شما باید وقتی سپرشو بگیری که گیج شده و نمیتونه کاری انجام بده !
برای اینکار بدون وقفه باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز رنگ کامل پر بشه.
شما باید وقتی سپرشو بگیری که گیج شده و نمیتونه کاری انجام بده !
برای اینکار بدون وقفه باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز رنگ کامل پر بشه.
این کدوم بازیه تامرایدر 6 یا تامرایدر 7 ؟
Tomb Raider: Anniversary![]()
![]()
وقتی بهشون شلیک میکنم باره اول نور سبز میزنن و باره دوم به طرفم حمله میکنن و باید بشینم.
وقتی شلیک میکنم و میخوان منو سنگ کنن من دکمه Q رو میزنم و پایین صفحه علامت تعجب زرد رنگ میاد و من دکمه E رو نگه میدارم ولی رد میکنه و سپرو نمیگیره.نمیدونم چکار کنم؟هر کاری میکنم نمیشه.بازم شرمنده کمکم کنید.با تشکر از همه شما دوستان خوب.
من دوباره بازی رو نصب کردم ! فایل سیوتو آپلود کن و لینکشو برام بذار تا اون قسمتو برات رد کنم ! یا اینکه دقیقا بگم چه کاری باید انجام بدی ...
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنی بهتره.
شاید من یادم رفتهشایدم شما درست کاری رو که گفتم انجام ندادی
![]()
این دایناسور بزرگه رو چه جوری بکشم هرچی میزنم نمیمیره ؟؟؟ باید تفنگ عوض کنم ؟؟ راهنمایی کینین لطفا...
سلام
من توی Peru - City of Vilcabamba اون جایی که باید از شیار روی یک سکو بپره گیر کردم (اونجایی که استخر داره )
هر قدر سعی می کنم بپرم روی سکو نمی شه (توی عکس پایینی )
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rash; 06-07-2007 at 19:06.
باید بهش شلیک کنی تا نوار قرمز پر بشه (بعدش عصبانی میشه و به طرفت حمله میکنه) وقتی نزدیک شد باید به موقع سمت چپ یا راست رو نگه داری و با زدن shift جا خالی بدی ! (وقتی چهار جهت اصلی رو نمایش داد باید اینکارو انجام بدی) بعد از چند ثانیه سرشو نشونه میگیره، وقتی قرمز شد شلیک کن !
راستی این جاخالی دادن، برای کشتن موجودات دیگه بازی هم به درد میخوره و با یک هدشات کارشون تمومه.
من متوجه نشدم دقیقا کجایی ! عکسهای دیگه از اون قسمت بذار ... شاید بتونم کمکت کنم.
آخرين سيو من فكر كنم اين باشه.اين آخرين checkpoint منه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad_blue; 06-07-2007 at 20:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)