به نظرتون بین iphon و w960 کدوم بهتره؟؟؟من امشب با iphon کار کردم واقعا خیلی جالب بود و با یک تکنولوژی جدیدی روبه رو میشین و جالب اینکه فیلم برداری هم میکرد من الان w950 دارم میتونم بگم اصلا قابل مقایسه نبود.
به نظرتون بین iphon و w960 کدوم بهتره؟؟؟من امشب با iphon کار کردم واقعا خیلی جالب بود و با یک تکنولوژی جدیدی روبه رو میشین و جالب اینکه فیلم برداری هم میکرد من الان w950 دارم میتونم بگم اصلا قابل مقایسه نبود.
خوب شما w950 رو با Iphone مقایسه میکنین؟ لا اقل با W960 مقایسه میکردین.
به جاش w960 امکاناتی داره که iPhone نداره
ایفون یه راه یه طرف است !
چون مسکلی واسه گوشیت پیش بیاد یا درست نمیشه
یا کلی میری تو خرج در عوض گوشی جذابیه و تک !
من توصیه نمیکنم بخری (البته اگه مایه داری برو بخر حالشو ببر !)
به نظر من که به این راحتی خراب نمیشه.
نه کیفیت قطعاتش که خیلی بالاست
در این که شکی نسیت ولی به هر حال اگه از دستت بیفته اونوقت ....
960 دارای پشتیبانی و بازار دست دوم بهتری هستش
960 دارای منوی راحت و ساده تری هست وبهتر میشه باهاش کار کرد
منم تو خرید w960 گیر کردم.نمیدونم p1 رو بفروشم و w960 بگیرم یا همین p1 رو نگه دارم ,برم یه mp3 player P2 Samsung بگیرم
(البته اگه بخوام p2 رو بگیرم باید 270 تومان خرج کنم.اگه بخوام p1 رو بفروشم و w960 رو بگیرم باید حدود 130 تومان بزارم روش)
به نظر من w960 رو بگیر سامان جون
فکر کن شما ایفون گرفتی و داری پزشو میدی بعد یهو یکی یه فایل داشته باشه بخاد واست بلوتوث کنه.
چقدر ضایع میشی!!!
در زیباییش شکی نیست. ولی...
سامان جان این چه کاریههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههه؟
من خودم توی تعویض گوشی پیشکسوت هستم
پی1 فرق آنچنانی با دبلیو960 نداره و میشه گفت یه مدل گوشی هستش تنها خصوصیت برتر دبلیو960 نسبت به پی1 کیفیت صدا و نه بلندی صدا در هندسفری هستش و هشت گیگ حافظه ی اون.
در ضمن اگه شما بخواهید پی1 خودتان رو بفروشید برفرض قیمت جدیدش 400 باشه شما اگه با 70 درصد بخوای بفروشی میشه حدود 280 میشه و نهایت از شما 300 بخرهمگه اینکه اشنا بخره که تا 350 میتونی بفروشی.
اما دبلیو960 فعلا بالای 600 تومانه.
اگه می بینی که با 130 تومان میتونی تعویض کنی واقعا می صرفه چون همون هشت گیگش خیلی میشه.مموری های ام2 هم فوق العاده گرونه ولی اگه دیدی بیشتر از 150 میشه که صد در صد میشه اصلا تعویض نکن.به نظرم صبر کن تا جی900 یا جی700 بگیر که گوشی های فوق العاده ای هستش.
مشکلاتی که پی1 و دبلیو960 داره زیاده.مثلا به نظر من باید سایز صفحشون حداقل 2.8بود چون این صفحه برای صفحه لمسی مناسب نیست.تازه این دو گوشی رو باید حتما با صفحه اش کار بکنی چون فاقد کلیدهای چهار طرف و ...هستش.تازه توی پی1 شما کلید بک رو در کنار اون jod...
دارید و کار کردن باهاش راحت تره.
اما توی جی700 و جی900 این مشکل بزرگ گوشیهای هوشمند سونی برطرف شده اونطور که از شکلها مشخصه حتی شما احتیاج نیست که از صفحه استفاده بکنید که خیلی خوبه و استفاده از صفحه فقط در موارد استفاده از اینترنت و تایپ کردن میتونه مناسب باشه.
پس اصلا فکر تعویض رو از سرت بیرون کن.
یه سوال ازت دارم خواهشا بدون تعصب به من جواب بده .من زمانی که دبلوی950 داشتم هر وقت میخواستم یه فایلی رو که توی اینباکسم هستش مثلا یه موزیک 5 مگابایتی رو سیو کنم دهنم آسفالت میشد.با پی1 چقدر طول میکشه؟من هرزگاهی با دبلیو950 کارم به هنگ و باتری در آوردن میکشید اگه انگولک نمیکردم چند دقیقه ای طول میکشید در صورتی که با 5700 یه 20 مگاباتی رو بخواهی سیوش کنی حدود 3 ثانیه طول میکشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)