تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدامیک از شخصیت های این نسخه بیشتر خوشتون اومد؟

راي دهنده
243. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1- نرو Nero

55 22.63%
  • 2- دانته Dante

127 52.26%
  • 3- هر دو

61 25.10%
صفحه 50 از 187 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1866

نام تاپيک: Devil May Cry 4

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد

دوستان حرفه ایی كمك كننند لطفا
    مشکل اینجاست که کسی تاحالا تو P30world نسخه شماره 4 رو بازی نکرده یا حداقل من ندیدم که اینجا اومده پست داده باشه

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

کسی خبری از تاریخ دقیق انتشار این بازی نداره؟

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

تاريخش فكر كنم 15 خرداد باشه
    منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد

دوستان حرفه ایی كمك كننند لطفا
    دوست عزيز شما داري نسخه 4 رو بازي ميكني ؟!!
    تاپيك دويل مي كراي 3 هستش

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

تاريخش فكر كنم 15 خرداد باشه

دوست عزيز شما داري نسخه 4 رو بازي ميكني ؟!!
    تاپيك دويل مي كراي 3 هستش
    SAM جان (اگه اسمتو بگی ممنون میشم) دوستمون جای درستی پست داده.منتظورش همون دویل می کرای 4 هست چون اسم نرو رو آورده. احتمالا داره با PS3 یا XBOX بازی میکنه.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

کسی خبری از تاریخ دقیق انتشار این بازی نداره؟
    درست 3 ماه ديگه تيليغاتش شروع ميشه اما نسخه اصلي 4 ماه ديگه صددرصد

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسين جات اسمم محمد هستش
    اقا من ديروز مجله كليك رو خريدم چيز هاي جالبي توي نوشته بود گفتم اينجا بزارم شما هم حالشو ببريد:
    دويل مي كراي اينبار با شخصيتي جديد
    مدت زيادي در انتظار كامل شدن قسمت چهارم دويل مي كراي بوديم هر چند وقت يك بار هم يك دموي داخل بازي از ان منتشر ميشد و بعد بار ها با مرور كردن ان متوجه شديم كه دويل مي كراي 4 همانند نسخه هاي قبلي يك اشكشن خوب و درست است اين پيشبيني ها خوشبختارنه درست از اب در امدند و دويل 4 همان چيزي است كه قرار بود باشد قهرمان داستان اين بار نرو است نرم از لحاظ نيپ و قيافه مبارزه ها و اصل نسب نسبت زيادي به دانته دارد اگر به خاطر حركت هاي جديد و چند ضرب هاي نا اشناي نرو نبود درطول بازي متوجه نمي شديد با كسي بجز دانته بازي ميكنيد مدتي طول ميكشد كه به چند ضرب ها و حركات جديد نرو اشنا شويد نرو از لحاظ مبارزه با سلاح حاي گرم و سرد از دانته كم نمي اورد داستان در سري دويل مي كراي با اينكه هيچ وقت خوب نيست اما انقدر هم بد نيست و ميتواند شما را به بازي كردن علاقه مند كند دو دويل 4 داستان بد تر از قبل شده و اگر امكان اتفاق افتادن يك صحنه اكشن در هر ميان پردا نباشد با رود كردن ان ها هيچ چيزي از دست نمي دهيد اما بدون داستان دويل مي كراي بازي كردن لذت مخصوص به خودش را دارد زيرا يك بازي اكشن است نه ماجرايي وقتي بازي را براي اولين بار اغاز ميكنيد چيزي كه توجهتان را جلب ميكند گرافيك بسيار بالاي ميان پرده ها و كارگرداني خوب انهاست دويل مي كراي 4 از نظر بصري يكي از زيبا ترين بازي هاي امسال است كه اين گرافيك به خوبي در همه لايه هاي بازي خودش را نشان ميدهد هر چند وقت يكبار نرو و دانته يك صحنه اكشن نفس گير خلق ميكنند كه خستگي را از تن شما در مياورند اما بهتر است بريم سراغ روند بازي دويل مي كراي 4 كه ان را از ديگر بازي هاي هم سبكش جدا ميكند وقتي براي اويل بار God Of War بازي كرديم به صحنه هايي بر ميخورديم كه تقليد از دويل مي كراي بودند در دويل 4 هم صحنه هايي ميبيند كه به تقليد از خداي جنگ است اين تقليد ها هم در خداي جنگ و هم در دويل 4 تنها در جهت بهتر شدن روند بازي بوده اند اما باز هم از لحاظ اكشن دويل مي كراي يك سر و گردن از ديگر بازي هاي اين سبك بالاتر قرار ميگيرد يكي از نقاط قوت بازي طراحي بسيار خوب دشمت هاست بازگشت دشمن هاي اشنايي از دويل مي كراي 1 براي كساني كه از اول با دويل 1 همراد بوده اند بسيار لذت بخش است مبارزه با هر دشمن راه و روش خاصي دارد مخصوصا اگر بخواهيد بازي را با درجه سختي تمام كنيد چند ضرب ها بسيار متنوع و لذت بخش اند به همين نسبت گرفتن امتياز هاي S و SS مشكل تر است براي پركردن خط چند ضرب و گرفتي امتياز بالاتر بايد بتوانيد كومبو هاي متنوعي را پشت سر هم انجام بدهيد در پايان هر مرحله با در نظر گرفتي تعداد چند ضرب ها استفاده از ايتم ها زمان و صدمه ديدن كم تر يك امتياز كلي براي ان مرحله دريافت ميكنيد هرچه امتياز بالاتر باشد جايزه ها كه شمال ارب هاي قرمز و پراود سول ها هستند بيشتر ميشود به جز پراود سول ها چيز هاي ديگري هم در گيم پلي دويل 4 اضافه شده است به عنوان مثال بايد به اضافه شدن يا نقشه كوچك در پايين صفحه اشاره كرد كه بعضي اوقات به كمك شما مي ايد طراحي مراحل طبق معمول عالي ست با اينكه نصف دوم بازي با دانته را بايد دوباره در همان مراحل قبلي تكرار كنيد اما تنوع لوكيشن ها انقدر بالا هست كه تكراري بودن مراحل اصلا به چشم نمي ايد گرافيك بسيار بالاي دويل 4 در بعضي مراحل حسابي خود نمايي ميكند البته قيمت استفاده از گرافيك بالا در اين همه مرحله متنوع زمان loading نسبتا زياد دويل 4 است كه تا حدي بازي كننده هاي كم صبر را ازار ميدهد و بعضي وقت ها سرعت و هيجان بازي را ميگيرد دويل مي كراي 4 يكي از بهترين بازي هاي اكشن امسال است هرچند كه هنوز خيلي چيز ها از شماره سوم كمتر دارد در صدر ليست اين خيلي چيز ها غول هاي بازي قرار دارند تعداد غول ها بسيار كمتر شده و پس از تمام كردن بازي ارزو ميكنيد اي كاش بيشتر بودند دويل مي كراي 4 را به همه كساني كه اهل بازي هاي اكشن هستند توصيه ميكنم
    نوشته شده توسط S A M
    منبع : مجله كليك
    Last edited by S A M; 10-03-2008 at 08:16.

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
    براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

اقا من ديروز مجله كليك رو خريدم چيز هاي جالبي توي نوشته بود گفتم اينجا بزارم شما هم حالشو ببريد
    مرسي از مطلبت محمد جان.و همچنين از سيد طه رسولي .

تبليغات:راستي توي صفحه دوم تبليغات مار و ديدي

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حسين جان صفحه دوم مجله كليك؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

حسين جان صفحه دوم مجله كليك؟
    آره محمد جان.(كيميا....)
    زياد صداشو در نيار الان بن ميكنن منو به خاطر تبليغات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •