ولی آواتارت ضایعست!
من اگه میخواستم پستام زیاد شه(که نمیخوام)،میرفتم انجمن موبایل زیر هر بازی ای یه تشکر میفرستادم!آخه پستو میخوام چیکار؟
ولی آواتارت ضایعست!
من اگه میخواستم پستام زیاد شه(که نمیخوام)،میرفتم انجمن موبایل زیر هر بازی ای یه تشکر میفرستادم!آخه پستو میخوام چیکار؟
پس خواهشا فضولی نکن دیگه.......
بحث متفرقه رو بذاريد تو پيغام خصوصي لطفا !
خوب حالا دقيق بگو منظورت از قاطي كردن چيه خوب وقتي فورمت مي كني يه سري پوشه ها به صورت خودكار ساخته مي شه اين طبيعيه !جاوید جان با پی اس پس هم فورمت کردم بدتر شد یه سری فایل الکی تو فوتو با گیم واسه خودش ساخت
موفق و پيروز باشيد
جاويد
یعنی هیشکی اموزش دان 3.04 به 1.5 نداره؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
سلام من همين امروز پي اس پي خريدم .............نميدونم چجوري بازي كنم باهاش ........يكي كمك كنه
سلام دوستان گرامی و عزيز.بعد از عمری و آمدن نتيجه امتحانات تصميم بر این شد که يه Psp استاندارد پک بگيرم و بقيه لوازم جانبيشو به تدريج بخرم. تو مشهد به من قيمت دادن 220 استاندارد ورژن 2.8 اما مغازه داره ميگه این ورژن کپی خور نميشه و نميتونه به 3.40 دانگريد کنه.ميگه بايد بازی اصل بخری.!!! ولی گفت وليو داره 3.40 قيمت 290 کپی خور هم شده. همين چيزا رو به تهران زنگ زدم بهم گفتن با 10 تومان ارزون تر.من قاطی کردم.وليو که نميخوام.استاندارد ميخوام که کپی خور هم باشه. يعنی بشه دانگريد کرد.حالا نميدونم اینا که ميگن استاندارد کپی خور نميشه چرت ميگن يا نه؟ دستم به دامنتون.من 5 تير ميام تهران حالا موندم Psp مو از تهران بخرم يا از مشهد؟؟!! تازه برای لوازم جانبيش يارو تهرانيه بهم گفت يه کيف داره که به کمر وصل ميشه توش شارژر ماشين و جا برای Umd داره ميگه 30 تومان.گرونه؟ حالا اینا مهم نيست اول Psp رو بخرم بعد لوازم جانبيش. کمکم کنيد.اگر بيام تهران کسی هست کمک کنه؟سرم کلاه نره؟ ببينم اونجا استاندارد که کپی خور هم بشه با قيمت 200 هست؟
دوستان لطف کنيد زود جواب پست بالا رو بديد وقت ندارم.دستّون رو هم ميبوسم.
لحن جواب دادن شما به سوالات چندان جالب نیست !
فراموش نکن مجبور نیستی به سوالات پاسخ بدی
در ضمن تمام پست های شما در ---------- بررسی شد
من چون در این زمینه اطلاعات زیادی نداشتم سوال کردم (شمام در بازی سنتر همین حالت داشتی و داری ...)
موفق باشی
من تو پارک شهر تو تهران قیمت کردم امروز ولیو 220.000 بود .....
اوه اوه. جالبه ها.حسابی ميخواستن سرم کلاه بزارن.از دوستان ديگه مثل جاويد و رضا ميخوام کمک کنن. من بيام تهران چيکار کنم؟
راستی وليو که گفتم 290 گفته که يه مموری 2 گيگ با يک سری نرم افزار باهال همراش هست.ولی من استاندارد ميخواستم چون نميتونم يجا 290 بدم. اما اگه وليو 220 هم پيدا بشه که خيلی خوبه. نه؟ کمک؟
Last edited by mazi_z_PSP; 23-06-2007 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)