حرفتون جدیه یا قصد شوخی دارید ؟؟؟
حرفتون جدیه یا قصد شوخی دارید ؟؟؟
salam doostan
vaghe an mazerat mikham
bebakhshid finglish type mikonam
ye moshkel baram pish oomad oomadam shahrestan(yeki az familamoon morde)inja ham
coffee net gir nemyad
ba bad bakhti ye coffee net peyda kardam
man farda ya pas farda bar migardam
karhaye hame ham ta inja khoob bod
lotfan baraye edameye kar be
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
berid
bye
به ه اقا سهیل!
شما کجا و اینجا کجا!
فینگلیش خلاف قوانینه!!!
من نمی دونم تو میای ن بن میشم من میام تو میری!!!!!
7 روز بنیم!
ولی ببین آی دی یاهوتو آن کن.
سلام
یه شایعاتی شنیده شده که گروه شما منحل شده . لطفا بگویید که این خبر حقیقت ندارد...
یه مدتی هم است آپ نمی کنید . چرا ؟؟؟
فقط به خاطر دیر کرد سهیل بوده .....این گروهی که من میبینم هنوز جاداره تا منحل بشه ..جلوتر میره.....
شایعات دوام نداره ....بزار کارشونو بکنند...
سلام من مي تونم تو قسمت صدا و تبليغات كمكتون كنم من تازه با اين سايت آشنا شدم ولي با سايت هاي ديگه هم كار كردم و هم خودم وبلاگ نسبتا توپي دارم خوب اگه منو خواستي خبرم كن
سلام بچه ها من برگشتم!(از شهرستان!)
برگشتم پشت سیستمه خودم!
نه!کی این شایعه رو گفته تازه گروه قراره بزرگتر بشه!
منم دیگه پر کار میشم!(از بچه ها هم به خاطر دیر کرد معضرت میخوام!)
در ضمن منظور من از همکاری در صدا درآوردن صدای شخصیتا نیست!(قابل توجه حجت!)منظورم آهنگسازی و صداهای بازی مثل تانک و ... است!
آقای هاروست مون شما هم اگه میتونید همکاری کنید بگید تا شما هم عضو شید!
در آخر 2 مطلب داشتم:
1-اینکه یادتون نره برای ادامه(ثبته نام قطعی!)به اون سایتی که گفتم برید!
2-الکی بیکار بودم یه پایه از صورت شخصیت درست کردم!دراگون جان لطفا به فکر طراحی چهره باش!
اینم از این طرح الکی:
نظر....!
لطفا به من گیر ندهید من که شایعه درست نکردم . یکی از بچه ها گفت. تازه اون هم منظورش شایعه پراکنی نبود به طرح جالب داشت. برای همکاری سه گروه...
به به سلام دوستان مخصوصا سهيل جان كه دمت گرم ولي ما كارامونو عقب ننداختيم. دوباره همون كارا و همون بازي. من كارام رو ادامه ميدم واي چه فكراي بد بسرم زده بود سهيل مارو تنها گذاشتي.
بينم اين صورت شخصيت رو خودت ساختي سهيل جان بابا ولش كن يه عكس تمام رخ از صورت يكي بزار كه انيميشن لااقل واقعي جلوه كنه.
به هر حال اين يه اتفاقي بود كه براي سهيل جان افتاد من تسليت ميگم.اتفاق كه خبر نميده.
فعلاً خداحافظ.
آقا سهیل من به گروه Pgs هم این نظرو دادم اونها هم قبول کردن منتها مونده الان نظر بچه ها اگه موافق بودی سه تا گروه رو یکی بکنیم و رو سه تا بازی کار کنیم اینجوری بهتر به نتیجه میرسیم اگه موافق بودی برای اینکه بفهمیم سایر دوستان هم موافق هستن یه نظر سنجی بزار بالای تایچیک مثل نظر سنجیه تو تایپیک ما
در ضمن باشه کار چهره هم انجام میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)