قوی ترین غول بازی که دیده بودم همین یارو بود
من هم خودم خیلی اذیت شدم...من جریان اون تیربار اونجا رو متوجه نشدم
اصلا نمیشد باهاش راحت تیر زد....تا میومدی چند تا تیر بزنی یکدفعه اون پرنده ها یا خفاش ها میومدن میزدن طرف رو تیکه تیکه می کردن...
قوی ترین غول بازی که دیده بودم همین یارو بود
من هم خودم خیلی اذیت شدم...من جریان اون تیربار اونجا رو متوجه نشدم
اصلا نمیشد باهاش راحت تیر زد....تا میومدی چند تا تیر بزنی یکدفعه اون پرنده ها یا خفاش ها میومدن میزدن طرف رو تیکه تیکه می کردن...
خوب من نصفشو با اون تیر بار زدم نصف دیگه هم با اون تیرکمون ! اون تیربار قلق داشت بدقلقی هم داشت یعنی هم باید حواست به خفاشهای یارو باشه هم خفاش های آسمون ! خفاشهای آسمون می اومدن و میرفتن ! به عبارتی قطع و وصل میشدن در موقعی که قطع میشد و اون خفاش های یارو هم فراری دادی و به سمت خودش برگشتن موقع حمله با تیر بار بود البته نباید طمع کنی و بخوای همرو با تیر بار بزنی چون خفاش های آسمون دوباره ظاهر میشن و .......
تا میرفتم پشت تیربار بعد چند تا تیر زدن یک دفعه یارو تیکه تیکه میشد
خفاش ها که پیش اون غوله بودن و توی اسمون چیزی نیود
اصلا نمیتونستم پشت تیربار بایستم...سریع می میرد
نه اتفاقا زدنش خیلی هم راحت بود فقط باید یه یه جا همون اول نزدیک چراغ سنگر میگرفتی سپس یه تیر با تیرکمون میزدی تا خفاشها از کنارش برند بعد با تفنگ بهش شلیک میکردی یه 8-7 بار که این کار رو میکردی راحت میمرد.
طریق سنگر گرفتن و این چیز ها رو میدونستم
مشکل من با اون تیربار بود که توی کشتن اون غول اصلا ازش استفاده نکردم
اصلا از من می پرسی اون تیربار یه جورایی گول زننده است چون استفاده ازش تقریبا غیر ممکنه !!
نه بابا برای چی امکان ناپذیر بود ! شما فقط باید آسمون رو نگاه میکردی هرموقع اون خفاش ها توی آسمون میرفتن زمان حمله با تیر بار بود ! البته باید غول رو تا اون طرف واگن بکشونید تا زود بهتون نرسه ! اگه دقت کرده باشید محل ورودی جایی که تیر بار رو گذاشتند چراغ بود . یعنی شما اونجا میتونید منتظر رفتن خفاشها باشید !
ولی با تیر معمولی دیر میمیره . من نصفشو با تیربار زدم حدود 8 تا هم تیرکمون خالی کردم روش !
Last edited by mahyarSAMSUNG; 09-04-2009 at 00:47.
بهترين راه براي كشتنش اينه كه با همون Torque Bow بزنين بهش بعد خفاش ها از دورش ميرن بعد با LanCer يا Long Shot تير خالي كنين تو سرش !!!
بعد شما میگی راحت الحلقوم . . . !
سلام
plz help me
plzzzzzzz
من اصلا نمی تونم پروفایل بسازم
اگه تو تنظیمات کنترلر و ویدئو هم برم اصلا نمی تونم ازش خارج بشم
plz helppppppppp
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)