تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 97 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

ببین رفیق saveهات زیاد نشدن؟وضع پولیت که خوبه برای ارتقاء؟گفتم شاید پول نداری ارور میده؟من چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه.
    نه 3 تا سیو دارم پول هم هر چی بخواهی دارم .
    دوباره امتحان کردم بازم dont send داد و بازی بسته شد .
    نمیدونم چکار کنم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پچ این بازی رو کسی داره بزاره من دانلود کنم؟ و یه راهنمایی درباره چگونگی نصبش؟

راستی اون پیغامی که سر خرید بازیکن بهم میده اینه

this signing does not make financial senceeven if you can afford to sign the player this would cause alot of trouble in the team.

ادامه داره ولی من همون اوایلشو نوشتم.خب این منظورش چیه؟
    Last edited by L.T; 01-06-2008 at 22:38.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض هیچ کس جواب نمیده

سلام دوستان
    من هم میخواهم هک این بازی رو یاد بگیرم هک همه چیزش لطفا برای من اموزش هاش رو بگذارید یا آدرس سایتی بدید که آموزش کامل همه چیزش رو داده باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

پچ این بازی رو کسی داره بزاره من دانلود کنم؟ و یه راهنمایی درباره چگونگی نصبش؟

راستی اون پیغامی که سر خرید بازیکن بهم میده اینه

this signing does not make financial senceeven if you can afford to sign the player this would cause alot of trouble in the team.

ادامه داره ولی من همون اوایلشو نوشتم.خب این منظورش چیه؟
    پچ این بازی روی نصبهایی که ما داریم کار نمی کنه چون از کرک غیر اصل استفاده می کنیم و اون پچ فقط روی اصل بازی سوار میشه.(این طور که من شنیدم.البته روی بازی خودم هم نصب نشد)
    من چنین پیغامی رو ندیدم ولی به نظر میاد که میگه اگر شما با این بازیکن قرار داد ببندی در آینده از نظر مالی تیمت به مشکل بر می خوره.شاید الآن پول داشته باشی ولی در آینده نتونی حقوق هفتگی یا جایزه مخصوص بازیکنان رو (مثل جایزه بعد از گل زدن)بدی.

من هم میخواهم هک این بازی رو یاد بگیرم هک همه چیزش لطفا برای من اموزش هاش رو بگذارید یا آدرس سایتی بدید که آموزش کامل همه چیزش رو داده باشه
    هک خاصی نداره فقط اگه می خوای پولت زیاد بشه از این روش استفاده کن:
    1- باید بری جایی که بازی رو نصب کردی.
    2- پوشه user بعد تو پشه ی objects بعد فایل متنی house رو باز کن.
    3- خط اخرش بعد از کلمه ی Pałac یه عدد هستش کنار اون عدد یک علامت منفی ( - ) بزار. 4 الی 5 صفر هم بهش اضافه کن بعد فایل رو ببند دکمه ی yes رو هم بزن.
    4- حالا باید بری تو بازی و در قسمت career بعد قسمت private life بعد قسمت cars and real estate خانه ی Pałac رو بخری.(نوشته جنابFeli)حالا خواهی دید که پولت زیاد شده.اما این پول تو حساب خودت هست و برای خرید بازیکن یا کارهای عمرانی باشگاه باید یه مقدار پول به باشگاه هدیه کنی.
    Last edited by keshish; 02-06-2008 at 07:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

توی فروم سایت فیفا منیجر نوشته شده بود برای اینکه انرژی بازیکنانتون برگرده از این روش استفاده کنید:
    به تمرینات شخصی بروید(individuals training)و training scope را روی 0٪ قرار دهید(همون ستون قرمزه روبروی هر بازیکن).البته باید دقت داشته باشید که این عمل فقط روزهای یکشنبه (Sunday )جواب میده.
    برم امتحان کنم ببینم جواب میده.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ایا دوستان فیفا منیجر 08 با فیفا 08 فرق میکنه
    اگه فرق میکنه من میخواهم هک فیفا 08 رو یاد بگیرم مثلا اضافه کردن استادیوم یا چهره یا ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

به کل فرق می کنه.فیفا منیجر یه بازی مربی گری کامله.
    در مورد هک هم راهنماییتون کردم هک خاصی وجود نداره.جز اینکه از همون روشی که دوستان گفتن دارائیت رو ببری بالا.
    تو سایتهای خارجی هم کلی دنبالش گشتم اما جز همین مورد چیز دیگه ای نبود.
    برای تغییر چهره فکر کنم بتونی از ادیتور خود بازی استفاده کنی(چون خودم هیچ وقت از ادیتور استفاده نمی کنم مطمئن نیستم)

راستی یکی بگه میشه استادیوم جدید ساخت؟مثلاً دوتا استادیوم داشت؟منکه هرچی گشتم چیزی دستگیرم نشد.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به کل فرق می کنه.فیفا منیجر یه بازی مربی گری کامله.
    در مورد هک هم راهنماییتون کردم هک خاصی وجود نداره.جز اینکه از همون روشی که دوستان گفتن دارائیت رو ببری بالا.
    تو سایتهای خارجی هم کلی دنبالش گشتم اما جز همین مورد چیز دیگه ای نبود.
    برای تغییر چهره فکر کنم بتونی از ادیتور خود بازی استفاده کنی(چون خودم هیچ وقت از ادیتور استفاده نمی کنم مطمئن نیستم)

راستی یکی بگه میشه استادیوم جدید ساخت؟مثلاً دوتا استادیوم داشت؟منکه هرچی گشتم چیزی دستگیرم نشد.

نه فکر نکنم بشه دوتا ساخت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چطوری میتونیم یه تیم جوانان خوب داشته باشیم؟ با زدن کمپ تو مناطق مختلف میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •