الکل پزشکی ( یا سفید یا آب شنگولی یا ... ) کمترین خاصیت حل کنندگی پلاستیک رو داره ( تقریبا روی پلاستیک بی تاثیره ) . یکی این وسط باید با یه گوشی دست دوم و ارزون امتحان کنه . دیگه داره بحث جدی میشه .
الکل پزشکی ( یا سفید یا آب شنگولی یا ... ) کمترین خاصیت حل کنندگی پلاستیک رو داره ( تقریبا روی پلاستیک بی تاثیره ) . یکی این وسط باید با یه گوشی دست دوم و ارزون امتحان کنه . دیگه داره بحث جدی میشه .
تایید میشه
برای من همچین اتفاقی افتاده
راستي چه جوري ميشه پسورد گوشي رو پيدا كرد((همون رمز سكوريتيش ))
اگه گوشي ها سامسونگ فرق ميكنه مال D900i و E250 رو بگين
ممنون
نه دوستان متوجه نشدين مثلا اگه پسوردم رو فراموش كردم چه جوري مي تونم بفهمم چنده ((بايد همچين چيزي داشته باشه))
من يه بار فراموش كردم يه مدت گير كردم بعد يه مدت بعد همينطوري كه شانسي اعداد رو ميزدم اون رمزه باز شد
البته بگم كه اين مشكل با فلش حل نميشه امتحانش كردم
واسه همين فلشش كردم كه يادم رفته بود رمزش (اگر منظور شما رمز موجود در قسمت privacy هستش) چيه
بعد از فلش متوجه شدم كه اين رمز هنوز مونده روش
راستي من چيزي راجع به قابليت تلويزيون گوشي دي 900 آي نميدونم كسي از دوستان ميتونه بهم بگه اين قابليت چيه و چه جوري ازش استفاده كنم؟اصلن همچين قابليتي داره؟
اين بحثو بي نتيجه نذارين به يه نتيجه مشتي برسيم بعدا رهاش كنيمالکل پزشکی ( یا سفید یا آب شنگولی یا ... ) کمترین خاصیت حل کنندگی پلاستیک رو داره ( تقریبا روی پلاستیک بی تاثیره ) . یکی این وسط باید با یه گوشی دست دوم و ارزون امتحان کنه . دیگه داره بحث جدی میشه .
Last edited by minizoro; 05-09-2007 at 23:38.
یه سوال
d900
کیفیت فیلمبرداریش واقعا چه طوره؟
خیلی از n73 پایین تره؟
وقتی به تلویزیون وصل میشه فیلماش به خوبی قابل دیدنه
فورمت ضبط فیلمها چیه
لطفا سریع جواب بدید چون تا چند ساعت دیگه میخوام بگیرم
عزيز برو اينجا چند تا عكسش و يه فيلم 10 ثانيه ايش هست
فرمتش هم MP4 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا حالا به تلوزيون نزدم ولي طوري كه شنيدم زياد جالب نيست
عزيز توي خريدن گوشي عجله نكن بعدا پشيمون ميشه
Last edited by hossein-p30-f; 06-09-2007 at 10:27.
درسته با فلش نمی ره اما فکر کنم با فول ریست رمزش برداشته بشه یا حداقل همون 8 تا صفر بشه §
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)