تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 50 از 1174 اولاول ... 40464748495051525354601001505501050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام
    وحید جان بابت خبرها ممنون

منم باهات موافقم بعضی وقتها این وکلای رئال یه ناشی گریهایی در میارن که آدم انگشت به دهن میمونه ! حالا که بعد این همه مدت تازه نیستلروی با تیم مچ شده می خوان بیخیالش بشن ؟!!!

راستی تولد رابسون جونیور رو هم تبریک میگم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رمان کالدرون، رئیس باشگاه رئال مادرید، به نیسروی وعده تمدید قرار داد زود هنگام رو به دلیل رکورد گل زنی فوق العاده اش را داد!
    "ما در چندروز آینده باوی قراردادش را تمدید می کنیم چراکه من این قول رابه او داده بودم، و این همان چیزیست که لیاقتش را دارد.
    بازیکنی مانند او این شایستگی را دارد تا هم بخواتر توانیایی هایش و هم به خواتر رفتارش مورد تشویق قرار گیرد و این فوق العاده خواهد بود اگر بتواند در کنار هم تیمی خود رائل گنزالس به عنوان آقای گلی لالیگا انتخاب شود!"

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض رئال در زمین آلیکانته متوقف شد

تیم رئال مادرید در زمین تیم آلکانته از سری مسافقات کوپا د ری با نتیجه ی 1 - 1 متوقف شد! رئال ابتدا در دقیقه 61 عقب افتاد و سپس با گل دقیقه 90 بالبوئا بازی را به تساوی کشاند! در این بازی تیم اول مادرید، با ترکیبی از بازیکنان ذخیره ی خود به میدان رفت!
    .
    .
    از نکات جالب این بازی، به بازی کردن روبن می توان اشاره کرد که گفته میشد حتی به بازی رئال - بارسا هم نمیرسه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

روبينيو: شوستر باعث پيشرفت من شده
    روبينيو، ستاره برزيلى رئال مادريد اظهار داشت كه پيشرفتش در فصل جارى به دليل اعتماد برند شوستر به او و ارائه يك نقش جديد به اين ستاره است. وى تاكنون توانسته از خط ميانى ۵ گل براى تيم به ثمر برساند و در خصوص پيشرفت هايى كه داشته در گفت و گويى با وب سايت باشگاهش اين چنين گفت: سرمربى به شيوه فوتبال من اعتماد دارد و همين مسأله باعث شده كه از حضورم در كنار تيم لذت برده و رضايت هواداران را نيز جلب كنم.
    ************************************************** *********************************
    شوستر : شاگردان من خوب کار کردند
    الیکانته شما را متعجب کرد؟

نه . فکر می کنم طبیعی باشه وقتی انها مقابل تیمی مثل ما قرار بگیرند اینگونه با انگیزه بازی کنند.

نظرتان در مورد عملکرد بازیکنانتان چیست؟

من فکر می کنم انها خیلی خوب کار کردند اما بازی کردن جلوی ۱۲ نفر سخت است چون عملکرد داور نیز بر روی بازی تاثیر داشت مطمئنم ما بدون ان پنالتی به هیچ وجه گلی دریافت نمی کردیم.

ایا فکر می کنید شما به خاطر داوری نتوانستید یک تیم از سری بی را شکست دهید؟

فکر می کنم دروازه بان انها خیلی خوب بازی کرد.

ایا ما باید فرض کنیم کسانی که امشب ۹۰ دقیقه بازی کردند دیگر در بازی برابر بارسلونا بازی نمی کنند؟

چیزی که معلوم است این است : بازیکنانی که امشب بازی کردند ممکن است در بازی برابر بارسلونا نیز بازی کنند همین طور که امکان دارد کسانی که به این بازی دعوت نشدند و در مادرید ماندند در بازی برابر بارسلونا به میدان نروند.

همچین بازیهایی برای بازیکنانی که خیلی به بازی گرفته نمی شوند مناسب است ...

من فکر می کنم همچین بازیهایی مهم هستند چون تمام کسانی که امشب بازی کردند دلیلی برای خود داشتند بعضی ها به تازگی از بند مصدومیت رها شده بودند و بعضی ها هم چون خیلی بازی نکرده بودند. همه چیز خوب انجام شد و مصدومی هم نداشتیم و نتیجه به نفع ما شد چون بازی برگشت در زمین خودمان است.

ایا فکر می کنید بین بازیکنان اصلی و نیمکت نشین فرقی هست؟

ما انتظار نداشتیم که بازی خوبی امشب ببینیم اگر بعضی از بازیکنان اصلی امشب بازی می کردند بازی متفاوتی می دیدیم اما خیلی خوب نبود که انها امشب بازی می کردند چون انها قبل از این ۳ بازی سخت انجام دادند و یکشنبه نیز باید با بارسلونا بازی کنند.

نظرتان در مورد دودک چیست؟

او بازی خیلی خوبی انجام داد.
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    بالبوا : گل مهمی زدم
    خاویر بالبوا بازیکن جوان تیم رئال مادرید که بعد از اینکه به عنوان بازیکن ذخیره به جای درنت وارد زمین شد توانست تنها گل رئال را در دقیقه ۹۰ به ثمر برساند گفت :

هم تیمی هایم به من گفتند که گل خوبی زده ام و من از این بابت خیلی خوشحال هستم چون ارزش ان دو چندان است و کمک زیادی در بازی برگشت برای ما می کند.

بازی سختی برای من بود چون بعد از بازی مقابل المپیاکوس دیگر من برای تیم بازی نکردم اما سعی کردم از موقعیتی که مربی به من داده استفاده کنم.

من از گلی که زدم خیلی خوشحالم چون در بازی برگشت به تیم کمک می کند تا نتیجه دلخواه را کسب کند.

من در مورد ان پنالتی که درنت مرتکب شد حرفی به او نزدم اما فکر می کنم خطای اشکاری بود تازه ما چند بار دیگر در محوطه جریمه دچار خطا شدیم.

این بازی خیلی سخت بود چون خیلی از ما که بازی کردیم پیش از این خیلی بازی نکرده بودیم تمام رقیبان ما سعی می کنند در ترکیب بهترین بازی خود را انجام دهند اگر در بازی برگشت هم بتوانیم ما بازی کنیم برایمان خیلی خوب می شود.

حاضرم هر چه دارم بدهم تا بتوانم در بازی یکشنبه مقابل بارسلونا بازی کنم حضور در همچین رقابت مهمی به شما کمک می کند که یک بازیکن بالغ شوید و از نظر تاکتیکی پیشرفت کنید.
    ************************************************** ********************************
    نيستلروی : رونالدو بهترين مهاجم دنياست
    رود ون نیستلروی مهاجم هلندی رئال مادرید مهاجم مصدوم تیم میلان را مورد ستایش قرار داد و معتقد است او بهترین مهاجم دنیاست.

این مهاجم هلندی گفت :

معتقدم رونالدو بهترین مهاجم تاریخ فوتبال است و بازی کردن در کنار او هنگامی که از مصدومیت خارج شد حتی زمانی که صد در صد اماده نبود نیز برایم افتخار بزرگی بود.

او قویترین بازیکنی است که من تا به حال در کنار او بازی کرده ام.
    ************************************************** *********************************
    درنت : بايد از بازيکنانی مثل رائول چيزهای زيادی ياد بگيرم
    درنت بازیکن جوان و هلندی تیم رئال مادرید به خاطر بازی کردن در جام حذفی بسیار خوشحال بود.

این بازیکن گفت :

من هم مثل هر بازیکن دیگری دوست دارم برای رئال بیشتر بازی کنم من از فرصتی که به من داده شد باید بیشتر استفاده می کردم برای همین باید بیشتر تمرین کنم.

من باید از بازیکنانی مثل رائول و نیستلروی چیزهای بیشتری یاد بگیرم تا زمانی که به بازی گرفته شدم از موقعیتهایم بهتر استفاده کنم.
    ************************************************** ***********************************
    گوديانسن : رئال تيم بزرگی است
    گودیانسن مهاجم نیمکت نشین تیم بارسلونا معتقد است کاسیاس یکی از مهمترین بازیکنان رئال است.

این بازیکن ایسلندی گفت :

کاسیاس بازیکن مهمی در ترکیب تیم رئال است اما تمام بازیکنان انها می توانند برای ما مشکلساز شوند.

انها در اخرین بازی خود در لالیگا خیلی خوب بازی نکردند اما توانستند پیروز از میدان خارج شوند و این کار فقط از تیمهای بزرگ بر می اید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ديارا : رئال را ترک نمی کنم
    محمد دیارا هافبک دفاعی تیم رئال مادرید تمام شایعات اخیر در مورد اینکه وی در زمستان تیم را به مقصد ایتالیا ترک خواهد کرد را بی اساس دانست.

این بازیکن در این مورد گفت :

من تصمیم گرفتم به این تیم بیایم حتی اگر قرار باشد لحظات سختی را تجربه کنم من از بودن در اینجا خیلی خوشحالم در این تیم سازماندهی وجود دارد که باعث پیشرفت شما می شود و قصد دارم تا پایان قراردادم در این تیم بمانم.

من هرگز نگفته ام که می خواهم این تیم را ترک کنم می خواهم اینجا بمانم چون این تیم بهترین تیم دنیا است.

وی در مورد بارسلونا نیز گفت :

ما ۴ امتیاز با انها اختلاف داریم اما این باعث نمی شود در این بازی هیچ فشاری تحمل نکنیم یا اینکه خیال کنیم این بازی را به راحتی برنده می شویم بر عکس می خواهیم برنده شویم تا فاصله خودمان را با انها بیشتر کنیم.

او در اخر در مورد غیبت مسی نیز گفت :

انها تیم کاملی دارند که می دانند چه طور بدون مسی برنده شوند همان طور که بدون رونالدینهو نیز انها برنده می شدند ما نباید به این فکر کنیم که چه کسی بازی نخواهد کرد و باید به بازی خودمان فکر کنیم.
    پرندگان شكارى و محافظت از سانتياگو برنابئو
    حدود دوجين پرنده شكارى نظير عقاب ،شاهين و جغد كار حفاظت از زمين چمن ورزشگاه ۶۰ ساله «سانتياگو برنابئو» را كه ميزبان فينال جام جهانى ۱۹۸۲بود، برعهده دارند.

هنگامى كه ستارگان رئال مادريد مثل «رائول» و «روبينيو» راهى رختكن مى شوند، تيمى از پرندگان شكارى شيفت كارى بعد را تحويل گرفته و زمين ورزشگاه را در مقابل انبوه كبوتران محافظت مى كنند.

«گيلرمو سانتالا» ۳۴ساله، كه اين پرندگان را براى ترساندن كبوترها بدون آسيب رساندن به آنان آموزش داده، اظهار داشت:

كبوترها مشكل بزرگى در اينجا هستند كه به صورت گروهى و بسيار پرتعداد در زمين ها فرود مى آيند. ما مجبوريم از زندگى آنها در ورزشگاه جلوگيرى كنيم چون همه چيز را كثيف مى كنند.

علاوه بر كثيفى ناشى از فضله كبوتران، آنها به ويژه بعد از كوتاهى چمن آن را تخريب كرده و در جايگاه تماشاگران لانه مى سازند. به همين دليل عقاب ها و شاهين ها كه اسامى مثل «آتنا» و «آراميس» هم دارند، در طول روز بر فراز سكوها پرواز مى كنند و شب هنگام جغدها نگهبانى مى دهند تا از خوابيدن كبوتران در ورزشگاه جلوگيرى كنند.

سانتالا كه در كودكى رؤياى شكار با شاهين را داشته، روزانه ۶ ساعت با پرنده هايش كار مى كند.

شكار با شاهين تفريح ويژه طبقه نجبا و اشراف در قرون وسطى بود. سانتالا اين هنر را از «فليكس رودريگز دلا فونته»، يك متخصص اسپانيايى شكار با شاهين كه مدتى هم توسط پادشاه عربستان استخدام شده بود و به عنوان احياگر اين هنر در اسپانيا در دهه ۱۹۶۰ شناخته مى شود، آموخته است.

وى در فاصله ۳۰ كيلومترى شهر مادريد، مشغول تربيت نسل جديدى از شاهين هاست كه دو تاى آنها «فيگو» و «زيدان» نام دارند. مقامات ساير شهرهاى اروپايى نيز به استفاده از پرندگان شكارى در مقابل آسيب هاى كبوتران علاقمند شده اند.

هم اكنون دانه دادن به كبوتران در ميدان «ترافالگار» لندن ممنوع شده و در ايتاليا، دولت در تلاش است كه فروش دانه پرندگان در ميدان سن مارك ونيز را ممنوع كند. فرودگاه بين المللى شهر مادريد در چند كيلومترى ورزشگاه سانتياگوبرنابئو نيز شمار زيادى شاهين در اختيار دارد كه كبوتران و ساير پرندگان را از باند پرواز به ويژه هنگام بلندشدن يا فرود هواپيما، دور كند.

************************************************** *************************
    مشكلات ريكارد در ال كلاسيكو
    بارسلونا در حالى مقابل رئال مادريد قرار مى گيرد كه با مصدوميت ۳ تن از بازيكنان اصلى خود مواجه شده است.
    در حالى كه ۴ روز ديگر به ديدار سنتى و حساس ليگ اسپانيا، باقى مانده است، «ريكارد» سرمربى بارسا با مصدوميت سه تن از بازيكنان اصلى تيمش روبرو است.
    «ريكارد» در اين ديدار ۳ ستاره خود به نام هاى«ليونل مسى»، «تيه رى آنرى» و «دكو» را در اختيار ندارد تا كار دشوارى را مقابل رئال مادريد پيش رو داشته باشد.
    نکته :
    مسی که نیست اما هانری و دکو به احتمال زیاد می رسن هرچند دکو اگه برسه هم به احتمال زیاد بازی نکنه

************************************************** ****************************
    فردا مرحله حذفى ليگ قهرمانان اروپا قرعه كشى مى شود
    مرحله يك هشتم نهايى ليگ قهرمانان اروپا فردا طى مراسمى در نيون سوئيس قرعه كشى مى شود تا طى آن ۱۶ تيم حاضر در اين مرحله حريفان خود را بشناسند.
    سيد اول شامل تيم هاى بارسلونا، منچستريونايتد، سويا، اينتر، پورتو، رئال مادريد، ميلان و چلسى.
    سيد دوم شامل تيم هاى ليورپول، آرسنال، شالكه، فنرباغچه، سلتيك، ليون، المپياكو و رم است.
    دور رفت اين مسابقات در روزهاى ۱۹ و ۲۰ فوريه و دور برگشت در روزهاى ۴ و ۵ مارس ۲۰۰۸ برگزار خواهد شد.
    /////////////////////////////////**********************************************//////////////////////////
    يک روز سخت برای درنت

دیروز یکی از سختترین روزها برای درنت بود روزی که وی در ان دو اشتباه بزرگ انجام داده است.

این بازیکن به دلیل اشتباه اول خود نزدیک بود بازی دیروز رئال مقابل الیکانته را از دست بدهد.

داستان از این قرار بود که همه اعضای تیم در باشگاه جمع شده بودند و قصد داشتند به طرف فرودگاه حرکت کنند. وقتی که دیدند درنت نیامده است به خانه او زنگ زدند که او در جواب گفت همین الان در حال اماده شدن برای رفتن به سر تمرین است اما از طرف باشگاه به او گفتند که باید هر چه زودتر به سمت فرودگاه حرکت کند تا بتواند همراه تیم به الیکانته پرواز کند.

این بازیکن شنیده بود که تمرین ساعت ۱۱ صبح است اما نمی دانسته که در چه روزی و به همین دلیل می خواسته ساعت ۱۱ دیروز به سمت زمین تمرین تیم حرکت کند در صورتی که تمرین ساعت ۱۱ روز جمعه بوده است.

و اشتباه دوم او در هنگام بازی دیروز بوده است که با انجام یک خطا در محوطه جریمه خودی یک پنالتی رو به تیم حریف تقدیم کرده است.
    منچستر يونايتد جای رئال مادريد را گرفت
    منچستر یونایتد دوباره محبوبترین باشگاه در دنیا نام گرفت.

دو دانشگاه ناوارا و کاتالونیا که بر روی فوتبال و مسائل اطراف ان تدریس می کنند اعلامیه مشترک خود را که هر ساله و در ان محبوبترین تیم باشگاهی سال را معرفی می کنند منتشر کردند.

بر اساس این اعلامیه منچستر یونایتد توانست مقام اولی رئال مادرید را از این باشگاه بگیرد و خود در رتبه اول قرار بگیرد بعد از منچستر تیم چلسی در رتبه دوم و بارسلونا در رتبه سوم قرار دارند و رئال مادرید در رتبه چهارم جای گرفت.

همچنین محبوبترین بازیکنهای سال نیز اول کریستیانو رونالدو و سپس وین رونی معرفی شدند.

این دو دانشگاه معیار خود برای انتخاب محبوبترین تیم و بازیکن را میزان اخباری دانست که در مورد این باشگاهها و بازیکنان در رسانه های بزرگ انتشار می شود یعنی هر تیمی و بازیکنی که بیشتر خبر در موردش پخش شد نشان می دهد که محبوبتر است.

نظر شخصی :

عجب معیاری برای محبوبیت ... اگه اینطوریه پس جرج بوش باید محبوبترین فرد توی دنیا باشه چون تمام رسانه ها هر روز نصف خبراشون در مورد بوش است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برید این جا ببینید این بارسلونایی ها چه جوری ضاییییییییییییییع میشن؟؟؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

نمیدونم چرا رئال هیچ وقت بازیهای جام حذفی رو جدی نمیگیره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

چون بازیکن زیاد داره واسه همین می خواهد اونها هم انگیزشون زیاد باشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ميليتو : توپ هم دوست داره بره زير پای نيستلروی
    میلیتو بازیکن ارژانتینی تیم بارسلونا به روزنامه مارکا از تعجب خود نسبت به ون نیستلروی گفت.

این بازیکن که مامور مهار نیستلروی در ال کلاسیکو است گفت :

به نظر می رسد توپ همیشه به سمت نیستلروی حرکت می کند او یک گلزن است و ما باید از نزدیک مراقب او باشیم و مهارش کنیم و نگذاریم او فرصتی به دست بیاورد.

این بازیکن به خاطر اینکه انتقالش به رئال مادرید در سالهای گذشته انجام نشد دارای انگیزه بالایی برای شرکت در این بازی دارد
    رائول : به گونه ای بازی خواهم کرد که گويی اخرين بازيم است
    مهمترین بازی سال در حال رسیدن است چه احساسی دارید وقتی وارد نیوکمپ می شوید؟

به گونه ای که انگار اخرین بار من است چون شما نمی دانید که ایا سال بعد هم می توانید در این بازی شرکت کنید یا نه. سعی می کنم از تمام روزهایی که قبل از این بازی است لذت ببرم رقابت بین این دو تیم بسیار زیاد است و هر کس می خواهد روی این بازی تمرکز کند تا بتواند به تیمش کمک کند.

ایا ال کلاسیکو برای هر بازیکنی یک تجربه بی همتا است ؟

اولین بار که در نیوکمپ بازی را کردم را به خاطر دارم من اصلا روی بازی نمی توانستم تمرکز کنم و همش به مردم و جوی که بازی را گرفته بود فکر می کردم اما در بازیهای بعدی این اتفاق برایم نیافتاد ولی باز هم گاهی اوقات جو بازی من را تحت تاثیر قرار می دهد من هنوز هم وقتی انجا بازی می کنم عصبی می شوم اما حالا دیگر بیشتر ارامش خود را حفظ می کنم من انگیزه زیادی دارم و می خواهم بهترین بازی خودم را در همچین بازی ای ارائه دهم.

وضعیت کدام تیم بهتر است؟

از نظر تئوری چون ما ۴ امتیاز اختلاف داریم ما در وضعیت بهتری قرار داریم اما هر چیزی می تواند پیش بیاید جو ورزشگاه همیشه برای تیم میزبان سودمند است اما با وجود جوی که پارسال علیه ما بود در دربی قبلی در نیوکمپ پیروزی حق ما بود. فکر می کنم انها ان بازی را به خاطر دارند چون انها جام را در دستان خود داشتند و بازی خیلی هیجانی شده بود اما پیروزی به ما اجازه می داد با ۳ امتیاز اختلاف در صدر قرار بگیریم.

مسی بازی را از دست داده است و شما هم همیشه یکی از طرفداران مارادونا بوده اید ایا این دو بازیکن با هم شبیه هستند؟

ان دو با هم فرق دارند اما معتقدم مسی توانایی های عجیبی دارد من نمی خواهم این دو را با هم مقایسه کنم چون مسی بسیار جوان است و اینده طولانی در پیش رو دارد او با دیگران فرق دارد و هیچ کس در دنیا مثل او نیست همه سرعت و توانایی و پا به توپ او را دوست دارند او به راحتی بازیکنان را دریبل می زند او یکی از بهترین بازیکنان فوتبال است و دیدن بازی او لذتبخش است.

وقتی پارسال مسی به رئال ۳ گل زد شما قبل از ان تعویض شده بودید اما بعد از بازی به سمت او رفتید به مسی چه گفتید؟

به او تبریک گفته بودم او در چند بازی قبل نیز عالی بازی کرده بود اما در ان بازی مقابل ما چیز دیگری بود. من فقط به او تبریک گفتم به خاطر عملکردش و به خاطر گلهایی که زده بود و به او گفتم امیدوارم همین طور خوب ادامه دهد چون باعث شادی دوستداران فوتبال می شود.

ایا فکر می کنید بارسلونا نیز به همان مشکلاتی رسیده که رئال در زمان لقب کهکشانیها داشت؟

از بیرون من یک تیم رویایی می بینم هم از نظر بازیکن هم از نظر سطح بازی. وقتی همه چیز خوب پیش نمی رود مشکلاتی بوجود می اید اما تیم باید به اندازه کافی قوی باشد تا مشکلات را حل کند و نتایج خوبی کسب کند. انها در لیگ قهرمانان خیلی خوب بازی کردند اما در لیگ چند نتیجه ضعیف داشتند ولی هنوز فاصله زیادی تا پایان فصل مانده است. من مطمئنم انها دوباره ارزشهای خود را نشان خواهند داد به خصوص که حالا اتوئو نیز برگشته است.

رئال در لالیگا اخرین بار ۲۰ سال پیش بارسلونا را در نیوکمپ شکست داد ایا شما امسال ان را تکرار می کنید؟

امیدوارم ما انگیزه پیروزی را داریم چون باعث خوشحالی طرفداران ما می شود.

لیگ قهرمانان پیش از این مسابقه قرعه کشی می شود و شما گفته بودید دوست دارید با یک تیم بزرگ بازی کنید نظرتان در مورد لیورپول چیست؟

لیورپول تیم بزرگی است و بازی مقابل انها جذاب خواهد بود و رسانه ها نیز ان را پوشش خواهند داد چون انها سرمربی و چند بازیکن اسپانیایی دارند. بازی در این مرحله برابر هر تیمی سخت خواهد بود اما دوست دارم با تیم بازی کنیم که ورزشگاه ان تیم جوی خارق العاده داشته باشد. ما همیشه جلوی تیمهای بزرگ در لیگ قهرمانان پیروز می شویم چون بازی خوب انها باعث می شود ما هم بهترین بازی خود را ارائه دهیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •