با تشكر از دوستان عزيز
با تشكر از دوستان عزيز
دوسته عزیز اگر گوشیرو نو خریدی مرجوعش کن. اگر نه فعلا باتری رو چک کن تا بعد.
سلام
من بازم سوال دارم
من رشته ام كامپيوتر مي دونم ويروس كامپيوتري چيه و ......
مي خوام بدونم وقتي يه ويروس كامپيوتري وارد كارت حافظه يا سيستم گوشي مي شه اونجا چه كاري مي تونه بكنه چون سيستم عامل pc و سيستم عامل گوشي ها با هم متفاوته مثلا كامپيوتر من الان ويروسي داره كه folder option از بين برده و يه auto به درايوها اضافه كرده يه همچين ويروسي رو موبايل جه كاري مي تونه بكنه اگه تاپيكي يا سايتي هست كه توضيحات جامعي در اين باره داره لينكشو بديد ممنون ميشم
اگه لطف كنيد لينك يه ويروسياب واسه v3x همچنين تاپيك آموزش نصبش بديد ما رو شرمنده مي كنيد
بازم ببخشيد
خودم هم از بس سوال كردم خسته شدم چه برسد به دوستاني كه پاسخ سوالات من رو دادن بخصوصcorvette عزيز دستتون درد نكنه خسته هم نباشيد
سلام پس هم رشته هستیم. به این زودی خسته شدی عزیز.اینجا جایه این بحثهاست.
اول بزار خیالترو راحت کنم V3x ویروس نمی گیره.
اما دلیلش. ببین دوسته من اگر سیستم عامله گوشیها رو فعلا به سه دسته تقسیم کنیم.
1.windows mobile
2. symbian
3.java
گوشیه من وشما (V3x) جزوه دسته ی سوم هستش که تا به امروز ویروسی براش نوشته نشده.
دلیلش هم اینه که برنامه نویسی در این محیط (java) خیلی محدودیت داره که این محدودیت حسنش اینه که
مثلا ویروس درش نمیشه نوشت(تا حالا نشده) یا اینکه هسته ی سیستم عامل آسیب پذیر نیست مثلا افته
سرعت یا هنگ خیلی کمه. اما در ازایه این به اصطلاح امنیت و محدودیت بهایه سنگینی این سیستم عاملها
(java) پرداخت میکنند که شامله این میشه که شما نرم افزارهای جانبیه کاملی نمیتونی برایه این محیطها
(java) بنویسی.مثلا یک منشی تلفنی.و.....
اما در دوسته دیگر
1.windows mobile
2. symbian
شما برایه برنامه نویسی یک محیطه بسیار ساده تر با محدودیتهایه خیلی کمتر داری و خوب دستت خیلی
باز تره نسبت به جاوا.که در نتیجه برنامه هایه فراوان و بسیار قدرتمندی میتونی براشون پیدا کنی که در این میان
ویروس هایه مخرب و گوناگونی هم براشون می نویسند. به طور مثال یه ویروس می تونه cpu رو
بی جهت مشغول کنه و در نتیجه افته سرعت یا هنگ.و یا inbox گوشیترو format کنه و....... پس اینجا به
آنتی ویروس نیاز پیدا میکنی.
چون رشتت کامپیوتره برای مثال میتونم فرقه لینوکس و ویندوز رو برات بگم. که ویندوز یک محیطه روان، کارا و
نا امن با نرم افزارهایه بیشماره جانبی و البته ویروسهایه بیشمار! وهسته ی ضعیف که همراه است با افته
سرعت و کارایی...... رو داره
اما لینوکس یک محیطه کاملا امن ولی محدود
که تا امروز هم ویروسی
در این محیط قادر به فعالیت نشده ولی نرم افزارهایه جانبیه محدودی داره.
سلام
من از فكر اينكه شما رو خسته كنم خسته ميشم
آخه وقتي خودم جاي شما وديگر دوستان كه اطلاعات كافي در مورد مثلا همين v3x داريد به سوالات ديگران مثل خودم كه تازه اول راه هستيم پاسخ مي ديداونهم بدون هيچ چشم داشتي وقت ميزاريد مثلا همين پاسخ كامل شما به سوال من حداقل با فرض اينكه تايپ سريع كنيد فكر كنيد چي بنويسيد و... بيست دقيقه اي وقتتونو گرفته واقعا نمي دونم چي بگم اينجا بجز تشكر چيزي ازم بر نمي ياد و يا اينكه اگه جايي ديدم كسي سوالي كرد و من پاسخشو مي دونستم دريغ نكنم مثل خود شما دستت شما وديگر دوستان درد نكنه نمي دونم شايد الان كسي اينو بخونه بگي يارو احساساتي شده ولي يه كم فكرشو بكنيد ما تو ايران زندگي مي كنيم... (سه نقطه كمه هزار نقطه)
من اول مي خواستم اينو به پيام خصوصيتون بفرستم ولي بعد پشيمون شدم اينجا فرستادم تا همه بخونن و از هم ديگه ياد بگيريم البته مي دونم كه همتون اين موضوعو خوب مي دونيد (منظورم همين به اشتراك گذاري اطلاعات يا ساده تر بگم كمك به همديگه بدون هيچ توقعي) ولي فكر كنم واسه ياداوري بد نباشه
Last edited by beckham7; 14-09-2007 at 02:09.
قابلترو نداشت. دوستی حتی از طریقه خطوطه اینترنت هم که باشه برایه ما بیشتر از این زمانها ارزش داره.![]()
سلام عزيزان در يكي از تاپيك هاي موتورولا يكي گفته بود كه موتورولا v3i
1.deliver ندارد.
2.zoom مناسب تصوير ندارد.
3.كيفيت دوربينش واقعا افتضاحه.
4.محدوديت ذخيره sms دارد.
5.سرعت جاواي بسيار پاييني دارد.
6.نرم افزارهاي سازگار كمي دارد.
7.در مورد itune دار ها عرض كنم كه آهنگ هاش رو نميتوني بلوتوث كني و فقط با كامپيوتر ميتوني آهنگ هاش رو كم و زياد كني .
مورد هاي 1 ، 5 و 7 درسته؟؟؟!!!!! ميخوام v3i بخرم يعني deliver نداره ؟ مگه ميشه؟
کدم تاپیک بوده که همچین چیزایی گفته گزینه 5 , 7 رو باید خط بزنه از این گزینه ها و لی در مورده 1 من به اون صورت اطلاعات ندارم
چه جوري در v3i با درب بسته موسيقي پخش کنيم؟
1.داره عزیز!! باید برایه هر sms روشنش کنید
2.درسته رویه عکسها نمیتونی یک zoom دلخاه داشته باشی
3.خیر.اصلا
4.بله البته 200 تا 250 رو نمیشه اسمشرو محدودیت گذاشت!!
5.نخیر تویه رنجه خودش قابله قبوله
6.خیر فقط باید ازش انتظاره سیمبیان نداشته باشی!!
7.اطلاعه کافی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)