تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 50 از 242 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه mammad81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام به همه
    من مدتی هست که میخوام a1200 بگیرم این تاپیک رو هم دنبال میکنم و از جمع بندی که کردم به این نقاط ضعف ازش رسیدم:

1- صدای ضعیف که با برنامه یا آپدیت firmware بهبود پیدا میکنه (خیلی برام مهم نیست یعنی احتیاج به صدای بالا یا کل صدا با گوشی های دیگه ندارم)
    2- اس ام اس فارسی نمیگیره ( با برنامه apply font تا حدی برطرف میشه که در کل اصلا برام مهم نیست چون به ندرت sms فارسی میگیرم)
    3- ضربه پذیر و حساس هست ( این مورد برام مهمه تقریبا و از اونجایی که این مشکل رو نمیشه با نرم افزار حل کرد لطفا کسانی که میگن ظریف و حساس هست یه کم بیشتر توضیح بدن)
    4- گوشی آنرمالی هست و برای یکسری چیزها باید باهاش کلنجار رفت و ممکنه بعضی موارد (مثل بلوتوث) اذیت کنه ( این مورد مهم که نیست هیچ یه جورایی خوب هم هست چون من از چیزایی آنرمال خوشم میاد )

اگر این گوشی مشکل دیگه ای داره یا گوشی بهتری توی رنج قیمتش پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ضمن اینکه به دلایلی من دنبال گوشی تاشو هستم و مدلهای غیر تاشو خد به خود از لیست انتخاب هام حذف میشن

پروفشنال mojrem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها من دیشب گوشیم فروختم 195 تومن ( 340 خریدم ) از معایب a1200 ضرر زیاد موقع فروش رو حساب کنید .

داره خودمونی میشه mammad81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه ها من دیشب گوشیم فروختم 195 تومن ( 340 خریدم ) از معایب a1200 ضرر زیاد موقع فروش رو حساب کنید .
    به نظر من که خیلی خوب فروختی الان قیمت نو اش همچین تفاوتی نداره (کارانتی متفرقه البته)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه
    من مدتی هست که میخوام a1200 بگیرم این تاپیک رو هم دنبال میکنم و از جمع بندی که کردم به این نقاط ضعف ازش رسیدم:

1- صدای ضعیف که با برنامه یا آپدیت firmware بهبود پیدا میکنه (خیلی برام مهم نیست یعنی احتیاج به صدای بالا یا کل صدا با گوشی های دیگه ندارم)
    2- اس ام اس فارسی نمیگیره ( با برنامه apply font تا حدی برطرف میشه که در کل اصلا برام مهم نیست چون به ندرت sms فارسی میگیرم)
    3- ضربه پذیر و حساس هست ( این مورد برام مهمه تقریبا و از اونجایی که این مشکل رو نمیشه با نرم افزار حل کرد لطفا کسانی که میگن ظریف و حساس هست یه کم بیشتر توضیح بدن)
    4- گوشی آنرمالی هست و برای یکسری چیزها باید باهاش کلنجار رفت و ممکنه بعضی موارد (مثل بلوتوث) اذیت کنه ( این مورد مهم که نیست هیچ یه جورایی خوب هم هست چون من از چیزایی آنرمال خوشم میاد )

اگر این گوشی مشکل دیگه ای داره یا گوشی بهتری توی رنج قیمتش پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ضمن اینکه به دلایلی من دنبال گوشی تاشو هستم و مدلهای غیر تاشو خد به خود از لیست انتخاب هام حذف میشن
    همین معایب یکم این گوشیو از چسم من انداخت! اگه گرفتی و راضی بودی حتما اینجا بگو!

باز خوب فروختی! نوش الان 230-40 تومنه! ضررت به خاطر زود گرفتنش بوده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

14

راستی ممکنه گوشی ای که جدید تر خریده میشه فریمورش جدیدتر باشه که مشگلاتشو رفع کرده باشن؟!

راستی موتورولا چینش اصله یا سنگاپور؟

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

راستی ممکنه گوشی ای که جدید تر خریده میشه فریمورش جدیدتر باشه که مشگلاتشو رفع کرده باشن؟!

راستی موتورولا چینش اصله یا سنگاپور؟
    گمون نكنم فرق زيادي داشته باشن البته من هنوز سنگاپوري آ1200 رو نديدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها من یه دیکشنری انگلیسی به فارسی گیر اوردم که کارکردش از سیستم گوشی جداست و کلمات فارسی رو درست نشون میده اما یه ایراد داره که بخش ورود کلماتش مثل بقیه نرم افزار های جاوا که دیدم جوری طراحی شده که حتما باید گوشی صفحه کلید داشته باشه؟؟؟؟ در حالی که 99% برنامه های که من تا حالا دیدم و قتی با joystick میری رو بخش input صفحه کلید گوشی به صورت اتوماتیک فعال میشه اما تو این برنامه اینجوری نیست کسی برنامه نویسی بلده؟؟؟ میتونه کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه از این دست برنامه ها بچه ها بگردن بذارن خیلی خوب میشه مشکل فارسی این گوشی هم زیاد تو ذوق نمیزنه مثل تقویم فارسی که با تصویر کار شده یا همین دیکشنری که خیلی قوی هستش و....
    برا sms هم من یه فکری داره شاید با طراحی یه صفحه html قوی و کپی پیست کردن ساده بشه این کشل رو برطرف کرد مثل یه ادیتور کسایی که واردن یه نظر بده

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

12

آخه من دوست ندارم 2 ماه يه بار گوشي عوض كنم. دنبال بهترين آپشن مي گردم!
    سر خريد v3 هم همين مشگلو داشتم چون 2 سال پيش خيلي كم تو دست مردم بودو از جايي خريد كردم كه يه دست دومشو داشت كه تونستم 1 ساعت باهاش ور برم و وقتي راضي شدم خريدمش!
    بازم بايد بگم ! من اگه يه گوشي بخرم اين چندساله عوضش نمي كنم مگه اينكه دليله منطقي اي داشته باشم ... خيليا رو ميبينم كه گوشيشون رو به خاطر دلايلي مثل خز شدن - تكراري بودن و ... زود به زود عوض ميكنن ولي من يكي اصلا" اينجوري نيستم ( فراز جون منتظر تاييدت هستم )
    بگذريم ...
    آقا من يه انتقادي دارم ... خيلي از پست ها تو اين تاپيك بي جواب ميمونن مثل پستهاي faraz_sm و mammad81 و من ... خدمت mammad81 عزيز عرض كنم كه من هم با پست شما كاملا" موافقم ...
    اصلا" صدا برام مهم نيست
    فارسي بودن برام مهم نيست
    و ...
    در مورد اين ظريف بودن و حساس بودن هم بگم كه از يكي شنيدم كه مي گفت براي اين گوشي محافظ هم هست ( البته خودم نديدما ...) اگه اين طوري باشه كه ديگه مشكلي نيست به قول يكي از دوستان : هرچي باشه جنس اين موتوها از پلاستيكاي آشغال سوني اريكسون بهتره ...
    خلاصه ... از موتوبازا بيشتر انتظار كمك ميرفت ...
    يه چيز مهم ديگه مي خوام بگم خواهشا" در اين باره ديگه ما رو از كمكهاتون بي بهره نذارين ...
    درمورد صدا و پشتيباني از پيامكهاي فارسي و ... زياد صحبت شده يه كم در مورد سيستم عاملش و برنامه هايي كه براش پيدا ميشه و دردسرهايي() كه بخش نرم افزارش داره صحبت كنيد ... مثلا" اين گوشي آنتي ويروس هم ميخوره ... كلا" در مورد روحش() هم كمي صحبت كنين ...
    ممنون
    Last edited by Ali_Best; 29-08-2007 at 20:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گوشی مان اگه زیاد باهاش کار کنم 2 روز شارج داره هین زمان کم نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sparts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از کوجا میتونم برنامه دانلود کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •