mobile go رو دانلود کردم برنامه ی خوبی به نظر میاد ولی اطلاعات گوشیم رو پیدا نمیکنه !
الانم دارم goback up رو دانلود میکنم امید وارم به کارم بیاد.
مرسی دوست عزیز
mobile go رو دانلود کردم برنامه ی خوبی به نظر میاد ولی اطلاعات گوشیم رو پیدا نمیکنه !
الانم دارم goback up رو دانلود میکنم امید وارم به کارم بیاد.
مرسی دوست عزیز
آخرین آپدیت که واسه اس3 اومده چه ورزنی هست؟
درسته که آپدیت 4.3 اومده واسش؟
الان گوشی من ورزن 4.0.1 هست.چطور میتونم به 4.2.2 یا کلا آخرین آپدیت به روز رسانی کنم؟
آخرین آپدیت رسمی که برای اس3 اومده اندروید 4.1.2 هستش
البته 3تا اپدیت ازمایشی اندروید 4.2.2 هم برای اس 3 به بازار اومده
تا آخر آبان ماه اپدیت اندروید 4.3براش میاد
میتونی با سرچ تو گوگل رامهای گلکسی اس 3 پیدا کنی با برنامه ادین فلش بزنی
با سلام خدمت همه دوستان گلم در انجمن.
من به تازگی گوشی سامسونگ champ 2 c3330 خریدم. برنامه های جاوا با حجم بالا رو نصب نمیکنه. بعضی از برنامه های جاوا هم که حجم پایین داره میگه فرمت فایل ناشناسه. کد *#52828378# که تو انجمن مطرح شده بود زدم. وارد هیچ منویی نمیشه که محدودیت رو بالا ببرم.
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون میشم.
با سلام به همه دوستان.
من به تازگی یه گوشی سامسونگ مدل galaxy star s5282 گرفتم.با باطری گوشی مشکل دارم.خیلی زود باطریش خالی میشه.باطریش 1200میلی آمپر هست.تو بهترین حالت 24 ساعت شارژ نگه میداره!!! همش مجبورم گوشیو بزنم تو شارژ.میخواستم از دوستان سوال کنم میشه یه باطری قوی تر بگیرم که بجای این باطری ازش استفاده کنم؟ یا فقط باید باطریش 1200 میلی آمپر باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
من رو گوشی رام اشتباه ریختم که تاچش از کار افتاد بردم تعمیرگاه گفت که باید تاچش عوض بشه یه جا دیگه بردم میگه مشکل نرم افزاریه بهنظر شما طرف میخواد چیکارش کنه اگه زیاد مشکل نیست که خودم برم تو کارش گوشیم گلکسی اس 3 هستش
بعید می دونم مشکل با تعویض تاچ حل شه...بهترین کار اینه که اگه گوشی به دانلودینگ میره، یه رام رسمی سه فایلی روش فلش کنی ایشالا حل میشه. نحوه بردن به دانلودینگ رو هم گوگل کنی می یابی.
سوال من جواب نداشت؟
سلام گوشی من گلکسی پاکت هستش خود به خود خاموش میشه از اول همینطور بود چون بهم هدیه دادن نمیدونم گارانتی داشت یا نه حالا اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم یه بارم واسه تعمیر دادم بدتر شد تورو خدا راهنماییم کنید
Last edited by nargesjon; 30-11-2013 at 11:21.
تو رو خدا یکی جوابه منو بده لطفاااااا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)