دلیل اینکه بعضی وقت ها دشمنان و خود ما در هوا شناور میشیم چیه ؟
دلیل اینکه بعضی وقت ها دشمنان و خود ما در هوا شناور میشیم چیه ؟
شما هنوز اول بازی هستی... یه کم بری کلا دستت میاد قضیه چیه![]()
نسخه فارسی این بازی که مال شرکت دارینوس یا نوین پندار باشه هم اومده؟ نسخه اولش رو که نوین پندار فارسی کرده بود حرف نداشت.
یه سری بشکه های سبز رنگ هستن که وقتی میترکونی تا یه شعاعی رو اطرافشون حالت بی وزنی بوجود میاد.دلیل اینکه بعضی وقت ها دشمنان و خود ما در هوا شناور میشیم چیه ؟
تو بازار که من ندیدمنسخه فارسی این بازی که مال شرکت دارینوس یا نوین پندار باشه هم اومده؟
این سایتش:(چون سرعتم الان زیادی بالاست نشد زیاد توش بگردم ولی تو سایتشم چیزی ندیدم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینی که شما منظورتونه یک به حساب نمیاد return to castle wolfenstein هستش.نسخه اولش رو که نوین پندار فارسی کرده بود حرف نداشت
اگر بازی نکردید منتظر دوبلش نمونید شاید هیچوقت نشه...حیفه بازی نکنید...
دو چیز این بازی نوستالوژیک بود یکی چهره ی مربعیه اراکتر اصلی ودومی غول آخر بازی که هر دو یادآور نسخه wolf3d بودن.
ممنون که جواب دادین.منم رفتم توی سایت نوین پندار اما آخرین بروز رسانی سایتش مال 1386 بوده و زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد. به هر حال به قول شما حیف بود بازی نکنم و منتظر دوبلش بمونم و برای همین امروز رفتم خریدمش.
![]()
سلام ...ببخشيد تاپيك قديمي رو بالا ميارم ...
من توي يه مرحله گير كردم ...
رسيدم به يه جايي كه الماني با يه دكتر بودن ...
بعد المانيه دكتره رو انداخت توي يه چيزي و اونم هيولا شد ....
حالا بايد يه چيزي رو خراب كنم ...اما چي ؟؟؟
سلام یه عکس میزاشتی حداقل
ولی اگر منظورت اونجاست که تو طبقه بالا هستی و غوله همینطور میاد دنبالت
باید از دستش فرار کنی تا بخوره به 4 تا ستون که وسط تااونجاست
و اونارو که شکوند غول هم از داخلش میره بالا و ناپدید میشه.![]()
سلام
اين بازي ترينرياcheatcodeنداره؟
ّهترین چیت این بازی این هست که سیو کنی بازیو ، بعد سریع لود کنی همونو ، یکدفعه می بینی که همه ی دشمنا واسه 1 دقیقه ایست می کنند و تیر نمیزنند!
ببخشید این تاپیک رو میارم بالا ولی این بازی Wolfenstein.VANSIK رو دانلود کردم که 5و خورده گیگ بود ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده کسی میدونه چشه ... هیچ کرکی هم براش پیدا نکردم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)