تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 108 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

با سلام خدمت همگي براي باز كردن فايلهاي اينطوري ex_ از برنامه قدرتمند 7-zip ميتونيد استفاده كنيداز كسائي كه بحث رو دنيال ميكنن تقاضا دارم كليه صفحات تاپيك رو دقيق بخونن بعد اگه مشكلي بود در ميان بذارنتاتار عزيز اگه ميتوني يه دعوت نامه Persian gig ‌برام e-mail كن آدرسشم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي ممنون ميشم اگه بفرستي

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14 تغییر بوت ویندوز Xp ؟! تغییر کدوم فایل ؟!

سلام مجدد به همه دوستان عزیزم در این سایت واقعا" پر بازدید.
    برای تغییر بوت ویندوز همونطور که دوست عزیزمون در صفحه های اول آموزش گفت باید این دو فایل رو دستکاری کنیم: _NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX با برنامه Restorator 2007 . اما چطوری کدوم یک از فایلها رو باید تغییر بدهیم؟!

تاتار و حسین عزیز ، متخصصین این مقاله اموزشی لطفا" پاسخ گو باشند... تشکر میکنم... اینم عکسش در زیر لطفا" کمک لازم رو کنید...

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

خب این مشکل منم حل شد . حالا فقط تغییر صفحه بــوت (Boot) ویندوز رو باید آموزششو ادامه بدم. در این زمینه هم اگه سوالی بود میام و میپرسم .
    به اين تاپيك رجوع شود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

11 ارسال دعوت نامه به سامبا ...

با سلام خدمت همگي براي باز كردن فايلهاي اينطوري ex_ از برنامه قدرتمند 7-zip ميتونيد استفاده كنيداز كسائي كه بحث رو دنيال ميكنن تقاضا دارم كليه صفحات تاپيك رو دقيق بخونن بعد اگه مشكلي بود در ميان بذارنتاتار عزيز اگه ميتوني يه دعوت نامه Persian gig ‌برام e-mail كن آدرسشم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي ممنون ميشم اگه بفرستي
    دوست عزیز سلام . اگه میخوای من واست دعوت نامه بفرستم . فرقی هم نمیکنه هر جور دوست داری . واست فرستادم.برو دریافت کن امیدوارم مورد قبول قرار بگیره. خدانگهدار.
    Last edited by 9vin; 22-09-2008 at 21:23.

5. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام مجدد به همه دوستان عزیزم در این سایت واقعا" پر بازدید.
    برای تغییر بوت ویندوز همونطور که دوست عزیزمون در صفحه های اول آموزش گفت باید این دو فایل رو دستکاری کنیم: _NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX با برنامه Restorator 2007 . اما چطوری کدوم یک از فایلها رو باید تغییر بدهیم؟!

تاتار و حسین عزیز ، متخصصین این مقاله اموزشی لطفا" پاسخ گو باشند... تشکر میکنم... اینم عکسش در زیر لطفا" کمک لازم رو کنید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TATAR.BonFire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

دعوتنامه با موفقیت ارسال شد.
    چون من دعوت نامه از دیگران گرفته بودم خود سایت یک دونه به من داد که برات ارسال کردم.موفق باشید

8. این کاربر از TATAR.BonFire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

10 آموزشهای گفته شده تا به اینجا در 6 فایل Pdf توسط نوین رایانه

خلاصه ای از اموزشهایی که تا به اینجا در این تاپیک گفته شده رو من به صورت فایل PDF در آوردم امیدوارم به خوبی استفاده کنید... آدرس رنگی لینک را کپی و در مرورگر وارد نمایید سپس شروع به دانلود کردن کنید. در صفحه باز شده بر روی Download now کلیک کنید تا فایل دانلود شود.

تـــوجــه :

از دوستان عزیز و حرفه ای تقاضا دارم ، دوستان تازه واردی که شروع کارشون با این آموزش هاست لطفا" آدرس این صفحه رو لینک کنند تا آنها هم بتوانند اموزش کامل رو داشته باشند... با تشکر از شما...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر صفحه آبی رنگ ویندوز هنگام نصب 37 دقیقه ای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر بوت ویندوز به روشی آسان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----> آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز XP به صورت کامل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---->آموزش نرم افزار Nlite برای سفارشی کردن ویندوز دلخواه خود ( مقدماتی )*

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----->اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار Nlite برای ساخت ویندوز سفارشی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----->آموزش کار با برنامه Addon maker

مــــــــوفـــق باشـــیــد ...
    Last edited by 9vin; 23-09-2008 at 13:42.

10. 2 کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    میگم با SFX Maker امتحان کردی ؟
    حالا خوبه گفتم اول خودتون امتحان کنید بعد بگید !!!!!!!!!!!!

12. این کاربر از hossein67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

ما دیگه کلاسها یمان شروع شده و ....شاید کم بیام.خودتون دیگه یه پا مخ هستید و به ما نیاز ندارید.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فراسوی هیچ

پيش فرض

تا حالا دیدید تاپیک چقدر مشاهده کننده داشته.اوووو.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •