سلام.
منم قسمت 55 رو دیدم. جالب بود. کاکاشی به ناروتو گفت با چاکرای کیوبی میتونی قابلیتی 100 برابر من ایجاد کنی.در حالت عادی هم 4 برابر. ناروتو از خوشحالی داشت میترکید.
یاماتو هم اونجا بود که در صورت لزوم روباه را کنترل کنه.
سلام.
منم قسمت 55 رو دیدم. جالب بود. کاکاشی به ناروتو گفت با چاکرای کیوبی میتونی قابلیتی 100 برابر من ایجاد کنی.در حالت عادی هم 4 برابر. ناروتو از خوشحالی داشت میترکید.
یاماتو هم اونجا بود که در صورت لزوم روباه را کنترل کنه.
اره و کاکاشی هم موقعی که داشت به ناروتو درس می داد به یاماتو گفتش که موندم جیرایا چجوری به این بچه راسنگان را درس داده. همچنین از سرعت پیشرفتش هم تعجب کرد.
تشکر که سر زدین
لینک جدید
لینک فارسی شده تو رپید هم پیدا کردم تو این وبلاگ استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zed2; 20-04-2008 at 14:23.
خیلی ممنون از شما من دارم دانلود می کنم اهنگ ها رو من هستم هر روز هم می یام سر می زنم کسی حرف بزنه منم حرف می زنم
خواهش لینک بعدی
من هم رفتم دونبال مانگا شیپون ولی پیدا نمی کنم همش مال نسخه اول است.کسی لینک داره به من بده(کل مانگاها)؟
ویرایش:
لینکش جا موند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zed2; 20-04-2008 at 14:59.
ببین من هم اون موقع که عاشق مناگا شدم دنبال یک جا بود اگه می خوای لینک مستقیم باشه شرمنده اما یک وبلاگ هست که مانگا ها رو بیشتریاشو توی زیپ می کنه می زاره برای دل
من خودم از 300 تا 379 رو از اینجا گرفتم بقیشو تک تک گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه بزودی لینک های جدید می زارم.
ویرایش :
لینک جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zed2; 22-04-2008 at 10:24.
سلام.
تو اين دو هفته اي كه من نبودم تاپيك 50 صفحه اومده...
.
.
.
.
ميبينم كه آقايه بت من هم به دوستاران ناروتو اضافه شدن. (تبريك ميگم)![]()
سلام می بینم باز اواتور و امضا عوض کردی.
دیگه مثل قبل هم که اینجا نمی یای.
همه بچه ها نیستی توریستی فاشیستی کمونیستی نمره بیستی شدند بیاید دیگه اینجا zed2 جان خیلی ممنون از اهنگ ها ببین هنوز دانلود نکردم چون dap ویندوزم قاطی کرده اساسی باید عوضش کنم ببین یک میوزیک متن ناروتو هست که نی میزنه من اونو خیلی دنبالشم اگه اونم بزاری خیلی ممنون می شم
اگر وقت کنم گوش بدم برات می زارم.فعلا فقط می تونم به ترتیب بزارم.(احتمالا تو همین البوم هستش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)