به فریمور حساس نیست ...عیزم باید گوشیت رو بدی آنلاک کنن واسه این کارم کریدیت مصرف میشه که هزینش 25000 تومنه ناقابله
بـــــــا بــــــــا خوب دیگـــــــه خاهش میکنم ... به خدا قبول کردم
به فریمور حساس نیست ...عیزم باید گوشیت رو بدی آنلاک کنن واسه این کارم کریدیت مصرف میشه که هزینش 25000 تومنه ناقابله
بـــــــا بــــــــا خوب دیگـــــــه خاهش میکنم ... به خدا قبول کردم
نخیر دوست عزیز از این خبر ها نیست
همونتوری که گلمحمدی جان گفتند فریمور اصلی گوشیمو روش فلش کردم و همه چی درست شد![]()
الان خیلی خوشحالــــــــــــــــــی ؟
خوب منم میدونم فریمور الانش روش جواب میده چون اون فریمور روش لاک شده ...پس تبدیل به k810 و استفاده از خیلی چیزای دیگه تعتیل...این خشحالی دارهخوب دیگـــــه مزاحم کیف کردنت نمیشم...برو با گوشیت حال کن
يكم با هم مهربون تر باشين لطفا خوبيت نداره
خوب حسام جون... ما همه با هم دوستیم ...جنگ و دوا معنی نداره(البته نمک فرومه یه کم باید باشه)
سلام
من خواستم گوشیم رو با ورژن 1.07 برنامه ستول به K810 تبدیل کنم که ارور داد بع از ورژن 1.11 این برنامه استفاده کردم و تیک "bypass DB2020seciurity" رو زدم و به K810 تبدیل شد ولی وقتی پچ قفل صفحه کلید رو روی گوشی ریختم کار نکرد اگه میشه راهنمایی کنید که چرا؟
اول یه بار باید فول فلش بزنی تا تبدیل به k810 شه بد این کارا رو بوکونی
دوست من براي فعال شدن پچ شما چيكار كردي كـــه كار نكرد
ابولفضل جان گفتـــه كـــه به K810 تبديل شــــده
موفق باشيد!
من به قسمت Protection در قسمت Phone protection رفتم و فعالش کردم ولی کیبورد قفل نمیشد ولی فایل منیجر که خودم خواستم قفل بشه و تیک اون رو زده بودم قفل شد ولی کیبورد نه!
در ضمن یه سوال دیگه برای فلش کرد با ورژن 1.11 برنامه ستول باید تیکBypass db2020 seciurity زده بشه ؟
سلام، برای تبدیل cid گوشی(k800) از 49 به 52 اول از gdfs گوشی بک آپ گرفتم بعد فایل txt اولین پست رو در misc files قرار دادم و whrite script رو زدم و اینارو نشون داد:
بعد identify گوشی رو گرفتم اینو نشون داد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه رو بستم دوباره باز کزدم و identify رو زدم اینارو نشون داد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اوضا خیلی خیته !!!!! نه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیکار کنم؟ یه چاره ای هم جلو پای من ... بزارید !!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)