تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 2376 اولاول ... 40464748495051525354601001505501050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دلم برای خجازی می سوزه ولی تقصیره خودشه .به نظرم ادعای بیش از حد داشت.مثلا قبل از اینکه سرمربی بشه می گفت من وقتی از استقلال رفتم گفتم هیچ مربی بعد از نمی تونه تا 10 سال استقلال و به فینال آسیا برسونه ولی حلا که خودش رو کار اومده نتونسته بعد از 12 هفته بهخ تیم یه ساختار درست بده .

من که شخصا بیشتر از هر کس دیگه دوست دارم فیروز کریمی بیاد چون کاردرسته .

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون بازی 3.2 به نفع اس اس تموم شد اس اس هم 2.0 عقب بود گل هاشم بایو و علیزضا اکبرپور و یکی دیگه که یادم نمیاد زد اینجا هیشکی امار درست چرا نمیده
    منظورش بازی بود که سال 82 بود و 3-3 شد . اصلا اون زمان خبری از یابو و... نبود.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نامردا بالاخره حجازی رو فراری دادن...

اگه قراره حجازی بره منم دوس دارم فیروز کریمی سرمربی بشه...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اون بازی 3.2 به نفع اس اس تموم شد اس اس هم 2.0 عقب بود گل هاشم بایو و علیزضا اکبرپور و یکی دیگه که یادم نمیاد زد اینجا هیشکی امار درست چرا نمیده
    عزیز اون بازی 3-3 شد نه 4-3.
    سلام
    الحمدلله كار مديريت باشگاه اون قدر هم ... نيستن.
    امشب (دوازدهم آبان) قراره با فيروز كريمي مذاكره بشه
    ديشب هم با امير قلعه توعي مذاكره شد و اميرخان برنامه هاشو به باشگاه تقديم كرد.
    اميدوارم مقابل راه آهن هم ببازيم تا ناصر حجازي رو هرچه سريعتر عوض كنن
    pd2006 جان اون سال كه قلعه نوعي مربي بود تيم يا صدر جدول بود يا اينكه اخرش ديگه دوم.
    وقتي تيم استقلال از دقيقه 85 تا دقيقه 93 بازي 3،1 باخته رو مقابل ابومسلم 4،3 ميبره تماشاگرها تا بازي هفته بعد تو كف اون بازي ميمونن و سر كيف ميان نه اينكه بازي كه با اختلاف 2 گل جلو هستن رو 3،2 ببازن(بازي با پيكان)
    خلاصه بين تيم قلعه نوعي و حجازي زمين تا زير زمين فرق هستش.

ماشالا همگی خدای تفکر هستین ها !

اون بازی 2-0 بود که 3-2 شد در ضمن اون فصل سوم شدیم ( فولاد اول - ذوب آهن دوم و ما هم با تفاضل گل کم سوم شدیم . )

گل های اون بازی رو هم رضا عنایتی در دقیقه 88 زد و اگه یادتون باشه خوشحالی هم نکرد.

بعد میثم بائو گل زد نه هاشم بائو !

گل بعدی رو هم علیرضا اکبر پور زد .

یادش بخیر اون فصل بازی آخر با سپاهان 2-2 کردیم تو تهران . پرسپولیس اگه از ذوب آهن امتیاز میگرفت تو بازی آخرش، ما دوم میشدیم

من همه گل های اون فصل رو دارم . اگر کسی خواست بگه تا براش آپ کنم .

من هم امیدوارم که یک مربی از جنس استقلال بیاد و سرمربی تیم بشه . برای من فرقی نمیکنه چه امیرخان و چه فیروز کریمی هردو حاشیه ساز هستند ولی به درد استقلال میخورن .
    Last edited by ss_m_ss; 03-11-2007 at 22:29.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دعوا نکنید اون بازی 3-3 تموم شد. درست یادمه اولین سال حضور قلعه نویی بود و هفته بعد از بازی استقلال-پرسپولیس که با دوگل زیبای سامره و فکری استقلال برنده شد.استقلال 3-1 عقب افتاده بود ولی در دقایق آخر بازی رو مساوی کرد یک گل هم از کرنر خورد.اون بازی من استادیوم بودم.دیگه چیز دیگه یادم نمیاد جز اینکه 3-3- شده.

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

خوب مثله اینکه فیروز مربی شده وحجازی مدیر فنی...............
    فقط همین عشق است که قله نوعی نیامد

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

خوب مثله اینکه فیروز مربی شده وحجازی مدیر فنی...............
    فقط همین عشق است که قله نوعی نیامد
    هنوز قطعی نشده

مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز شهرام شفیع زاده درگفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: آقای فیروز کریمی سرمربی تیم ماست و تحت هیچ شرایطی به وی اجازه نخواهیم داد که به تیمی دیگر برود. او اگر معرفت و مرام داشته باشد تحت هیچ شرایطی قرارداد خود با تیم استقلال اهواز را زیر پا نمی گذارد و حتی بحث جدایی را هم مطرح نخواهد کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دعوا نکنید اون بازی 3-3 تموم شد. درست یادمه اولین سال حضور قلعه نویی بود و هفته بعد از بازی استقلال-پرسپولیس که با دوگل زیبای سامره و فکری استقلال برنده شد.استقلال 3-1 عقب افتاده بود ولی در دقایق آخر بازی رو مساوی کرد یک گل هم از کرنر خورد.اون بازی من استادیوم بودم.دیگه چیز دیگه یادم نمیاد جز اینکه 3-3- شده.

بابا شما برگشتی یه سال عقبتر از ماجرا . !

اون سال اولین حضور قلعه نوعی بود . تازه اون بازی فکر کنم تهران بود همه 6 تا گل رو هم دارم گل اول رو فکر کنم فرزاد مجیدی زد .

3-1 عقب نیافتاده بود 2-0 عقب افتاده بود . چرا میری عقب ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

2

ماشالا همگی خدای تفکر هستین ها !

اون بازی 2-0 بود که 3-2 شد در ضمن اون فصل سوم شدیم ( فولاد اول - ذوب آهن دوم و ما هم با تفاضل گل کم سوم شدیم . )

گل های اون بازی رو هم رضا عنایتی در دقیقه 88 زد و اگه یادتون باشه خوشحالی هم نکرد.

بعد میثم بائو گل زد نه هاشم بائو !

گل بعدی رو هم علیرضا اکبر پور زد .

یادش بخیر اون فصل بازی آخر با سپاهان 2-2 کردیم تو تهران . پرسپولیس اگه از ذوب آهن امتیاز میگرفت تو بازی آخرش، ما دوم میشدیم

من همه گل های اون فصل رو دارم . اگر کسی خواست بگه تا براش آپ کنم .

من هم امیدوارم که یک مربی از جنس استقلال بیاد و سرمربی تیم بشه . برای من فرقی نمیکنه چه امیرخان و چه فیروز کریمی هردو حاشیه ساز هستند ولی به درد استقلال میخورن .
    منظور من گل ها ی اس اس بود که نو شتم گل هاشم که شما هاشم خوندی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض

اگر قلعه نوعي اندازه خودش را مي دانست اولا" سرمربي گري تيم ملي را قبول نمي كرد، ثانيا" رئيس سازمان فوتبال استقلال نمي شد، ثالثا" استقلال را از جام باشگاههاي آسيا حذف نمي كرد، رابعا" پشت سر صفائي فراهاني ودادكان كه در اين قحط الرجالي بهترين روساي فدراسيون فوتبال بوده اند حرف نميرد، خامسا" از داريوش مصطفوي كه منفعل ترين رئيس بود تعريف نمي كرد، سادسا" به علي آبادي بند نمي شدو نون بازوي خودش را مي خورد، كاش خداوند هر چه مي خواهد به ما بدهد اول ظرفيتش را بدهدتا قلعه نوعي پس از بازي با خردسالان كره جنوبي نگويد مابهترين بازي را انجام داديم. به هر حال به نظر من در اين مقطع فيروز كريمي بهترين گزينه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •