارد بشه که انتهاش پسوند فایل رایج داره سریعا پنجره دانلود رو باز میکنه. که اگر دانلودتون مستقیم نباشه اون پنجره دانلود رو باید بست و با صفحه IE که لود خواهد شد منتظر آدرس واقعی فایل باشید. FlashGet هم که اصلا قبل از وارد کردن آدرس در IE یعنی به محض کپی و قرار گرفتن آدرس در Clipboard کادر دانلود رو باز میکنه. دیگه برنامه ها هم به همین ترتیب.

البته تمامی این رفتارها در تنظیمات هر کدوم از دانلود منیجرهای فوق قابل تغییره.

سلام به همه دوستان
    من برای دانلود فایل از DAP یا download accelerator plus استفاده می کنم
    اما مدتی دچار یه مشکل عجیب شدم و اونم اینکه فایلها را تا 19 درصد دانلود می کنه به محض اینکه به 19 درصد رسید سرعت دانلود میشه صفر و تمام دیگه فایل رو نمی تونی دانلود کنی .
    ممنون می شم اگه کمکم کنید و بگید چیکار باید بکنم
    سلام.

هر فایلی؟ برنامه رو دوباره در همون آدرس نصب کنید. تنظیمات هم از قبل برداشته نشه.

با سلام ...
    من c# (سی شارپ) رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم ولی فقط حجمش 2.58 مگا بود !!!
    بعد که رو فایلی که دانلود کردم کلیک کردم تازه فایل ها رو که حجمش 149 مگا بایت بود دانلود کردم بعد کامپیوتر ریستارت شد و فایل ها رو کامپیوتر فقط نصب شد ...

سوال من اینه که این فایل هایی که دانلود کردم کجا رفته که یه کپی از فایل اجرایی بگیرم که بعدا" اگه برنامه پاک شد دوباره نصب کنم ...

الان فقط اون آدرسی که دادم برنامه روش فقط نصب شده ...

ممنون ...
    سلام.

فایل های Setup آنلاین که فایل های اصلی رو هنگام نصب دانلود می کنند معمولا اطلاعات دریافتی رو در فلدر Temp درون User لاگین شده قرار میدن. اگر محتوای این فلدر رو هنوز پاک نکردید چک کنید و فلدرهای حجیم درونش رو بررسی کنید.

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

کدومیک از مدیریت دانلودها این قابلیت را دارن که ج.ری تنظیمشون کنیم که وقتی اتصال برقراه دانلود را انجام بدن؟تایم خاصی مد نظر نیست

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فایل های Setup آنلاین که فایل های اصلی رو هنگام نصب دانلود می کنند معمولا اطلاعات دریافتی رو در فلدر Temp درون User لاگین شده قرار میدن. اگر محتوای این فلدر رو هنوز پاک نکردید چک کنید و فلدرهای حجیم درونش رو بررسی کنید.

ممنون ...
    آره . رفته تو Temp اما بازم وقتی هر چی تو پوشه تمپ بود ریختم تو سی دی موقع نصب می گفت این فایل exe نیست ...
    نمی دونم دیگه کجا ها رفته ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •