برگرد به جای اول از اون طونلی که امدی برگرد به جای اول یه ساختمون هست برو بالاش اونجا میتونی پیداش کنی
برگرد به جای اول از اون طونلی که امدی برگرد به جای اول یه ساختمون هست برو بالاش اونجا میتونی پیداش کنی
بله! همون راهی که اومدی رو باید برگردی...
حامد جان! اتفاقا همین الان جواب همین مسئله رو پیدا کردم...
این مورد که عنوان کردی یکی از باگهای بازی و برای سیو بازی هست که از طرف سازندگان تایید شده ولی هیچ راهی برای حلش وجود نداره.
قابل توجه دوستان که 35 باگ برای این بازی شناسایی شده که متاسفانه هنوز هیچ پچی از سوی سازندگان برای حل این مشکلات منتشر نشده.
Help Me!!!!!
آقا اینجا چی کار کنم ی طرفشو درست کرده ولی این یکی رو باید چطور درست کنم؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سر دسته معمای تقویم دوم دقیقا در یک معبد بزرگ وجود داره. برای رفتن به اون معبد:
- در صورتی روبه روی معمای تقویم اول باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره نداره, بعد از رسیدن به دو راهی مسیر سمت راست رو ادامه بدین و بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت چپ رو ادامه بدین...
- یا در مقابل معمای تقویم دوم باشین که نیاز به سر برای دسته خارج از دایره داره, بعد از رسیدن به چهار راه مسیر سمت راست رو ادامه بدین...
سلام.
اون منطقه رفت رو پیدا کردم .
سه تا پلنگ حمله کردن ! که با استقبال گرم M4 لارا مواجه شدن . خیلی خوب ازشون پذیرایی شد . به طوری که فراموش نکنند !
چطوری بپرم اون داربست بغل ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا باید جای دیگه ای بپرم ؟
به سمت راست برین طوری که بین دو ستون قرار بگیرین.
بعد با زدن Space به پشت پریده و همین روند رو تکرار کنین تا به لبه بالایی برسین...
iهوس جان من منظورم اینه چطوری بپرم اون داربستی که چسبیده به ستون آویزون لارا هست .
جایی نیست که برم راست .
از اونورم میپرم پشت میفته زمین
حجت جان منظور همون قضیه دیوار به دیوار بودا از همون روش برو بالا
بین ستونی که الان آویزونی و ستون سمت راستی
سلام
من رسیدم به همین تقویمه (برای اولین بار)
کله رو گذاشتم رو کار رو اون چیزه رو پیچوندم
اینم عکسش
من اینجا باید چکار کنم؟ اصلا اصل مطلب چیه اینجا؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط باید اینا رو بتابونم تا جونم دراد یا اینکه باید برم جای دیگه؟
اگه باید بتابونم خوب چطوری؟
اگه باید برم جای دیگه از کدوم طرف؟
ممنون
باید با استفاده از اون دوتل اهرم سه تا علامت رو تو یه راستا قرار بدی
بعد یکی دیگه هم اون ور هست باید همین کارو انجام بدی
آهان . همون تند تند اسپیس .
گرفتم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)