خودمونیم ها مسعود تو هم با سلیقه هستی البته اینو قبلا هم میدونستم اخه هر کسی که با سلیقه هست موتو میخره
خودمونیم ها مسعود تو هم با سلیقه هستی البته اینو قبلا هم میدونستم اخه هر کسی که با سلیقه هست موتو میخره
مزسی تورج جان...لطفه شما همیشه شامله حاله من میشه
سلام
من دو مدل اسپیلت اسکین به نامهای Hellomoto و Mod_my_moto از این سایت دانلود کردم و رو گوشیم نصب کردم ولی بعد از هر بار نصب گوشیم بهم می خورد و مجبور می شدم گوشیمو فلش کنم .می خوام خواهش کنم اگه کسی این اسکینها رو نصب کرده یه توضیح کاملی راجع به نصبش بده.
خیلی ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه . مرسی
سلام..ببین دوسته عزیز...من نصب کردم ...هیچ مشکلی هم نداشت... نمی دونم اینو خوندی یا نه.....
زبونش خیلی سادست... با دقت به همین ترتیب که گفته عمل کن.... موفق میشی....
فقط دقت کن اسکینی که برایه نصب انتخاب میکنی حتما مخصوصه گوشیه خودت باشه...و با مدله گوشیت سازگار...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Corvette; 05-02-2008 at 01:54.
سلام دوست عزیز
خیلی ممنون از جوابتون ، من اون توضیحات رو خوندم دقیقا هم مثل اون عمل کردم ، چندین بار هم این کار رو کردم ولی نشد از یه طرف هم خیلی از این اسکینها خوشم می آد اگه میشه شما خودتون که این اسکینها رو نصب کردید هم یه توضیحی بدید در ضمن این دو تا اسکینی که من دارم ( Hellomoto و Mod_my_moto ) مشخص نشده که برای چه مدلیه ، فقط نوشته برای . V3X
خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنین. مرسی
Last edited by ABDOLLAH.A.Dَ; 05-02-2008 at 18:23. دليل: تکمیل توضیحات
مسعود جان بابا همه مثل تو که اخر زبان نیستن خوب اگه میتونی یا لینک فارسی سراغ داری فارسی بزار![]()
سلام دوستان من اسکین گوشیمو عوض کردم لوگوی ir-mci گوشیم رفت ترو خدا بگین من چی کار کنم v3i
چرا نگراني ؟
مشكلي نيست كه
اسكين گوشي رو دوباره عوض كن
اخه خيلي از اسكين هاي گوشي هاي موتورولا طوري طراحي ميشن كه اسم operator رو نمينويسن
اسكين هاي ديگه هم بعضي هاشون يا دارن يا ندارن
مشكل از گوشيت نيست![]()
دوست من تمام اسکینهای گوشی من همینطوری هستند اسکینهای اصلی گوشیمم پاک کردم سه تا اسکین دارم هر سهتا شکل هم است نمی دونم چی کار کنم اگه فایل فلش اصلی گوشی رو داری برام بزار تا فلشش کنم mr30000
همون طور که پدرام گفت....هیچ مشکلی نداره.. این خاصیته اون اسکین هاست همین....!
خب شما اسکینه اصلیه گوشیت رو پیدا کن (moto) و نصب کن.. میبینی که برمیگرده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)