سلام، میبخواستم بپرسم اگه کسی مدرک کاردانی مکانیک داشته باشه و بخواد کاردانی به کارشناسی یه رشته ی دیگه
مثلاَ مترجمی زبان بخونه، امکانش هست؟! درسها رو میشه تطبیق داد یا کلاَ باید از اول شروع کنه؟
بله
خیر
سلام، میبخواستم بپرسم اگه کسی مدرک کاردانی مکانیک داشته باشه و بخواد کاردانی به کارشناسی یه رشته ی دیگه
مثلاَ مترجمی زبان بخونه، امکانش هست؟! درسها رو میشه تطبیق داد یا کلاَ باید از اول شروع کنه؟
سلام
من دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته مکانیک هستم ولی به این رشته علاقه ای ندارم و قصد تغییر رشته دارم! خودم میخوام مدیریت بازرگانی یا صنعتی بخونم. میخواستم بدونم تغییر رشته از مهندسی به مدیریت کار عاقلانه ای از لحاظ بازار کار هست یا نه؟ بعد کدوم مدیریت بهتره بازر کارش الان؟ صنعتی یا بازرگانی؟
سلام من تصمیم گرفتم از برق به صنایع تو دانشگاه خودمون تغییر رشته بدم.توی کارنامه انتخاب رشته سنجش هم رشته صنایع رو زدم و قبول هم شدم.مشکل دیگه ای نیست؟ شرایط دیگه ای که نداره؟
با سلام و خسته نباشید خدمت اعضای عزیز
آقا من ی سوال داشتم ک اگ کمکم کنین ی دنیا ممنونتونم
دانشجوی رشته آمارم من کلا از این رشتم بدم میاد اصنم انتخابش نکردم اگرم اینجا افتادم واسه ی اشتباه کوچولو دختر عموم بود که کد رشته برق رو با کم و زیاد کردن ی عدد تبدیل کرده ب این رشته اعصاب خورد کن برام.اول اینکه ترم 4 هستم این ترم و از دوستام شنیدم با مدرک کاردانی آمار میشه تو آزمون کاردانی ب کارشناسی صنایع شرکت کرد میخواستم ببینم حقیقت داره؟ میتونم با کاردانی آمار تو آزمون کاردانی ب کارشناسی صنایع شرکت کنم یا ن ؟ممنون میشم جواب بدین با تشکر
کاردانی پیوسته تربیت بدنی از دانشگاه آزاد دارم
میخوام واسه کارشناسی ناپیوسته زبان بخونم
باید چکار کنم دوستان ؟
دوسال زبان بخونم کارشناسیمو میگیرم ؟
Last edited by mehrabooni; 27-08-2015 at 21:42.
دادا میشه راهنمایی کنی
کاردانی پیوسته تربیت بدنی از دانشگاه آزاد دارم
میخوام واسه کارشناسی ناپیوسته زبان بخونم
باید چکار کنم دوستان ؟
دوسال زبان بخونم کارشناسیمو میگیرم ؟
Last edited by mehrabooni; 27-08-2015 at 21:42.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه لازم نیست بخونی فقط آزمونش روباید بدی
دادا این لینک که دادی واسه دانشگاه سراسریه
من میخوام کارشناسی ناپیوستمو دانشگاه ازاد بخونم
کاردانی پیوسته تربیت بدنی از دانشگاه ازاد گرفتم
حالا میخوام واسه ادامه تحصیل یعنی کارشناسی ناپیوسته رشته ی زبان در دانشگاه ازاد بخونم
باید زبان رو دوباره از اول چهار سال بخونم ؟
اگه فقط دوسال بخونم با مثلا چندتا پیشنیاز لیسانشو میتونم بگیرم ؟
همون دو سال احتمالاً تموم بشه از اول که نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)