تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 241 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت ansar_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام ميكنم خدمت همتون من يه مشكل ناجوري برام پيش اومده يه ويروس از طريق رم وارد كامپيوتر شده و فولدرهام رو تبديل به فايل كرده وتمام فولدرها شدن 37كيلو بايت با كاسپرسكاي ويروس يابي كردم توي هر پوشه اي يه فايل
    exe پيدا كرد و اون رو ديليت كرد ولي كل فولدرم حذف شد چجوري اين ويروس رو ميشه حذف كرد وراهي براي برگردوندن فولدر هاي حذف شدم هست؟

ممنون ميشم از پاسختون

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    اون ویروسی که شعار میده رو
    منم تونستم پاک کنم
    فقط
    فلش و موبایلم دو فایل autorun.inf و .exe وجود داره و + داخل رم و فلش هم new folder به ضصورت شوتکارت وجود داره

که داخل Autorun
    ----------------------

[autorun]
    action=Open Drive
    open=autoply.exe OPEN
    icon=C:\windows\system32\shell32.dll,8
    shell\open=Open
    shell\open\Command=autoply.exe OPEN
    shell\open\Default=1
    shell\explore=Explore
    shell\explore\Command=autoply.exe EXPLORE
    shell\AutoPlay=AutoPlay
    shell\AutoPlay\Command=autoply.exe OPEN

نوشته
    با تمام برنامه ها و روش های پست اول هم امتحان کردم باز اومدن
    چیکار کنم ؟
    ضمنا من هر وقت تو فولدر آپشن گزینه شو رو انتخاب میکنم تمام هیدن ها رو نشون میده اما بعد از 5 دقیقه یا بیشتر دوباره هیدن میشه و من دوباره باید show کنم
    سلام

از انتي ويروس نود 32 استفاده کني . به شرطي که حتما اونا اپديت کرده باشيد.

از برنامه هاي زير استفاده کنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشي .

داره خودمونی میشه sadegh12718's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام ميكنم خدمت همتون من يه مشكل ناجوري برام پيش اومده يه ويروس از طريق رم وارد كامپيوتر شده و فولدرهام رو تبديل به فايل كرده وتمام فولدرها شدن 37كيلو بايت با كاسپرسكاي ويروس يابي كردم توي هر پوشه اي يه فايل
    exe پيدا كرد و اون رو ديليت كرد ولي كل فولدرم حذف شد چجوري اين ويروس رو ميشه حذف كرد وراهي براي برگردوندن فولدر هاي حذف شدم هست؟

ممنون ميشم از پاسختون
    az tooye tools => folder options => view => hide protected .... tikesh ro bardar

ye soal?
    chejoori mishe kollan inaro az hide systemi dar avord?

اگه نباشه جاش خالی می مونه AM 241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهر خوبی ها در کنار بدی ها

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مهدي گل
    من دو روز قبل فقط و فقط يك فولدرم تمام فايل هاش پاك شد و وسيله ي نرم افزار هاي بازياب تونستم كه اونا رو برگردونم فقط ميخوام بدونم كه اين كار توسط ويروس انجام شده يا نه چون كه من با Kasper2009 چك كردم و تنها ويروس Autorun داشت كه من خودم از قبل هم ميدونستم اين ويروس رو داره
    حالا يك توضيح بدين تا ببينم بازم امكان داره ويروس باشه يا نه ؟؟؟ اگه ويروس نباشه پس چي مي تونه باشه

در آغاز فعالیت ansar_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اخهshow hiddenهم كار نمي كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون ميشم از پاسختون
    سلام دوست عزیز

برای اینکه بتونید گزینه show hidden را فعال کنید ابتدا باید با انتی ویروس بیدیفندر سیستم را به طور کامل اسکن کنید . باید این انتی ویروس را به طور کامل اپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید .

قسمتهایی که توی صفحه اول همین تاپیک گفتم مقدارشون ممکنه تغییر کرده باشه را باید به حالت اولیه برگردونید . بعد فایل batch که توی پست اول همین تاپیک گذاشتم را بگیرید و اجرا کنید .

برای اینکه بدونید فلدرهای شما حذف شده یا مخفی شده به صفحه اول همین تاپیک رجوع کنید توضیح داده شده .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت آقا مهدي گل
    من دو روز قبل فقط و فقط يك فولدرم تمام فايل هاش پاك شد و وسيله ي نرم افزار هاي بازياب تونستم كه اونا رو برگردونم فقط ميخوام بدونم كه اين كار توسط ويروس انجام شده يا نه چون كه من با Kasper2009 چك كردم و تنها ويروس Autorun داشت كه من خودم از قبل هم ميدونستم اين ويروس رو داره
    حالا يك توضيح بدين تا ببينم بازم امكان داره ويروس باشه يا نه ؟؟؟ اگه ويروس نباشه پس چي مي تونه باشه
    سلام دوست خوبم

اگه اطلاعات شما به ویروس الوده شده باشه با چک کردن سیستم توسط انتی ویروس ها اونها را ویروس تشخیص داده و به طور کامل از سیستم پاک خواهد کرد . البته بستگی داره ویروس به کدوم قسمت فایل چسبیده باشه . اگه به ابتدا و انتهای اون چسبیده باشه انتی ویروس اون را از فایل جداخواهد کرد اما اگه به میانه فایل بچسبه دیگه اون فایل یه ویروس تشخیص داده خواهد شد و به طور کامل حذف خواهد شد .

بیشتر ویروس ها امکان مخفی سازی فایلها را دارند . این امکان هم وجود داشته که فایلهای شما مخفی شده بودند . یعنی به صورت سوپر هایدن در امده بودن . که با روشهایی که توی صفحه اول همین تاپیک گفتم می تونستید اونا را برگردونید .

یکی بود می گفت یه سال بود اطلاعات یه فولدرش توی یه درایو پاک شده بود و وقتی روشهایی که توی صفحه اول این تاپیک را انجام داده بود همه فایلهایی اون فولدر برگشته بودند .

این احتمال هم وجود داره که یا خودتون ندانسته یا یکی از دوستان یا اعضای خانواده به طور نخواسته اونا را حذف کرده باشه . ولی در کل می تونه کار ویروس هم باشه . از ویروس ها هیچ چیز بعید نیست .

موفق باشی .

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

ممنون ...
    خیلی زحمت داره ....
    من اومدم فایل اتورانش رو پاک کردم و ویروساشو کشتم و یه ویندوز عوض کردم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من یه ویروس گرفتم اسمه شو نمی دونم ولی یک صفحه ابی رنگ باز میشه بدش ریست می شه کامیپوتر کاسپرسکی 7و zonealarm هم دارم ولی پیداش نکرده راستی وقتی تو نتم ریست میشه ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

آقا مهدی دمت گرم.دستت درد نکنه.آموزشت کلی حال داد بهم.سیستم دوستم Kazme_Gheyz.exe

گرفته بود با راه حل شما درستش کردم.1000000000 بار تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •