من خودم همون اول delay رو در help ش سرچ کردم اما چنین چیزی در ++C نیست. احتمالا درC یا #C هستش.
wait و sleep هستند که هیچ کدوم رو نتونستم استفاده کنم. لطفا کمک کنید.
مثلا برنامه ای بدید که بعد از دو ثانیه یه نوشته بنویسه.
من خودم همون اول delay رو در help ش سرچ کردم اما چنین چیزی در ++C نیست. احتمالا درC یا #C هستش.
wait و sleep هستند که هیچ کدوم رو نتونستم استفاده کنم. لطفا کمک کنید.
مثلا برنامه ای بدید که بعد از دو ثانیه یه نوشته بنویسه.
احنمالا هدر فایل لازم رو تو برنامه نگذاشتید.مشکلتون احتمالا همین باشه.برایsleep اگر از IDE های جدید مثل ++VC استفاده می کنید باید از هدر فایل windows.h استفاده کنید...اگر با IDE های قدیمی مثل Turbo C استفاده می کنید با وارد کردن هدر فایل dos.h می تونید از این توابع استفاده کنید.
چرا میذارم. من هر چیزی رو که میخوام بذارم و بلد نیستم به هلپ مراجعه میکنم و طبق الگوی نوشته شده عمل میکنم. الان من این رو طبق الگوش نوشتم ولی برنامه اجرا نمیشه. چرا؟
#include <iostream.h>
#include <dos.h>
void sleep(unsigned seconds);
int main() {
sleep(2);
cout<<"Hello";
return 0;}
اینم الگوش که تو هلپ گفته:
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
اینم ارورش:
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
ضمناً برنامه م هم ++turbo C هستش.
اين وضعي كه شما نوشتيد معلومه ارور ميده؛ كدي كه نوشتم و چرا كامپايل نميكنيد ؟ ؟
اگه اون نشد اين و امتحان كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p d; 03-01-2011 at 12:49.
سلام ببخشید می خواستم ببینم کسی برنامه ماشین حساب مهندسی رو به زبون ++C داره.
ماشین حساب باید پرانتز ها رو چک کنه که درست باشه.همچنین باید حاصل عبارت ها رو براساس اولویت حساب کنه.
واسه عبارت هایی مثل 2*/4 هم خطا بده.
چهار عمل اصلی و sin و cos رو داشته باشه.
من تا آخر این هفته لازم دارم.
ممنون
void sleep(unsigned seconds); این قسمت رو نباید بنویسید ..
وقتی dos.h رو اینکلود میکنید تعریف sleep خود به خود اضافه میشه دیگه شما نباید دوباره sleep رو تعریف کنید.
کد قبلیتون که نشد اینم نشد:
شما این کدها رو مینویسید خودتون چرا یه بار امتحان نمیکنید ببینید اجرا میشه یا نه؟
تازه آکولاد آخر main رو هم نزده بودید.
به چه علت این رو میگید؟اين وضعي كه شما نوشتيد معلومه ارور ميده
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
منم اول همین فکرو میکردم اما وقتی اون عبارت رو نمیزنم اروری که در پاسخ به p d می بینید رو میده.
مینویسه undefined function یعنی تابع ِ تعریف نشده. جوری نشون میده که انگار باید تابع رو تعریف کرد.
آخه من اصلا C کار نمیکنم. ++C کار میکنم.
یعنی شما میگید ایراد از ++Turbo C هستش؟
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه میلی ثانیه میلی ثانیه به یه عدد اضافه کرد و ان را در زبان سی نشون داد؟؟؟
مثلا در کرنومتر میلی ثانیه میلی ثانیه اضافه میشه
خودم با دستورsleep نوشتم ولی اون مقدار صحیح قبول میکنه نه مقدار اعشاری...
ایا تو سی دستور delay کاربرد داره؟؟؟
ایا دستور دیگری وجود داره میلی ثانیه میلی ثانیه به یه عدد اضافه کنه؟؟؟
با تشکر از دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)