تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 800 اولاول ... 4046474849505152535460100150550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با یاد او
    سلام

بابت توجه شما ممنونم
    اگر مزاحمت نمیشه جسارتاً ، ویندوز 98 حق کپی رایت باقی هست براش ؟
    یا الان میشه کپی کرد و استفاده کرد ؟

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

به طور کلی حق تکثیر ویندوز در انحصار مایکروسافت می باشد

و به همین دلیل سالیانه خسارت پرداخت میکنه

و فکر میکنم کلیه ورژنها ی این کمپانی

هنوز حق رایت دارن

ولی مشکل نیست شما از آن کپی کنید

چه اصراری برا حق رایت بودن ویندوز ها داری ؟چرا؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مرسی اینها رو میدونم
    ویندوزم ایکس ÷ی سرویس ÷ک 3 هست میخوام حالا فرمت کنم درلیو سی و دی رو چی کار کنم یه بار دیگه میشه بگی

برای جواب سوال دومم هم ممنون چک میکنم ببینم چی شده شاید نیازی به نصب مجدد نشد ممنونم
    پیشنهاد می کنم الان SP3 ننصبید
    می تونید Bootable کنید نصبش کنین

ویندوز ایکس رو نصب (Repair) کردم... اما وقتی که میاد روی windows xp (موقع log in) یه صفحه آبی میاد و زود ری استارت میشه... اما با safe mode میاد بالا ولی system restore غیر فعاله. (یعنی restore point نداره)

حداقل چطوری می تونم تنظیمات (پسوردهای ذخیره شده) فایرفاکس اونجا رو بردارم... و به فایلهای دسکتاپ اون هم دسترسی پیدا کنم؟؟
    از اینجا نمیشه C:\Documents and Settings ... می نویسه access denied
    سلام
    از last know.. چی جواب نمی ده؟

سلام و با تشکر
    برای فعال سازی فایل bat از کد زیر استفاده کردم ولی صفحه Dos نمایان می شه و بعد بسته می شه ... آیا راهی هست که اینکار از دید کاربر مخفی باشه وفقط فرمان اجرا بشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    شما خواین برنامه اضاف کنید پوشه یا ... بیشتر توضیح بدهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    سه سوال داشتم. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
    چرا وقتی یک ویندوز xp sp2 رو پاک می کنیم ( فرمت و حذف پارتیشن مورد نظر) و یک ویندوز xp sp2 با ورژن بالاتر رو نصب می کنیم. بعد از اتمام مراحل نصب به طور کامل و بالا آمدن ویندوز، وقتی به قسمت System رفته و مشخصات ویندوز را مشاهده می کنم با کمال تعجب می بینم که همان ورژن قدیمی ویندوز بالا آمده و عملا ویندوز جدیدی در کار نیست و فقط برنامه ها و تنظیمات موجود در ویندوز قبلی از بین رفته اند. انگار که همان ویندوز قدیمی را نصب کرده باشی.
    مثلا من ویندوز xp sp2 2002 را پاک کرده و بجای آن xp sp2 2007 را نصب نمودم ولی بعد از نصب همان ویندوز xp sp2 2002 بالا آمد. حتی اینکار را با ویندوز ایکس پی طلایی هم انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.

از طرفی نصب به صورت new انجام شده و از گزینه های update و repir نکردم.

کمک کنید.
    منتظرم

با سلام
    سه سوال داشتم. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
    چرا وقتی یک ویندوز xp sp2 رو پاک می کنیم ( فرمت و حذف پارتیشن مورد نظر) و یک ویندوز xp sp2 با ورژن بالاتر رو نصب می کنیم. بعد از اتمام مراحل نصب به طور کامل و بالا آمدن ویندوز، وقتی به قسمت System رفته و مشخصات ویندوز را مشاهده می کنم با کمال تعجب می بینم که همان ورژن قدیمی ویندوز بالا آمده و عملا ویندوز جدیدی در کار نیست و فقط برنامه ها و تنظیمات موجود در ویندوز قبلی از بین رفته اند. انگار که همان ویندوز قدیمی را نصب کرده باشی.
    مثلا من ویندوز xp sp2 2002 را پاک کرده و بجای آن xp sp2 2007 را نصب نمودم ولی بعد از نصب همان ویندوز xp sp2 2002 بالا آمد. حتی اینکار را با ویندوز ایکس پی طلایی هم انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.

کمک کنید.
    منتظرم[/b][/b]

با سلام
    یه سوال داشتم. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.

کمک کنید.
    منتظرم

سلام . یه سوال داشتم

از طرفی نصب به صورت new انجام شده و از گزینه های update و repire استفاده نکردم.

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
    منتظرم

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

با یاد پروردگار سبحان
    سلام

حتمــــاً شما هم در دبیرستان خوندید ، ما ۳ حق رو باید ادا کنیم:
    حق نسبت به خوnدمون (حق النفس)
    حق نسبت به دیگران و مردم (حق الناس)
    حق نسبت به خدا (حق الله)

خود خداوند فرموده اگر حقی نسبت به خودتوت یا نسبت به من ادا نکرده باشید امکان بخشش هست اما حقی که از مردم بر دوشتون باشه حتی من هم کاری برای شما نمیتونم بکنم .

اهمیت موضوع اینجاست .

البته ویندوز original هم در بازار یافت میشه.
    شما میتونید از اونا استفاده کنید که سریال معتبر هم دارن.
    فقط قیمتش کمی بالاتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه smd7m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    شما خواین برنامه اضاف کنید پوشه یا ... بیشتر توضیح بدهید
    سلام
    من برای ایجاد پوشه از یک فایل Bat استفاده کردم که مسیر اون رو مطابق بصورت زیر در رجستری قرار دادم ولی پس از اجرا صفحه داس نمایان می شه که باید نشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

دوستان سلام
    دوستان سه سوال دارم که برای شما ساده هست
    ویندوز رو چطوری پاک کنم
    دو تا دارم یکی سرویس پک 2 معمولی و یکی کریستال میخوام کریستال رو حذف کنم
    برای حذف کردن ویندوز کافیه پارتیشنی که ویندوزت نصب هست فرما کنی البته اگر به عنوان سیستم عاکل اول ازش استفاده می کنی باید با سی دی بوت شوی و بعد اقدام به حذف بکنی.مثلا اگه می خوای ویندوز اصلیتو که توی پارتیشن سی هست فرمت کنی باید فایل های ضروری مثل Boot.ini و... رو داشته باشی تا بتونی سیستم دومت رو راه اندازی کنی چون بعد فرمت نمی تونه فایل ها رو بیابه و شما باید کی کنی توی درایوش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

سلام
    از last know.. چی جواب نمی ده؟
    نه از اونجا هم جواب نميده....... خب اگه جواب ميداد اينجا سوال نمي كردم......
    با برنامه image explorer تونستم به دسكتاب اون يكي ويندوز دسترسي پيدا كنم... اما موقع كپي كردن فايلها گير مي كنه.. برنامه اي شبيه اين سراغ ندارين؟؟

راستي تنظيمات فايرفاكس ويندوز قبلي رو چه طوري كپي كنم روي اين يكي ويندور
    Last edited by persia007; 16-05-2008 at 09:52.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

سلام . یه سوال داشتم

از طرفی نصب به صورت new انجام شده و از گزینه های update و repire استفاده نکردم.

اگه کسی کمک کنه ممنون میشم
    منتظرم

اوني كه تو پراپرتيس مي نويسه xp sp2 2002 مهم نيست.... ببين تو قست درباره ويندوز (about windows) از منوي help تو ماي كامپيوتر چي مي نويسه...

Version 5.1 (Build 2600.xpsp.051019-1519 : Service Pack 2)

ببين به جاي اين عدد كه بلدش كردم چي نوشته... ويندوز من مال آوريل 2006ه ... اگه اين عدد بزرگتر باشه مثلاً 07xxx-xxxx ويندوزت جديده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام persia007 عزیز

اینو نوشته :

Version 5.1 (Build 2600_sp2_rtm.xpsp.040803-2158 : Service Pack 2)
    copyright 1981_2001

ولی ویندوزی که نصب کردم، آپدیت 2007 بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •