تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 306 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من در کنار ویروس یاب نود از این ویروس یاب به صورت خاموش بهره می برم. ولی شوربختانه امکان راست کلیک کردن و جستجوی فایل ها رو ندارم. چگونه می توان این امکان را فعال کرد؟

همچنین این ویرویس یاب چند فایل از زیر شاخه ی ویروس یاب نود رو تروجان شناسایی می کنه!! جریان از چه قرار هست؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من نسخه avira antivirus professional ورژن 8.2.0.612 رو دارم كه موقع اسكن بلافاصله پيغام ميده wrong license file . حالا اين فايل براي اين ورژن رو ميشه برام بذاريد دانلود كنم ؟؟؟ كارم بدجوري گيره . ويروس kazme gheyz داره سيستمم تنها آنتي ويروسي كه تونستم نصب كنم همينه كه اين هم همين پيغام بالا رو ميده .
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آخرین ورژن آویرا همونی هست که تو سایتشه ؟

Avira Premium Security Suite 8.2.0.251

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من در کنار ویروس یاب نود از این ویروس یاب به صورت خاموش بهره می برم. ولی شوربختانه امکان راست کلیک کردن و جستجوی فایل ها رو ندارم. چگونه می توان این امکان را فعال کرد؟

همچنین این ویرویس یاب چند فایل از زیر شاخه ی ویروس یاب نود رو تروجان شناسایی می کنه!! جریان از چه قرار هست؟
    شما چگونه از آویرا در کنار ناد32 استفاده میکنید ؟ آیا سرویس های آن را غیرفعال کردید یا خیر صرفا از استارت آپ برداشتید ؟

در ضمن آویرا به کدام فایلهای ناد32 حساس شده ؟ تصویری از گزارش آویرا را قرار دهید
    ممنون Markus از راهنماییت،
    من هی قسمت Configure رو نگاه می کردم این Help رو پیدا نمی کردم،
    این ورژن منه:
    فایلهای آپدیتش رو چطور باید در بیارم؟؟!!
    ورژن شما درسته و ویندوز XP SP2 هم کاملا مناسبه

راستش مشکل شما رو با یکی از مدیران آویرا مطرح کردم که این جواب رو دارد : It should be there

حال من موندم برای چی در سیستم شما وجود نداره !!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا من نسخه avira antivirus professional ورژن 8.2.0.612 رو دارم كه موقع اسكن بلافاصله پيغام ميده wrong license file . حالا اين فايل براي اين ورژن رو ميشه برام بذاريد دانلود كنم ؟؟؟ كارم بدجوري گيره . ويروس kazme gheyz داره سيستمم تنها آنتي ويروسي كه تونستم نصب كنم همينه كه اين هم همين پيغام بالا رو ميده .
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد .
    چرا شما از نسخه Professional استفاده میکنید ؟ دلیل خاصی داره ؟

در شرایط عادی بهتره از نسخه Premium استفاده کنید که هم تریال ریست داره و هم key های اون رو میشه پیدا کرد

در پست اول تفاوت نسخه های آویرا شرح داده شده

آخرین ورژن آویرا همونی هست که تو سایتشه ؟

Avira Premium Security Suite 8.2.0.251
    بله ، معمولا آخرین نسخه در سایت برای دانلود گذاشته میشود

6. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تقريبا همه مشكلاتم به خصوص kazme gheyz با اين آنتي ويروس حل شد . واقعا آنتي ويروس خيلي پرقدرتيه . وقتي هيچ آنتي ويروسي رو نميشد نصب كنم راحت نصب شد بعد اپديتش كردم بعد هم خيلي عالي اسكن كرد و كارش رو عالي انجام داد . ( واقعا جنس آلماني به اين ميگنا !!!) حالا يه سوال دارم :
    محل ذخيره آپديتهاش كجاست ؟؟ آدرس دقيقش رو ميخوام ؟؟
    و اينكه بعدا هم ميشه بعد از نصب مجدد از همين آپديتها بدون مشكل خاصي استفاده كرد ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من تقريبا همه مشكلاتم به خصوص kazme gheyz با اين آنتي ويروس حل شد . واقعا آنتي ويروس خيلي پرقدرتيه . وقتي هيچ آنتي ويروسي رو نميشد نصب كنم راحت نصب شد بعد اپديتش كردم بعد هم خيلي عالي اسكن كرد و كارش رو عالي انجام داد . ( واقعا جنس آلماني به اين ميگنا !!!) حالا يه سوال دارم :
    محل ذخيره آپديتهاش كجاست ؟؟ آدرس دقيقش رو ميخوام ؟؟
    و اينكه بعدا هم ميشه بعد از نصب مجدد از همين آپديتها بدون مشكل خاصي استفاده كرد ؟؟؟؟
    شما با مراجعه به پست اول پاسخ سوالات خود را خواهيد يافت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه blackspider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ورژن شما درسته و ویندوز xp sp2 هم کاملا مناسبه

راستش مشکل شما رو با یکی از مدیران آویرا مطرح کردم که این جواب رو دارد : It should be there

حال من موندم برای چی در سیستم شما وجود نداره !!!!

الان اون فولدر اونجا هستش، اما بعضی مواقع نیست!! عجیبه!!
    Last edited by blackspider; 30-01-2009 at 23:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما چگونه از آویرا در کنار ناد32 استفاده میکنید ؟ آیا سرویس های آن را غیرفعال کردید یا خیر صرفا از استارت آپ برداشتید ؟

در ضمن آویرا به کدام فایلهای ناد32 حساس شده ؟ تصویری از گزارش آویرا را قرار دهید
    !!
    با درود

مواردی که با رنگ سرخ مشخص شده اند در پوشه نود پیدا شده اند و موردی که رنگ آبی دارد از دسته مواردی است که نود آن را نیافته ولی آویرا پیدا کرده:

بنده سامانه (سرویس) های آویرا رو غیر فعال کردم و در کنار ناد که به صورت فعال روی رایانه است از آن هر از چندی پس از به روز رسانی برای ویروس یابی بهره می برم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با درود

مواردی که با رنگ سرخ مشخص شده اند در پوشه نود پیدا شده اند و موردی که رنگ آبی دارد از دسته مواردی است که نود آن را نیافته ولی آویرا پیدا کرده:

بنده سامانه (سرویس) های آویرا رو غیر فعال کردم و در کنار ناد که به صورت فعال روی رایانه است از آن هر از چندی پس از به روز رسانی برای ویروس یابی بهره می برم.
    دوست عزیز گویا آویرا به پوشه های قرنطینه ناد32 مشکوک شده که خب این شناسایی کاذبه

اما در زمینه شناسایی برخی موارد مشکوک در پوشه System Volume Information

این پوشه از طریق System restore در تمام درایوهای شما ایجاد میشه

کلا توصیه میشه System restore را در تمام درایوهای منهای ویندوز غیرفعال کنید و محتویات این پوشه ها رو هم کاملا پاک نمایید

( هر چند اگر به System restore در درایو ویندوز نیار ندارید ، چه بهتر که کلا آن را غیرفعال کنید )

در زمینه مشکل عدم وجود منوی اسکن در راست کلیک ، شما از کدام نسخه و ورژن آویرا استفاده میکنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •