تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 291 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض بعد از 120 دقیقه .بایرن 3 ختافه 3

عجب بازی بود.
    دقیقه 4 بازیکن ختافه اخراج شد
    دقیقه 43 ختافه گل زد.
    دقیقه 90 ریبری جبران کرد.
    کشید وقت اضافه یه اتفاق عجیب افتاد .بایرن در طول 2 دقیقه 2 گل خورد.
    نتیجه در دقیقه 94 3 بر 1 به نفع ختافه شد. من اینجوری شده بودم
    15 دقیقه اول تموم شد.
    15 دقیقه دوم شروع شد. لوکا تنی یه گل زد.
    شد دقیقه 119 من دیگه نمیتونستم نفس بکشم. یخ کرده بود
    الیور کان اومده بود جلو . ضربه کرنر بود. یه دفعه گزارشگر رادیو گفت گللللللللللللللللللللل
    من دیگه .............. هیچی. دادو هوار انداخته بودم راه که نگو
    خلاصه نتیجه 3 بر3 شد و بایرن به مرحله نیمه نهایی صعود کرد. خیلی حال کردم
    من الان اینجوریم
    =============================
    ولی واقعا فوتبال بی رحمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عجب بازی بود.
    دقیقه 43 ختافه گل زد.
    15 دقیقه اول تموم شد.
    الیور کان اومده بود جلو . ضربه کرنر بود. یه دفعه گزارشگر رادیو گفت گللللللللللللللللللللل
    من الان اینجوریم
    =============================
    ولی واقعا فوتبال بی رحمه.
    من هنوز تو شوکم!!!
    دقیقه 90 مساوی کرد...
    دقیقه 120 مساوی کرد...
    بازی دفاعی هم حدی داره بابا!!!
    درصد مالکیت ختافه فکر نکنم از 30 بالاتر اومده بود!!!
    از هرچی بازی دفاعی دیگه بدم اومده!!!
    در کل تیمی که حقش بود و شایسته تر صعود کرد بقیه راه هموار شد به امید قهرمانی بایرن...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

در صد مالکیت توپ در پایان نیمه اول
    72 به 28 برای بایرن

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیشب مگه بازی رو گذاشت!!!!!!!!!!!
    عجب بازی بود.
    دقیقه 43 ختافه گل زد.
    15 دقیقه اول تموم شد.
    من الان اینجوریم
    خیلی خوشحال شدم ...ولی عجب بازی بوده!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بایرن 3 _ ختافه 3

تیم فوتبال بایرن مونیخ در دیداری بسیار دراماتیک و در شبی بسیار رویایی بعد از 120 دقیقه بازی در خانه تیم ختافه به تساوی سه بر سه رسید تا با قانون گل زده بیشتر در خانه حریف به دیدار نیمه نهایی رقابتهای جام یوفا برسه،دیدار بسیار دشوار،سخت و نفس گیری رو از دو تیم شاهد بودیم،ابتدا کمی در باره تیم ختافه صحبت کنیم،همه میدونستیم که این تیم اسپانیایی که چند سالی است که به سطح اول فوتبال اسپانیا و اروپا رسیده تیم بسیار قدرتمند و خوبیست و همه تیم ها رو از کوچک تا بزرگ اذیت کرده و به سختی نتیجه رو به حریف واگذار میکنه،من خودم بشخصه نمیدونستم(چون بازیهاشو ندیده بودم)که این تیمی که سال 1983 تاسیس شده چه چیزی داره که اینقدر خوب و قوی کار میکنه،آیا مربیانی که در این تیم حضور داشتند از جمله برند شوستر پایه های این تیم رو قوی بنا نهاد اند یا اینکه بازیکنان بسیار خوب و مستعدی دارند،بنده طی این دو دیداری که این تیم با بایرن داشت بخصوص همین بازی گذشته باید بگم تا حدود بسیار زیادی مربیان در این تیم و رشدش نقش داشتند،بازیکنان بسیار خوب و هماهنگی در اختیار دارند و واقعآ با هم همدل هستند اما اونچیزی که این تیم رو به اینجا رسوند بیشتر نوع و سبک خاص بازی این تیم بخصوص بازی دفاعی ختافه هست،من اسمش رو گذاشتم لات بازی،ختافه و بازیکنانش لاتی بازی میکنند،نوع و سبک فوتبالی که ارائه میدهند اینگونه هست،چون این تیم اسپانیایی با بازیکنانش این امکان رو داره،البته در باره خط دفاعی و نوعی که این تیم دیشب دفاع میکرد هم باید گفت که فوق العاده فوق العاده فوق العاده بی نظیر بود،من نتنها بازی رو دیدم و روی دفاع این تیم دقت بسیار داشتم بلکه بازی رو هم به طور کامل رکورد کردم و یک بار دیگه دیدم،این تیم در دفاع بی اندازه فوق العاده کار کرد،اونم نه یک بار دو باره بلکه در کل زمان بازی بسیار مسلط در محوطه جریمه کار میکردند،اونا میدونستند که بایرن چگونه حمله میکنه،تاکتیک هجومی بایرن رو به خوبی بررسی کرده بودند و به بهترین نحو ممکنه جلوش رو میگرفتن،بارها و بارها وقتی که بازیکنان بایرن توسط همون مثلث معرف که هر بار با بازیکنانی تشکیل میشه قصد دادن پاس آخر که به طور حتم منجر به گل میشد رو میگرفتن

در طول زمان بازی دقایق مختلفی رو تجربه کردیم،گاهی بی توجه به بازی،گاهی بسیار نا امید،گاهی بسیار امیدوار،اما کل بازی برای من یک جور گذشت،نمیخام با غرور و افتخار حالا که تیم صعود کرده بگم من از اول میدونستم که صعود میکنیم،اما بشخصه قصد داشتم در مطلب قبل از بازی هرچند که به دلیل اینکه نیشابور بودم نتونستم بنویسم این دیدار رو به دیدار مرحله اول جام حذفی DfB Pokal بایرن با واکر بروگهازن مقایسه کنم،و همین طور دیدار با مونیخ 1860 - در این فصل اتمار هیتسفلد به قدری در ترکیب چیندن و قرار دادن بازیکنان در زمین تیم رو دچار درد سر و اشتباه کرده و کار رو بیخودی کش داده که میشد پیش بیبی کرد در این دیدار هم در نهایت بایرن به زحمت پیروز خواهد شد،متاسفانه هیتسفلد در چینش و قرار دادن بازیکنان آلمانی طوری عمل میکنه که بازیکنان هماهنگ تیم ملی همزمان با هم در بازی حضور ندارند،مثلآ وقتی که باید شواینی و لام هر دو در سمت چپ بازی کنند یکیشون در بازی حاضر نیست یا وقتی هم باشه شواینی سمت راسته! همین طور زمان های بسیار کمی پیش میاد تیم از هماهنگی پولدی و شواینی بهره ببره!اگه کروس و کلوزه رو هم به این اضافه کنید تیم با درد سر کمی تری پیروز خواهد شد!

زمانی که بازی وارد وقت اضافه اول شد بلافاصله تیم دو گل دریافت کرد! حالا بماند که دو توپ و موقعیت صد در صد رو در وقت معمول بازی بازیکنان ختافه از دست دادن،یکی رو فلیپ لام از جلوی دروازه خالی و بدون سنگربان بایرن با تکل دور کرد و یکی رو هم که بازیکن ختافه روی چمن در موقعیت تک به تک تعادلش رو از دست داد و سر خورد تا سلطان کان توپ رو جمع کنه! اما وقتی که بایرن در وقت اضافه دو گل رو خورد یه لحظه با خودم فکر کردم کاش ریبری دقیقه نود اون گل رو نمیزد تا لااقل با نتیجه بهتری یک بر صفر بازنده میشدیم اما حالا شدیم سه بر یک!نیمه نخست وقت اضافه رو میشد حدس زد بایرن کاری نمیتونه بکنه،توپ و میدان کاملآ در اختیار تیم حریف بود،و تماشاگران بی جنبه و بی فرهنگ و عقب مانده اسپانیایی تیم ختافه در اون مدت اندک چه کار که نکردند،واسه رو کم کنی اون تماشاگران مست و سرخوش و از همه بدتر بی جنبه هم که شده بود باید دو گل دیگه میزدیم تا دلم خنک بشه!در نیمه دوم وقت اضافه و در دقیقه 115 لوکا تونی به سبک گلهای خودش رو یک ضربه خطا که توسط مارک فن بومل ارسال شده بود بازی رو سه بر دو کرد و امید بیش از پیش در دل همه زنده شد!

میرسیم به دقیقه 120 جایی که همه چیز برای بایرن و مردان اتمار هیتسفلد تمام شده بود،الیور کان تصمیم گرفت دروازه رو ترک کنه،اون توپ رو به فلیپ لام واگذار کرد و خودش به جلو اومد!پشت محوطه جریمه جایی که سلطان کان و یکی از بازیکنان ختافه رووی توپ بلندی که ارسال شده بود اثری گذاشتند،توپ زیر پای سوسا رسید و یک سانتر فوق العاده زیبا از سوسا و ضربه سر تمام کننده لوکا تونی که در موقعیتی بسیار خوب جایگیری کرده بود،گل برای بایرن و نتیجه بازی سه بر سه،بازیکنان ختافه سریع توپ رو به مرکز میدان آوردند تا بازی رو شروع کنند اما بلافاصله سوت پایان بازی توسط داور بازی به صدا در اومد و اینگونه بود که سلطان الیور کان،نماد باشگاه بایرن با یک حرکت فراموش نشدنی دیگر در آخرین سال حضورش در بایرن خود و نامش رو جاودانه تر از گذشته کرد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض اوليور كان: هرگز چنين چيزي نديده بودم

اوليور كان دروازه بان باشگاه بايرن مونيخ آلمان با اشاره به دو گل لوكا توني در وقت اضافه ديدار با ختافه كه بايرن را راهي مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام اتحاديه باشگاههاي اروپا كرد، اعتراف كرد كه در تمام عمرش شاهد چنين چيزي نبوده است.
    لوكا توني عضو تيم قهرمان ايتاليا در جام جهاني ‪ ،۲۰۰۶‬با به ثمررساندن گل تساوي در دقيقه ‪ ۱۲۰‬ديدار مرحله يك چهارم نهايي جام يوفا، دهمين گل خود را در چارچوپ اين رقابتها در فصل جاري ثبت كرده و البته دست حريف اسپانيايي را از رسيدن به نيمه نهايي كوتاه كرد.
    به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، درحاليكه بايرن ‪۳‬بر ‪ ۲‬از ختافه عقب بود، كان توپ را به محوطه جريمه حريف ارسال كرد كه بعد از ضربه خوزه سوسا توسط توني به گل تبديل شد.
    كان بعد از مسابقه گفت: در رختكن هم به ساير بازيكنان گفتم كه من دست كم ‪ ۱۴۰‬بازي اروپايي برابر امثال بارسلونا، منچستريونايتد و رئال مادريد انجام داده ام اما در مقايسه با آنچه كه در اين ديدار اتفاق افتاد، هيچ نيستند.
    دروازه بان ‪۳۸‬ساله بايرن افزود: در ‪ ۱۰‬سال آينده بازيكنان بايرن نه درباره رئال يا منچستر بلكه در مورد اين بازي مقابل ختافه تجديدخاطره خواهند كرد.اصلا بياد ندارم كه در هيچ مسابقه حتي مشابه اين بازي كرده باشم.تاكنون نشده كه ما سه گل خورده وصعود كنيم.
    بايرن بعد از تساوي ‪۳‬بر ‪ ۳‬در ديدار برگشت، به خاطر برتري گل زده در خارج از خانه حضور خود را در ديدار نيمه نهايي برابر زنيت سن پترزبورگ مسجل كرد.
    ختافه از دقيقه ششم اين ديدار ‪ ۱۰‬نفره شد و با اين وجود عملكرد قابل تحسيني نمايش داد.
    اوتمار هيتزفلد سرمربي بايرن نيز بعد از مسابقه گفت: جبران باخت ‪۳‬بر ‪۱‬ آنهم در وقت اضافه، عملكردي فوق‌العاده مهم و روحيه بخش است. قطعا بخت هم به ياري ما آمده بود. با وجود اينكه كار را براي خودمان سخت كرده بوديم اما ختافه خوب جنگيد و بازيكنان بايرن فقط با سختكوشي جواز صعود را بدست آوردند.
    ديدار نخست مرحله نيمه نهايي روز پنجشنبه ‪ ۵‬ارديبهشت ماه در ورزشگاه آليانز متعلق به بايرن و ديدار برگشت روز ‪ ۱۲‬ارديبهشت در روسيه برگزار خواهد شد
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

كان واقعا تكرار نشدنيه

يه لحظه ياد اينكه ديگه فصل بعد و در كل ديگه كان رو در درون دروازه نمي بينم احساساتي شدم

ولي تو بازيه شالكه و بارسلونا دروازه بان شاكه غيافش ميخورد در آينده بتونه دروازه بانه بزرگي بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض de rossi در بایرن

باتوجه به گزارشهاى هفته نامه بيلد بايرن مونيخ خواهان امضاى قرارداد با دروسى هستند.خصوصا بعد از قطعى شدن جدايى وان بومل ، بايرن تنها جانشين او را دروسى مى داند.

لوكا تونى مهاجم بايرن قبلا به باشگاه پيشنهاد كرده بود كه يك ايتاليايى ديگر هم به خدمت بگيرند و با توجه به گزارش بيلد دروسى نزديكترين گزينه نزد سران بايرن است.

تونى ميگويد:"دوست دارم يك هم تيمى ايتاليايى داشته باشم.دوستان من هميشه از زندگى در مونيخ مى پرسند.باشگاه تصميم خود را گرفته كه اگر عملى شود خيلى خوشحال خواهم شد."

آمدن دروسى مطمئنا صدرنشينان بوندس ليگا را خوشحال خواهد كرد و رابطه خوب هر دو آنها مشخص خواهد شد
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ايول من از بازي دروسي خوشم مياد........

و هميشه دوست داشتم بومل از بايرن بره چون اصلا بازيكني در سطح بايرن نبوده......

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

خدایی دیگه اینجوری نگو
    فن بومل یکی از بهترین بازیکنای بایرن بوده و هست
    من که خیلی دوسش دارم
    منو یاد افنبرگ میندازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •