سلام دوست خوب
والا من درست متوجه منظورتون نشدم ... و فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه
سلام دوست خوب
والا من درست متوجه منظورتون نشدم ... و فکر نکنم همچین چیزی وجود داشته باشه
به نظرم که قبولی
انشالا کنکور سراسری را قبول میشی .... اولش آدم حس درس خوندن نداره ولی بعدش راه میوفته ... از روزی یکساعت شروع کن و کم کم بیشتر ش کن ... شاد باشی دوست گلم
آره درصدات خوب بید ... من که می گم قبولی
عمومي هارو هم فقط ادبيات و معارف رو زدم
ادبيات 99 درصد
معارف 80 درصد حدودا
زبانم فکنم 2 يا 3 درصد
رياضي هم 4 تا سوال زدم ولي نميدونم درست يا نه!
شرايط و ضوابط، تاريخ و نحوه ثبت نام در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي دانشگاه پيام نور سال 1387 (نوبت نوزدهم) اعلام شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايتي هست كه بتونم كارنامه هاي كارداني پيوسته سالهاي پيش رو ببينم.غير از رشته كامپيوتر كه توي سايت كارشناسي هست.
سلام نگار جون
کم میای خانومی
حسابی داری می خونی ها
عزیزم اگه منظورت کارنامه نفرات برتره که فکر نکنم رو نت بتونی پیدا کنی .... خودم برات یه سرچی می کنم ببینم چیزی گیر میارم یا نه
شاد باشی نگار عزیزم![]()
سلام به همگي
مثل اينكه همگي خوب داديد .
ايشالا كه همگي قبوليد .
من تازه مي خوام واسه سراسري شرو كنم بخونم . به نظرتون واسه شروع كردن دير نيست ؟ مي تونيد منو راهنمايي كنين چطوري بخونم؟ چند ساعت در روز ؟ از چه درسايي شروع كنم بهتره؟ من كتاباي مقسمي و مدرسان و دارم كودوماش واسه كنكور بهتره ؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين؟
سلام دوست گلم
دعا مون که قبول بشیم
اتفاقا بهترین وقته واسه شروع
اگر ممکنه بگید رشتتون چیه ؟ فکر می کنم که رشتتون کامپیوتر باشه
برنامه ریزی هم بستگی هم داره که چقدر وقت آزاد دارید
شاد باشی دوست گلم
سلام
بالاخره معلوم نشد برنامه نویسی رشته کامپیوتر تو کنکور سراسری چی میاد؟ والا من کنکور های ماهان ثبت نام
کردم و همین جمعه هم اولین آزمونش هست ، تو ماهان برنامه نویسی پاسکال و C تا آزمون مرحله 4 میاد و در مرحله
4 ام ، زبان ++c مفهوم کلاس ، وراثت و شی گرایی میاد ، البته C و ++c چندان فرقی با هم ندارن ، فقط نکته ی
قابل توجه اینه که تو آزمون های پارسه فقط از Vb و C++ سوال میاد من که تصمیم گرفتم همه رو بخونم ما که دیگه آب
از سرمون گذشت چه یه زبان برنامه نویسی که 4 تا فقط خواستم دوستانی که می گن فقط C و پاسکال میاد یا این که
دوستانی که می گن C++ و Vb میاد آگاه باشن که هیچ مدرکی مبنی بر این که از کدوم زبان میاد وجود نداره و فقط
نکته ی مهم اینه که C صد در صد هستش ولی بقیه با خداست با اگر کسی خبری ، چیزی داره بگه .
موفق و پیروز باشید من برم که 2 روز وقت دارم ذخیره بازیابی رو تموم نکردم
واسه ي پيام نور بايد بريم دفاتر پستي كه اكانت ثبت نامي بخريم ؟ من فارغ التحصيل كارداني معماري ام ...پيام نور كارشناسي ناپيوسته داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)