ممنون ... بازم ممنون ...
حداقل بایه اشاره جوون چشم به راه مردم رو از چشم انتظاری در آوردی ...
گلی به گوشه جمالت ... منتظر میمونم تا یکی از حرفه ایهای تاپیک دلش به رحم بیاد و برای k610 پچ بزاره ... یعنی ممکنه...!؟
عالي
متوسط
ضعيف
ممنون ... بازم ممنون ...
حداقل بایه اشاره جوون چشم به راه مردم رو از چشم انتظاری در آوردی ...
گلی به گوشه جمالت ... منتظر میمونم تا یکی از حرفه ایهای تاپیک دلش به رحم بیاد و برای k610 پچ بزاره ... یعنی ممکنه...!؟
نمی خوامپس چرا واسه من کار نمیکنه؟!!!ببینم تنظیم خاصی می خواد؟چه جوریه؟مثلا مسیج رو که بزنی ازت پسورد می خواد؟چه جوریاست کلا...من که تو خماریش موندم اساسی
![]()
بعد از اینکه پچ رو نصب کردی باید این مسیر رو دنبال کنی Settings->General->Locks->Phone lock->Protection->Phone protection بعد بهش کد بده اگه قبول نکرد گوشی رو ریستارت کن دوباره بهش کد بده قبول میکنه یه منو میاد 4 تا گزینه داره ...massage ....contact...call...file manager هرکدومو که خواستی قفل کنی تیک میزنی و میای بیرون به همین راحتی... بعد که بخوای وارد اونها بشی ازت پسورد میخواد ...راه نفوذ هم نداره.....
.....شاد باشید![]()
ایول حمید جون دست گلت درد نکنه الان امتحان میکنم
اها اینم خودم الان گرفتم...هنوز خودمم امتحان نکردم اما اینجا هم میگذارمش:
vibrate is default off in this one (and 10 seconds between reminders)
شب بخیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
پسر تو فوق العاده ای!بعد از اینکه پچ رو نصب کردی باید این مسیر رو دنبال کنی Settings->General->Locks->Phone lock->Protection->Phone protection بعد بهش کد بده اگه قبول نکرد گوشی رو ریستارت کن دوباره بهش کد بده قبول میکنه یه منو میاد 4 تا گزینه داره ...massage ....contact...call...file manager هرکدومو که خواستی قفل کنی تیک میزنی و میای بیرون به همین راحتی... بعد که بخوای وارد اونها بشی ازت پسورد میخواد ...راه نفوذ هم نداره.....
.....شاد باشید![]()
هر چیز باحالی که تا حالا از تو این سایت در مورد هک گوشی و این حرفا یاد گرفتم از تو بوده
ممنون
اما جواب ندادهم مستر ریست کردم هم مستر ستینگ کردم..هیچ فایده ایی نداره....هر کدی که می زنم قبول نمیکنه...اصلا یعنی چی که قبول نمیکنه؟!!!
مگه باید پین کد رو وارد کنیم؟من حتی پین کدم امتحان کردم اونم قبول نکرد!!!
همچنان در خماریش می مانییییم
اره؟ادای منو در میاری حمید؟باشه یکی طلبت
شاد باشید![]()
سلام .
بازم از آقا پوريا ممنون هستم
و يه سوال دارم ...
آپ كردن سوني اريكسون ك750 با دايل آپ ( خط تلفن با سرعت 48 )قدر طول ميكشه ؟؟؟؟
به احتمال زیاد کدت 0000 یا اونی که قبلا دادی همون که وقتی گوشی رو خاموش می کنی روشن می کنی بعد از pin ازت می پرسه بیشتر سعی کن برا من کاملا جواب داده
راستی اگر دیدی نمیشه یه فلش بزن چیزی نیست که به قول خودت 400 ثانیه طول میکشه(من تو 380 ثانیه زدم)
یه توضیح مختصر دربارهی پچ بالا
از اسمشم معلومه اگه میس کال داشته باشید...تا وقتی که به میس کالتون توجه نکنید...موع خاموش شدن مانیتور گوشیتون...چند بار خاموش روشن میشه و یه جور به یاد اوری هست که میس کال دارید
اما یه عیب داره نمی دونم مال من اینجوریه شاید!!!اگه میس کال مورد نظر رو پاک کنید گوشی ریست میشهخیلی مسخرست نه؟
محمد جون این چه حرفیه...مگه فلش نقل و نباته که تا یه چی شد بپریم فلش کنیم...ای سی فلش اسیب می بینه اگه بی ملاحظه مدام فلش کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)