دوست من همنطور كه گفتم من از ديجيتالش چيزي نميدونم ولي ميخاستم بگم كه اگه ميتوني يه انالوگشو بگير اگه مشكل جا نداري چون حالي كه اين ميده اون فكر نكم بده يه پيشنهاد از طرف كسي كه تست كرده انالوگو![]()
دوست من همنطور كه گفتم من از ديجيتالش چيزي نميدونم ولي ميخاستم بگم كه اگه ميتوني يه انالوگشو بگير اگه مشكل جا نداري چون حالي كه اين ميده اون فكر نكم بده يه پيشنهاد از طرف كسي كه تست كرده انالوگو![]()
ايني كه شما ميگي دارم ديجيتاله ارزون ترين مدل چينيش كه سداي اسباب بازي ميده 450.000 تومنه تا 5 مليون به اي مدل توي برند رولند ميگن v-drums كه از 2.000.000 تومن شروع ميشه
من خودم آنالوگو بیشتر دوست دارم ولی دوستم تو یه گروه (میرن تو عروسیا) اون گفت چون برای گروه
پرکاشن زن لازم داریم دیجیتالی بگیری بهتره! با خودم گفتم اگه یه 1.5 خرجش کنم بعد از یه مدتی پولش درمیاد!
حالا با 1تومن چی میتونم بگیرم (هم انالوگ هم v drum)
حالا برای شروع کدوم خوبه!
يه مارك هستش 5 تيكه بدرد راك ميخوره بنام پالس اين جنس ورقهاش خوب كار كرده و پدالشم خوبه
اينم كه الان ميگم تو گروه خودم هستش
ماپكث دوبل پدال مخصوص متال سري كامل پك هستش
واقعا جنسشم خوبه
اينو قيمتش اون موقع كه خريد 1.500 خرديد الان قيمت ندارم
(منم وسوسه شدم بگيرم)
به درد عروسی(!) میخوره؟؟! آخه اگه 1.5 خرج کنم که بزارم تو خونه چه فایده داره!
برای شروع اینی که گفتین خوبه؟ (پایین تر مدل خوب چی هست؟)
و برای آموزش چی کارکنم؟خودم بزنم یاد میگیرم؟![]()
اخه عروسي جاي اين چيزاست(شوخي)
پاينترين قيمت ميتونين از 300-400 پيدا كنيد
براي يادگيري هم يه چيزاي اوليه داره كه بايد ياد بگيريد
براي شروع هر چيزي بگيرين فرقي نداره
میشه یکم بیشتر توضیح بدین!
چه مدلی بگیرم! و برای آموزش چیکار کنم! آخه اینجا آموزش درام نمیدن!
چيرو توضيح بدم؟
اخه يه اشكال تو كاره كه اين ساز با سبكها كاراييش فرق ميكنه
الان براي شما چند تيكه خوبه خوب همونو بگيريد
براي مارك هم من همون 2تا رو ميشناسم با توجه به بوجتون انتخاب كنيد
اموزشم هم كه هر سازي يه اموزشه اوليه ميخاد
يه پيشنهاد:اگه واقعا علاقه دارين اين سازو بگيرد صرفا براي گفته كسي نباشه چون هم نسبتا گرون هم جاگير
براي مصرف در عروسي فكرنكنم كه احتياج به خرج زيادي باشه تو عروسا كه الان بيشتريا كيبورد ميارن
اگه واقعا هدف جديه بريد از يه اين كاره تو عروسها ميره بپريسن اگه براي گروه متال بود ميدونستم بيشتر كمك كنم شرمنده
اخه يه اشكال تو كاره كه اين ساز با سبكها كاراييش فرق ميكنهخوب تو قبرستون كه كلاس نيستمیشه یکم بیشتر توضیح بدین!
چه مدلی بگیرم! و برای آموزش چیکار کنم! آخه اینجا آموزش درام نمیدن!
ولي من ميگم 1 درام انالوگ معمولي بگير.اگه اقتصادي هم حساب كني 1 درام 5تكۀ ژاپني واسه تو 500تومن با 1 دست سنج رديف كلا 800 تومن ميشه اگه تو خونه اتاق شخصي داري عايق كردن درو ديوار با بهترين مواد هم خيلي خرج برداره 400 تومن كه كلا ميشه 1.200
تو عروسي هم درام بهتر جواب ميده
میشه یه مدل خوب بگینو برای آموزش چی؟خودم یاد میگیرم؟
چون اینجا (همون طور که حاجی کیوی گفت)آموزش نمیدن!(سایتی برای آموزش هست؟)
من خودم به این ساز علاقه دارم و کسی بهم نگفته.فقط چون v drum صداش رو میشه تنظیم کرد گفتم
برای شروع اونو بگیرم که دیگه پشیمونش شدم! راستی این صدای درام در چه حده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)