خب عزيزجان من كه گفتم يه بار مجموع اعداد رو حساب كن ببين درست كار ميده يا نه
در فرمولي كه نوشتي ستونهاي G و H و J جمع ميشن با هم ديگه و ستون I از اونا كم ميشه خب ستون I جمعش بيشتر از جمع بقيه اوناس و مسلمه كه بايد جواب منفي بشه !!!!!!!!!!!!
خب عزيزجان من كه گفتم يه بار مجموع اعداد رو حساب كن ببين درست كار ميده يا نه
در فرمولي كه نوشتي ستونهاي G و H و J جمع ميشن با هم ديگه و ستون I از اونا كم ميشه خب ستون I جمعش بيشتر از جمع بقيه اوناس و مسلمه كه بايد جواب منفي بشه !!!!!!!!!!!!
منظورم یه فرمول برا کل ستون بود، نه تک تک سلول.
يعني چي؟
ميتوني يه مثال بزني
سلام
اقا من چند تا سوال راجعه به پسوندهای اکسل دارم...میخوام بدونم این پسوندها کارشون چیه و به چه درد میخورن:
1-csv
2-dif
3-sylk
سلام
مثل آرایه ها، نیاز نباشه به هر سلول فرمول بدم بتونم کل ستون رو انتخاب کنم و از یه فرمول برا تمام خانه های اون ستون استفاده کنم.
ببخشید یکی از دوستان من یه مشکلی داره :
میگه توی اکسل فیلد های خالی از راست به چپ چیده شدن !
کسی بلده بر عکسش کنه ؟
یعنی از چپ به راست چیده بشه .
سلام دوست عزيز
بعيد ميدونم همچين كاري امكان پذير باشه
اخه توي اكسل اصل بر اينه كه هر خانه يا خودش مقدار داشته باشه با اينكه با يه فرمول از خانههاي ديگه مقدار قبول كنه
باز هم اگه خواسته خودتون رو با يه مثال عدد و بطور واضح تر بيان كنين ممكنه بشه باز هم كمك كرد
موفق باشي
سلام
براي اينكار كافيه از منوي tools گزينه Option زده بشه و بعد از زبانه International تيك گزينه view current sheet right to left رو بذار
البته يه دكمه معادل اون ه مروي نوار ابزار هست كه اگه پيداش كني همون كارو ميكنه
سلام
با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني اطلاعات كسب كني
چون خودم بايد كامل برام جا بيفته تو بتونم پاسخ بدم فعلا از پاسخ دادن بهتر از اين معذورم
خیلی ممنون دوست عزیز .
بهش میگم و تست کرد خبرشو میدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)