مثل اینکه کاپکام نمیخواد شر این سگهای وحشی رو از سری بازی های اویل کم کنه. تو این قسمت هم باید باهاشون دست و پنجه نرم کنیم.
![]()
مثل اینکه کاپکام نمیخواد شر این سگهای وحشی رو از سری بازی های اویل کم کنه. تو این قسمت هم باید باهاشون دست و پنجه نرم کنیم.
![]()
اين عكس دختره كه موهاش بلوند و بلنده! منو ياد شري ميندازه ولي اينجا چه كار ميكنه اونش ديگه خدا عالمه! :دي
من هميشه از سگ كشتن بدم اومده چه توي اويل 4 چه قبلياحالا هم كه دوباره ....
![]()
سازندگان گفته اند که مکان بازی وجود خارجی در آفریقا نداره.اما فکر کنم برای نمونه برداری به تانزانیا رفته اند.(مثل بازی فارکرای 2)
بله . منم همینطور.بیشتر به خاطر سرعت بالایی که دارند ، باعث ایجاد اضطراب بالایی در آدم می شند.مخصوصا تو RE4 که تو هزار راه بود و یک دفعه می پریدند جلوت...من هميشه از سگ كشتن بدم اومده چه توي اويل 4 چه قبلياحالا هم كه دوباره ....
![]()
فکر کنم تو بلید فقط فکشون باز می شد...من وقتی این یکی رو دیدم به یاد خوناشام های فیلم بلید 2 افتادم.
گفته شده قبل از مارچ2009 برای کنسولها میاد.چند ماه دیگه بازی میاد؟ یا چند سال دیگه برای pc
قیمت بازی برای کنسول ps3 چنده؟>
اگه برای Pc بیاد گرافیک و رم و کلا سخت افزار چی میخواد؟
من لحظه شماری میکنم برای انتشارش روی پی سی!!!!!!!!!!!!!!!
برای پی سی هنوز معلوم نیست.هیچ خبر و حتی شایعه ای هم نیست.
یه چیزی حدود 80 الی 100 تومن.
معلوم نیست
ما بیشتر(البته اگه بیاد![]()
یه سری به اینجا بزنید :
یه مصاحبه ی جدید دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تاریخ پخش بازی رو هم نوشته :
سه ماه اول 2009 یعنی زمستون امسال .
سورپرایز ...
Resident Evil 5 برای PC منتشر خواهد شد؟
تهیه کننده ی کپکام،Jun Takeuchi اعلام کرد پلتفرم PC،پلتفرم اصلی برای توسعه ی بازی RE 5 است.وی در پاسخ به این پرسش Eurogamer که چرا نسخه ی در حال ساخت xbox 360 این بازی به جای نسخه ی ps3 در نمایش کپکام 2008 در معرض نمایش قرار گرفت گفت،به علت شباهت های سخت افزاری،پورت کردن از pc روی xbox 360 سریع تر انجام می شود.
بدون شک این سخنان آغازگر شایعاتی مبنی بر انتشار RE5 بر روی پلتفرم pc خواهد بود.در عین حال کپکام اعلام کرد که فعلاٌ عرضه ی این بازی،تنها برای xbox 360 و ps3 تأیید شده است.
قبلا از آقای sasanjfr تشکر میکنم که این خبر خوب رو دادن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ايول امروز من خيلي خوشحالم!
پس بگو اين انقدر ناز ميكرد ميخواست شوك وارد كنه!![]()
تایید که نکردن.ولی اگر بیاد چی میشه!!!![]()
دمش گرم
راستی تاریخ ارائش کیه ؟
بعد کمترین سیستمش چیه ؟
گفتم که سه ماه اول 2009 میاد .
سیستم مورد نیازش هم تا اون موقع معلوم نمیشه .
من تو یه سایتی خوندم که بازیش اومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)