ممنونم ازت به خاطر راهنمایی درسته من صفحه اول تاپیک رو دیدم ولی چون سایت نوکیا کد گوشی من رو قبول نمیکنه به خاطر این ازت پرسیدم که راه دیگه ایی هم وجود داره به جز سایت یا نه بازم ازت ممنونم به خاطر جواب دادن های سر موقع
ممنونم ازت به خاطر راهنمایی درسته من صفحه اول تاپیک رو دیدم ولی چون سایت نوکیا کد گوشی من رو قبول نمیکنه به خاطر این ازت پرسیدم که راه دیگه ایی هم وجود داره به جز سایت یا نه بازم ازت ممنونم به خاطر جواب دادن های سر موقع
ورژن جديدي كه اپديت كردي براي اروپاس...اين كد براي خاورميانس با اين اپديت كن...0547929
باشه ببينم راه ديگه اي هست خبرت ميكنم
Last edited by DJ.Mamal; 22-08-2008 at 10:36.
سلام
اقا دی جی میتونی ببینی واسه 9500 اپدیت جدید هست یا نه من گوشیم رو 6 سال پیش خریدم تا حالا یکبار هم فلش یا اپ نکردم
تو سایت نوکیا هم وقتی پروداکت کد رو وارد میکنم میگه اپدیت جدیدی وجود نداره
پرداکت کد:0516734
ورژن: v04.51
مرسی
باشه خبرت ميكنم
آقا من میخوام بدونم که آیا بجای اپدیت اگه برم گوشیم رو با آخرین ورژن فلش کنم بهتره ؟
هيچ فرقي نداره دوست عزيز...
سلام. گوشی من n95 8gb هستس. میخوام اپ دیت کنم .الان زبانش عربیه. میخواستم ببینم اگه اپ دیت کنم زبان فارسی هم اضافه میشه؟ کلمه های پ گ ... میخوام اینا اضافه بشن. ورزن گوشی هم 10.0.021 هست. مرسی بابت راهنمایی تون پیشاپیش
اگه ورژن جديد براي خاورميانه هم باشه مشكلي نداره...فارسي هم اضافه ميشه..فكر كنم چند وقت پيش تو انجمن لينكش بود..يه سرچ بزن...اگه پيدا نكردي بگو راهنماييت كنم
بازم سلام. من الان توی کافی نت هستم میخوام اپ دیت کنم .امیدوارم مشکلی پیش نیاد و فارسی هم اضافه بشه
برنامه رو دانلود کردم ولی وقتی واسه اپدیت میگرده هیچی پیدا نمیکنه و ارور میده. مطمین هم هستم که گوشیم اپگرید نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)