سلام خدمت عزیزان یک نکته ای که شاید شما هم به دردتون بخوره اگه با کی رجیستر نشد با سریال نامبرش از همون کی هم امتحان کنید! کی که برای من می نوشت بلاک با سریال نامبرش اکتیو شد!!!!!!!!!!
سلام خدمت عزیزان یک نکته ای که شاید شما هم به دردتون بخوره اگه با کی رجیستر نشد با سریال نامبرش از همون کی هم امتحان کنید! کی که برای من می نوشت بلاک با سریال نامبرش اکتیو شد!!!!!!!!!!
اقا کاسپر من ورژن6بود رفت تو لیست سیاه ، هر کاری که کردم هیچ لیسن کی کارشو راه نینداخت
اما به روشی که دوستمون توی چند پست بالا تر بود توسط رجیستری درست شد و UPDATEهم میشه !
فقط می خوام بدونم که ایا با این روش انتی ویروس کاملا درست کار خواهد کرد یا نه ؟؟؟البته توی این روش نوشته که رنگ آیکنش خاکستری میشه ولی درست کار میکنه!
اگه خواستید استفاده کنید!! ا ینم روشش:
1go To ( Start ) then ( Run )
2- Type ( regedit ) and press ( OK )
3- Go To ( HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\AVP6\Data ) & Right Click On ( Data ) & Choose ( Permissions )
4- Choose ( Advanced ) From The ( Permissions For Data ) New Window Opened
5- In ( Advanced Security Settings for Data ) Window .. There is a sentnce which begin with ( Inherit from parent ... ) click on the nike or check mark to remove it
6- After Removing the check or nike mark you will get a new message .. choose from it ( Remove )
7- Then in ( Advanced Security Settings for Data ) click on ( Apply )
8- After Clicking Apply you will get a new message choose ( Yes )
9- After That Press ( OK ) In ( Advanced Security Settings for Data )
10- After That .. Press ( OK ) In ( Permissions For Data )
11- After That Make An ( Exit ) For ( KasperSky ) .. & Run It Again
12- You Will Notice That The Kaspersky Icon Is Not ( RED ) But Its ( GRAY ) Which means that the program is not activated
13- But if you opened it you will see al things are working perfect 100% Working
What Happened To The Program After These Steps ?
- You Will update the kaspersky database manually ... no automatic updates
- thw windows security center will tell you that the firewall or\and antivirus is not working ... bec you made the kasper seemed unactiviated
Last edited by eng2006; 05-10-2007 at 11:37.
کار نکرد![]()
دوست عزیز
من همین الان امتحان کردم حداقل یکی از اینها کار می کند ( برای اینترنت سکوریتی ) مشکل شما و دیگر دوستان این
است که نحوه وارد کردن کلید یا سریال را نمی دانید .در ضمن نیازی نیست برای هر نسخه دنبال یک سریال مجزا بگردید
چون اگر سریال یا کلیدی کار کند برای تمامی نسخه ها قابل استفاده است ( البته بعضی کلیدها مخصوص نسه 6 و پایینتر
بوده و با نسخه های 7 کار نمی کند ولی عکس این موضوع صادق نیست یعنی شما با یک کلید یا سریال فعال برای
نسخه 7 می توانید تمامی نسخه های 6 و پایینتر را هم فعال کنید ) پس نیازی نیست دنبال سریال برای یک نسخه خاص باشید.
سلام
من هر بار كه سيستم را روشن و يا رستارت مي كنم ارورر زير را مي ده
اين چيه و چي كار كنم
این هم 2 کد جدید و فعال برای Kaspersky Internet Security 7.0 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخر را نصب کنید.
سلام
آقا اين كد هايي كه گذاشتين هيچ كدام جواب نميده. كسي كد جديد نداره؟
رجیستر کی برای اینترنت سکیوریتی کسپر 7
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگه دیدید کی فعال برای آنتی ویروس پیدا نمی کنید نسخه اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید فقط موقع نصب به دلخواه گزینه ها رو انتخاب کنید مثلا فایروالشو نصب نکنید و مثل یه آنتی ویروس ازش استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)