panasonic fz50 تو اکثر ریویو هایی که دیدم نمره بالایی داشته
panasonic fz50 تو اکثر ریویو هایی که دیدم نمره بالایی داشته
با سلام به همه دوستان من قصد خرید یه دوربین خوب رو دارم و از بین canon sx100,canon IXUS 950,sony H10 نمی دونم کدوم بهتره و کدوم رو بخرم من میخوام خیلی با کیفیت باشه و توی بورس بمونه ضمنا من مشخصات این دوربینها رو توی سایت دیجی کالا دیدم.لطفا منو راهنمایی کنید
دوربین G9 Canon بخرید. یک بار برای همیشه. امکانات ویژه: هات شاو برای نصب فلاش و کلید های دسترسی مانند دوربین های SLR معمولی.
تو چه قیمتی می خواید دوربین بخرید ؟
مهمترین فاکتورتون برای خرید چیه ؟
بین این مدلا شاید همه ی نیازتون رو رفع نکنه ...
سلام محمد جان
من دوربین تا 300 تومن میخوام و آماتور هم هستم اما میخوام توی عکاسی راه بیفتم و همیشه و در همه جا دوربین همراهم باشه.بعد از این همه گشتن به Sx100 رسیدم اما خیلی جا ها خوندم که زمان بازیابی و آماده شده فلاشش زیاده که این نگرانم کرده و دیگه اینکه باتری های قلمیش می ترسم مشکل بشه.لطفا راهنمایی کنید
ماشالله هزار ماشالله کانن هر چی داره تو این رنک قیمت دوربین کمپکت و آماتور ...سلام محمد جان
من دوربین تا 300 تومن میخوام و آماتور هم هستم اما میخوام توی عکاسی راه بیفتم و همیشه و در همه جا دوربین همراهم باشه.بعد از این همه گشتن به Sx100 رسیدم اما خیلی جا ها خوندم که زمان بازیابی و آماده شده فلاشش زیاده که این نگرانم کرده و دیگه اینکه باتری های قلمیش می ترسم مشکل بشه.لطفا راهنمایی کنید
تو این قیمت بهتر سونی نخری ... بقیه ی مارک ها هم به پای کانن نمیرسن ...
Canon PowerShot SX100 IS هم انخاب خوبیه ... اما این مشکل باز یافی فلاش اونقدرا هم محدود کننده نیست ... و مشکل باطریش هم حل میشه ... می تونه باطری شارژی و یه شارژر بخری ... مشکلی نداره ...
Canon PowerShot A720 IS هم یه انتخاب خیلی خوب می تونه باشه ... کیفیت عکساش خیلی خوبه ...
Canon Powershot SD850 IS - IXUS 950 IS هم خوبه اما زومش خیلی کمه و به نظر من اگه زوم برات مهم نیست این هم انتخاب خوبیه ...
بین سونی هم فقط این مدل یکم عرض اندام میکنه که بازم میگم بهتر سونی نگیری تو این قیمت ...
اینم مدل سونی : Sony Cybershot DSC-T2 که اگه بگیری فقط یه کمپکت شیک و با کلاس دستته (صفحه نمایش سه اینچی لمسی و حافظه داخلی 4 گیگ !! ) اما تقریبا هیچی به جز این نداره ... اصلا ارزش خرید نداره ...
اما در اخر اگه می خوای ببینی کدوم دوربین در نهایت برات بهتره دنبال نمونه عکسای دوربین های بالا تو سایتهای خارجی بگرد ... همشون رو نگاه کن (حتی اگه پر حجم بودن عیب نداره ...وقتت رو بزار ) ... روی عکسا توجه کن ببین محو شدگی و حاشیه ی بنفش نداشته باشن و ... بعد دوربینت رو انتخاب کن ... هرکدوم رو بگیری انتخابت عالی بوده .
اما نظر من اینه که 30 تومن بیشتر بزاری رو پولت یه چیز فوق العاده خوب بگیر Canon S5IS یه انتخاب فوق العادست که برای همیشه برات می مونه . اگه این دوربین انتخاب خیلی از آماتور هاست و می تونی با اون حرفه ای هم بشی ...
محمد جان ممنونم از راهنمایی ات
اینو بگم که از کامپکت های سونی خوشم نمیاد چون فقط فانتزی هستند و دوم اینکه چطور میگی 30 تومن روی پولم بزارم؟آخه Sx100 الان ـفومار توی اصفهان 260 تومنه و S5 اینجا 360 تومنه و 100 اختلاف دارن.شما جاییی ارزون تر سراغ داری؟ در ضمن نظرت در مورد H7 سونی چیه؟
نه چون شما گفتی تا 300 تومن من گفتم یه مقدار بزار روی این 300 و s5 زو بگیر ...
S5 هم طبق آخرین قیمتی که من داشتم 330 بود ... یه مدته قیمتا زده بالا ... فک کنم الان همین 350 باشه .
و البته اگه بتونی بدون گارانتی بگیری میگن قیمتش تا 280 هست بدون گارانتی ... یا گارنتی متفرقه بگیر که کمتره . (البته اگه گارانتی برات مهم نیست )
اما در مورد Sony H7 ... بزگترین اشتباه یه نفر اینه که این دوربین رو بخره ... چون نسبت به دوربین مدل قدیمی تر خودش یعنی H5 هیچ پیشفرتی توش نیست ... بلکه یسری ضعف هایی در تنظیم تراز سفیدی داره که خیلی کیفیت رو میاره پائین ... اگه بخوای سونی بگیری بجای این H5 بگیر چون از این بهتره و ارزونتر هم هست ... اما با این وجود من هنوز روی s5is تاکید دارم ... چون از همه ی این مدلهایی که من بهت پیشنهاد دادم سر تره ... خیلی با کیفیت و خوبه ... بعد از این هم سونی H50 و بعد اگه خواستی آماتور بگیری مدلها رو بهت پیشنهاد دادم ...یکی رو انتخاب کن ...
H50 و S5IS توی سایتهای خارجی رنگینک بالا و پیشفرض رو گرفتن ...
اگه یه کمپکت بگیری ممکنه بعد از چند مدت پشیمون بشی ... یا محدودیتهاش یکم ازیتت کنه ... اما s5 و h5 این محدودیت ها رو ندارن ...
و در ضمن s5 خیلی پیشرفته تر و بهتر از h50 هست ... این دوتا قابل مقایسه نیستن تقریبا ... مخصوصا تو کیفیت عکس .
محمد جان سلام
من یکی از دوستانم S5 خریده و خیلی راضیه.در مورد گارانتی گفتی، به نظر شما چقدر مهمه؟آخه این دوستم که فروشنده از آشنایان اون هست پیشنهاد داده بجای گارانتی های تهران گارانتی یه شرکت اصفهانی رو بخره تا که هم ارزونتره و هم در دسترسه.نظر شما چیه؟
محمد جان من باید حدود 30 تومن هم برای یه شارژر سونی و باتری های دوراسل هزینه کنم که با این اوصاف به 400 تومن نزدیک میشم اما به قول شما فکر میکنم بیش از 100 تومن اختلاف بین Sx100 و S5 وجود داشته باشه.
راستی یه سوال دیگه، من قبلا یه دوربین کریتیو داشتم و چون باتری ها رو از اون خارج نکرده بودم جا باتری هاش سولفاته کرد و دیگه نشد کاری کرد.آیا این دوربین های جدید هم اینطوری هستند و باید مواظب بود؟
با تشکر
اینطوری که صداش در میاد میگن گارانتیا زیاد به فکر مصرف کننده نیست و اکثر موارد خرابی جزو گارنتی به حساب نمیاد ... من موقعی میگم بدون گارانتی بگیر که خوب مواظب دوربینت باشی و اصلا ضربه و رطوبت و گرد و خاک و نور مستقیم خورشید و ... بهش نخوره ... و البته بد شانس هم نباشی !
سونی h5 و h7 هر دو شارژر و باطری دارن ... نیاز به عوض کردن نیست .. اما متاسفانه برای کانن S5 حتما باید باطری بهتر و شارژر رو بخری چون نداره و باطری تو جعبه همین باطری های قلمی معمولی هست که آدمو برشکست میکنه ...
فکر کنم اگه S5 رو بگیری با باطری و یه رم حدود 385 برات در بیاد (با گارانتی اصلی )
اگه باطریهاش یون لیتیوم هستش فکر کنم نیاز به در آوردن و ... نیست ... اما اگه باطری های قلمی یا مدل های مشابه هست بهتر درش بیاری چون ممکنه همون اتفاق بیفته ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)