از تایید هم گذشته ، میشه گفت نابود شد رفت
از تایید هم گذشته ، میشه گفت نابود شد رفت
*** مخصوص طرفداران ژوزه مورینیو *** Exclusive For Jose Mourinho Fans
ژوزه مورینیو مربی اسبق چلسی با روزنامه ورزشی پرتقال برای شفاف سازی بعضی مسائل و گمانه زنی ها اخیر صحبت کرد . او در مورد ترک آبی ها ، باز گشت به وطنش و اینه بعد از جدایی غافلگیر کننده اش از استمفورد بریج احتیاج به هیچ زمانی ندارد ، صحبت کرد .
او به میگوئل پدرو گزارشگر " رکورد " در لندن گفت : " من فکر می کنم همه ما برای خوشحال بودن دلیلی داریم . من اخراج نشدم و نمی خواستم هم اخراج شوم . ما وارد یک توافق دو طرفه شدیم که برای همه مفید بود . در پایان فصل های گذشته من پیشنهاد های خوبی برای جدا شدن از چلسی داشتم ولی رو حرف خودم ایستادم و ماندم .
" باشگاه نیز باید فصل قبل به من بسته ای می داد که اینکار را نکرد . در هر صورت من نمی توانم بگویم از اینکه کارم را متوقف کرده ام راضیم . او اضافه کرد ، او در مورد گریه خود هم هنگام ترک باشگاه هم سخن گفت . " بله ، من هم گریه کردم ( بعد از اینکه گفته شد بعضی از بازیکنان هم بعد از ترک او گریه کرده اند ) . و همونطور که یک بار هم گفته ام من یک خانواده در خانه و یک خانواده سر کارم داشتم .
او در حالیکه در فکر فرو رفته بود گفت : " من همیشه یک رابطه عالی با بازیکنان و طرفداران داشتم . اما این حتی تا 10 سال دیگر هم همین طور خواهد ماند . من آنها را هرگز فراموش نخواهم کرد و آنها هم مرا فراموش نمی کنند . هم اکنون باشگاه کاملا" از هم نپاشیده است است بلکه دچار شکاف شده است . شاید هر کدام از ما به نوبه خود مقصر بوده ایم شاید این جدایی بهترین راه حل بوده است .
" من مرد جنگ در زمین بازیم اما وقتی بیرون از آنم مرد صلحم . و این به این دلیل است که من آرامش می خواهم . من سعی می کنم که چیزهای بد را فراموش و چیزهای خوب را که برای من در اینجا پایان ناپذیرند را به یاد بیاورم . قسمت های انسانی برای من قسمت های مشکل تری هستند . در شرایط ورزش من این ریسک را می کردم که بگویم من " خاص " بودم اما اکنون معتقدم آدم های بسیاری هستند که نفر دوم آن هستند . مورینیو با اعتماد به نفس گفت : فکر می کنم خاص بودنم را ادامه دهم .
" این مهم نیست که وارد بحث چیزی که اشتباه بوده شوی . من نمی خواهم به کسی صدمه بزنم یا حتی در مورد جزئیات مسائل پیش آمده صحبت کنم . من می خواهم از من به عنوان کسی که وارد تاریخچه چلسی و لیگ برتر شده یاد شود و من از آن دسته از آدمها نیستم که به خواهد اشتباهات و خراب کاری های خود را در جامعه خوب و تمیز جلوه دهد .
او در پیشمان بودن یا نبودن خود برای جدای از چلسی هم سخن گفت : " واقعا" باعث شرم است که ما نتوانستیم صدمین بازی بدون شکست در خانه را جشن بگیریم . من 99 بازی را بدست آوردم . عدالت در مورد من برای رسیدن به اینجا و جایگاهی که اکنون در آن هستم رعایت شده بود ولی من مطمئنم در باشگاه جدیدی این اتفاق خواهد افتاد " . او قول داد زمینه را برای رسیدن به اهدافش در آینده فراهم کند .
او با حالتی آرام گفت : " من باید چند هفته ی دیگر هم در لندن بمانم و در مورد خانه ام ، ماشینم ، حساب های بانکیم تصمیماتی را بگیرم . بعلاوه من دوستان زیادی دارم ، قرارها و اینکه بچه های من در اینجا هنوز مدرسه می روند . هیچ عجله ای وجود ندارد .
" هر روز صبح شما می توانید مرا در ساحل چلسی در حال دویدن ببینید چرا که نمی خواهم چاق شوم ."
" بعد از اینها کارهای بسیاری است که من باید انجام دهم . من برای شرکت در یک کلینیک فوتبال به آمریکا خواهم رفت سپس یک حساب بانکی در یک بانک مالزیایی باز خواهم کرد و بعد از تمام این کارها می خواهم زمان بیشتری را با خوانواده ام بگذرانم . همچنین من می خواهم زبان دیگری یاد بگیرم شاید آلمانی یا شایدم ایتالیایی اما شاید هم فرانسوی باشد . من می خواهم برای وارد شدن به تمام کشورها آماده باشم و من احتیاج به هیچ استراحتی ندارم چون خسته نیستم .
" تلفنم زیاد زنگ می زند بیشتر از معمول . برای اینکه بعضی ها آن را از قدیم دارند ! . همکاران ، دوستان و آشنایان که حتی بعضی هایشان را که چند سالی ندیده ام زنگ می زنند حتی داوران هم زنگ می زنند . اما باشگاه ها ؟ نه ، آنها می دانند که باید با وکیل من یورگه مندز تماس بگیرند . او کاملا" می داند که من چکار می کنم چه می خواهم و چه نمی خواهم ."
" هم اکنون من برای چند روزی در آرامش به سر می برم و دقیقا" همان کاری را که بعد از ترک بنفیکا کردم را انجام می دهم .( در سال 2001 بعد از 9 بازی ای که در اختیار بنفیکا بود از تیم جدا شد ) . من حتی یک هفته هم برای استراحت ندارم و وقتی اف سی پورتو را به مقصد چلسی ترک کردم هم وقتی برای استراحت نداشتم . تقریبا" 6 سالییست که بدون استراحت کار می کنم برای اینکه یک مربی کارش را برای تعطیلات و استراحت تعطیل نمی کند .
چه بخواهیم و چه نخواهیم او در انگلستان اقامت دارد شاید برای هدایت تیم ملی انگلیس . مورینیو در این باره گفت : " نه . من احتیاج به یک تجربه جدید دارم . من فوتبال انگلستان را ستایش می کنم و حرفم را در باره آن پس نمی گیرم فقط به خاطر یک داور یا نا مهربانی رسانه ها . این یک سوال فلسفیست . مربیان دیگر ( ونگر ؟ فرگوسن ؟ ) مرا در این لحظه حمایت می کنند و آنها با من خوب بودند .
" من از اینکه ایجا مانده ام احساس ناراحتی نمی کنم . ( آیا بر اساس این حقیقت که جایگزین یکی از آنها شود ؟ ) من می خواهم که بعدا" برگردم . به خاطر محیطی که اینجا دارد ، اما نه در آینده نزدیک . بهر حال من برای دیدن هیچ بازی ای به استادیوم نخواهم رفت تا کسی نگوید که او می خواهد به اینجا یا آنجا برود . "
" تنها باشگاهی که من برای تماشای آن خواهم رفت ، باشگاه تیم زادگاهم است . ; ویتوریا دی استابال ( که یکشنبه 23 سپتامبر با باشگاه اسپورتینگ در ژوزه آوالاده ی لیسبون بازی خواهد کرد و باشگاه قدیمی او که هفته بعد بازی دارد ) . تاکتیسین پرتقالی افزود : که او برای توقف در پرتقال هیچ برنامه ای ندارد .
سپس او برای کاری که بعد از آن تمایل به انجامش دارد صحبت خواهد کرد . " مسلما" در لیگ پرتقال هر چیزی که می خواستم بدست آورده ام . برای چند سال آینده من به آن فکر نخواهم کرد .( تیم ملی پرتقال ).
او در مورد باشگاه آینده خود هم گفت : " ممکن است یک باشگاه بزرگ باشد ، با مسئولیت ها ، فشارها و موضوعات مختلف . این کاملا" جدیست . یک باشگاه بزرگ در اروپا . ممکن است یک باشگاه قهرمان نباشد اما باشگاهیست که برای اولین بار برای قهرمانی بازی می کند ، یا ممکن است تا کنون جامی را نبرده باشد یا شاید بخواهد یک پله از چیزی که هست بالاتر رود یا بخواهد در آن بالا بماند ."
وقتی سوال شد که او فکر می کند با کدام یک از لیگ های : آلمان ، ایتالیا و اسپانیا بتواند وفق پیدا کند او صریحا" جواب داد : " نمی دانم . من نمی توانم ایتالیایی یا آلمانی صحبت کنم برای اینکه من آنها را بلد نیستم . من در اسپانیا و مخصوصا" بارسا تجاربی داشته ام . ایتالیا و آلمان نقاط دارای اولویتی برای من هستند . آینده من هر آنچه که باید باشد خواهد بود ، اما من سعی می کنم به همان اندازه که بعد از ورود به لندن یا پورتو خوشحال بودم ، در آنجا نیز خوشحال باشم . "
منبع : Goal.com – Portugal
شنبه - 29 سپتامبر ( 7 مهر 86 )
چلسی - فولام
ساعت : 17:30
Last edited by Undercover-G; 24-09-2007 at 17:40.
من یکی که پایه ام![]()
سر کار که نیستم ! ؟؟؟؟![]()
آلمان یا ایتالیا ؟ اگه شما جای مورینیو بودید کدومو انتخاب می کردید ؟
من یکی که کلا" با بندس لیگا مشکل دارم ، هر 100 سال یک بار می ببینم اونم اگه بازیی باشه که توش مهدی بازی کنه وگرنه عمرا
فکر کنم لیگ ایتالیا هیجانش بیشتر از آلمان باشه من یکی که اگه جای خوزه جـــــــــــون بودم می رفتم زبون ایتالیایی رو یاد می گرفتم < گردسیا ! >![]()
خب معلومه دیگه فولامم از تکنینک راه آهن و استون ویلا استفاده می کنه و ...![]()
گرد سیا دیگه چیه معجونه !
می خوام شاهد له شدن گرانت باشم![]()
برام جالبه بدونم نظر بقیه طرفدارهای چلسی هم بعد از رفتن خوزه همینه؟می خوام شاهد له شدن گرانت باشم![]()
در کل بیشتر دوست دارید چلسی ببازه یا ببره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)