تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 88 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 878

نام تاپيک: StarCraft II: Wings of Liberty

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوتا سوال:
    1- سرور برای بازی های کرک شده نیومده هنوز؟
    2- میشه دو نفر تو بازی بدون سرور همدیگه رو اینترنتی ادد کنن بازی کنن؟؟

راستی پچ 1.0.2 هم اومد من دارم میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

این پچ ها رو نمیشه همینطوری دانلودش کرد ؟؟؟

دوستان بازی آبدیت میشه کرک رازیور SC2_COPY.exe رو هم نصبش میکنم ولی فایلی به نام keytro.exe درست نمیشه

ویندوزم 7 - 32 بیت هستش آخرین ورژن کارت گرافیکی رو هم نصب کردم

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

دوستان بازی آبدیت میشه کرک رازیور SC2_COPY.exe رو هم نصبش میکنم ولی فایلی به نام keytro.exe درست نمیشه

ویندوزم 7 - 32 بیت هستش آخرین ورژن کارت گرافیکی رو هم نصب کردم
    keytro تباید ساخته بشه هستش تو فایل های کرک

4. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

خوب! دلیل نداره هر چی تو بخش تک نفره می بینین تو بخش چند نفره باشه... مثلا Firebat ها و Medic ها و Goliath ها حکم نیروهای مهمون رو تو بخش تک نفره دارن. جز نیروهای اصلی اصلا حساب نمی شن. (در دو بازی قبلی نیروهای اصلی بودن) نمیشه هم Viking رو داشته باشیم و هم Viking... Goliath خودش جایگزینه برای Goliath. نیروی Medivac جای Medic فعالیت می کنه... اون امکانات هر نیرو هم که در سفینه خریداری میشه به همین صورته. اونها هم امکانات جانبیه.

ویرایش شد

پیشنهاد می کنم کسانی که از این بازی راضی هستن دو بازی قبلی رو هم تجربه بکنن...
    درسته عزیز دلیل نداره... ولی نمیشه که طرف بیاد unit پیاده بسازه ولی نیم ساعت بعد بتونه medivac بسازه؟
    درضمن یک چیز خیلی بد دیگه ای که این بازی داره کنترل unit هاست که وقتی چندتا unit رو باهم select میکنیم اونارو دسته بندی نمیکنه و به قول خودمون همه رو گله ای select میکنه...

یه ایراد دیگه هم اینه که scv هات توی capmaign یک حالت از بازی رو ارائه میدند که توی skirmish وجود نداره در حقیقت توی campaign این unit ها هر چیزی که احتیاج به تعمیر داشته باشته و این unit ها در فاصله نزدیکی با اون باشند خود بخود اونرو تعمیر میکنند در صورتیکه توی skirmish اصلا چنین کاری رو انجام نمیدند

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیزم .من خیلی در مورد این نوع بازیها شنیده هام و میدونم که جزئ بهترین بازیهایی هست که گیمرها بازی میکنند . اما من اصلا نمیتونم با این جور بازیها ارتباط برقرار کنم . ایا به نظر شما این غیر عادیه ؟ یا چون بازی نکردم نمیدونم چیه ؟ یا اصولا اگر کسی عاشق سبک شوتر و اکشن باشه معمولا از این نوع سبک بازی خوشش نمیاد ؟ قصد و غرضی ندارم ولی دوست دارم من هم بازیهایی مثل این بازی که در سطح جهان و بین گیمرها محبوبیت داره را بازی کنم . به نظر شما باید چیکار کنم ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیزم .من خیلی در مورد این نوع بازیها شنیده هام و میدونم که جزئ بهترین بازیهایی هست که گیمرها بازی میکنند . اما من اصلا نمیتونم با این جور بازیها ارتباط برقرار کنم . ایا به نظر شما این غیر عادیه ؟ یا چون بازی نکردم نمیدونم چیه ؟ یا اصولا اگر کسی عاشق سبک شوتر و اکشن باشه معمولا از این نوع سبک بازی خوشش نمیاد ؟ قصد و غرضی ندارم ولی دوست دارم من هم بازیهایی مثل این بازی که در سطح جهان و بین گیمرها محبوبیت داره را بازی کنم . به نظر شما باید چیکار کنم ؟
    گرگنمای خودمون یکی از کسانی بود که کنجکاو شد این بازی رو امتحان کنه. استراتژی باز نبود. اما خوشش هم اومد... شما هم یه امتحانی بکن. شاید خوشت اومد. شایدم نیومد. بالاخره باید از یه جا شروع کرد...

درسته عزیز دلیل نداره... ولی نمیشه که طرف بیاد unit پیاده بسازه ولی نیم ساعت بعد بتونه medivac بسازه؟
    درضمن یک چیز خیلی بد دیگه ای که این بازی داره کنترل unit هاست که وقتی چندتا unit رو باهم select میکنیم اونارو دسته بندی نمیکنه و به قول خودمون همه رو گله ای select میکنه...
    یه ایراد دیگه هم اینه که scv هات توی capmaign یک حالت از بازی رو ارائه میدند که توی skirmish وجود نداره در حقیقت توی campaign این unit ها هر چیزی که احتیاج به تعمیر داشته باشته و این unit ها در فاصله نزدیکی با اون باشند خود بخود اونرو تعمیر میکنند در صورتیکه توی skirmish اصلا چنین کاری رو انجام نمیدند
    - دیگه نیم ساعت هم طول نمیشکه دیگه! تازه بالانس بازی هم مد نظره. چون اگه Medic رو داشته باشیم اون Medivac دیگه قابلیت مداوا رو نباید داشته باشه.

- بعد از انتخاب نیرو ها می تونین با زدن TAB زیر گروه ها رو انتخاب کنین. بعدش هم روی همون زیر گروه انتخاب شده از نوار پایین دبل کلیک کنین, اون وقت فقط همون زیر گروه انتخاب میشه.

- حالت تعمیر کردن SCV ها رو خودتون می تونین تعیین کنین. اینکه خودتون دستور میدین برای تعمیر, میشه حالت دستی که به صورت پیش فرضه. برای اینکه اون تعمیر خودکار رو داشته باشین باید روی آیکون Repair راست کلیک کنین.

8. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

خوب منم بالاخره بازی رو تموم کردم
    بازی واقعا فوق العاده کار شده بود و حرف نداشت

قسمت آخرش جدا سخت بود ولی خیلی حال داد

بازی 25 قسمت بود ولی خیلی زود تموم شد
    اینقدر با بازی حال کرده بودم که باورم نشد 25 مرحله رو رد کردم

منم 2 سال پیش دقیقا مثل شما بودم
    در حدی که هر کی بازی استراتژیک بازی میکرد بهش میخندیدم و ...

تا اینکه یک روز اون موقع که تازه بازی C&C 3 منتشر شده بود مثل این تاپیک که الان اینقدر شلوغه تاپیک اون بازی هم همینطور بود و همه میگفتند بهترین بازی سال هست و ...

تا اینکه گفتم برم بگیرم ببینم چه کوفتیه این که همه عاشقشند
    رفتم بازی رو گرفتم و نصب کردم و اجرا کردم و وارد مرحله آموزشی بازی شدم

اونجا هی به انگلیسی میگفت فلان کار ها رو بکن تا اینکه حدودا یاد گرفتم باید چکار کنم و اون موقع بود منم شدید به این بازی علاقه پیدا کردم

و بازی رو تا آخرش رفتم و اون اولین بازی استراتژیکی بود که رفتم

و حتی اینقدر از بازی جنرال تعریف شنیده بودم با این که مال سال 2003 بود (فکر کنم) ولی از C&C 3 هم قشنگ تر بود و تو خونه بین دو تا کامپیوتر بازی رو شبکه کردم و هر روز دوستام میومدند خونمون با هم جنرال میزدیم واقعا بازی فوق العاده بود و حدود یک سال سرگرم جنرال شدم

بعد از این تجربه فهمیدم چرا از بازی استراتژیک خوشم نمیومد:
    دلیلش فقط بلد نبودن بازی هست شما فقط کافیه بازی رو یاد بگیرید تمام کارهایی رو که میتونید توی بازی انجام بدید اونموقع برید بازی کنید

ولی اگه بلد نباشید و بشینید پا بازی چون نمیدونید باید چکار بکنید اعصابتون خورد میشه و از بازی میایید بیرون

بازی استراتژیک مثل اکشن نیست، بازی اکشن رو به بچه 6 ساله هم بدی آخرش میتونه 2 نفر رو بکشه
    ولی بازی استراتژیک تا آموزش درست نبینی نمیتونی به دشمن حمله کنی

به نظر من بازی استراتژیک رو با Command & Conquer: Generals Zero Hour شروع کنید و اون رو خوب یاد بگیرید بعد بیایید سراغ بازی های جدید

و وقتی یه بازی استراتژیک رو کامل یاد بگیری بقیه بازی های استراتژیک رو دیگه خیلی سریع باهاش آشنا میشی و روش تسلط پیدا میکنی

10. 3 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

می خواستم بدونم اسکیرمیش تو این بازی به همون اسم اسکیرمیش هست یا نه؟

چون هر کاری کردم چیزی به نام اسکیرمیش به بازی اضافه نشد.

ممنون.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

می خواستم بدونم اسکیرمیش تو این بازی به همون اسم اسکیرمیش هست یا نه؟

چون هر کاری کردم چیزی به نام اسکیرمیش به بازی اضافه نشد.

ممنون.
    اسمش اینه

13. 2 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام بچه ها من به سرم زده بازی ارجینالو بخرم یه چنتا سوال
    1:اول از کجا بخرم که مطمئن باشم اصله؟؟
    2:بازی ارجینال به همراه cdkey هست یا اونم جدا باید بخریم؟
    3:با dasl 512 با پینگ حدودا 350-400 میشه بازی کرد؟؟؟
    4:اکانتی که تو بازی ارجینال هست چند وقت اعتبار داره و میشه باش بازی کرد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •