منظورت اینکه آهنگ دو صدایی میشد؟
منظورت اینکه آهنگ دو صدایی میشد؟
از طرف komeil66 , niterider
آیا از طرف شرکت باربد برای گرفتن مجوز تلاشی صورت می گیره ؟
ببینید اساسا تلاش که میشه. خود اون کمپانی هم به فکر سود کلانیه که تو این آلبوم خوابیده ولی اینکه چقدر تلاشا نتیجه بده اصلا معلوم نیست. تقریبا میشه گفت مجوز گرفتن محسن چاووشی یه جورایی با ارزش های خیلی ها در تضاد چون خودشون رو در خطر می بینن. گروه مخالفین شامل هنرمندان قدیمی و متعصب روی ساز ، خوانندگان جدید که موفقیت خودشون رو در خطر می بینن و خود وزارت فرهنگ که اساسا مخالف چیزهای جنجالیه مثل قضیه فیلم نقاب. محسن چندین بار تا مرز مجوز گرفتن خصوصا دوره پخش آهنگ امام رضا رفت ولی ...
ایرادهایی که گرفته می شه بیشتر چیه ؟
هر گروه از مخالفین ایرادهای خودشون رو می گیرن حالا یا بیان می کنن یا ضمنی می گن.
موزیسین های قدیمی اساسا با استفاه از ساز دیجیتال و کامپیوتر که کار محسن روی اون بنا شده مخالفن مثل محمد نوری و فریدون شهبازیان (همون طور که تو شب شیشه ای دیدین )
سیاسی ها هم هر حرکتی که باعث بت سازی و به قول خودشون راه اندازی دار و دسته بشه رو قبول نمی کنن.
آیا امیدی هست ؟
دوست عزیز امید همشه هست ولی هرچقدر این مسئله تو سکوت بیشتری پیش بره بهتره و این ترجیح خود محسن هم هست. (به خاطر راضی کردن گروه سیاسیون)
نظر محسن درباره سنتوری چیه با توجه به نزدیک شدن به زمان اکران ؟
محسن امید زیادی به سنتوری و گرفتن مجور داشت ولی بعد از اینکه نشد حاضر شد کارها رو با قیمت نسبتا خوبی بفروشه و تقریبا بیخیالش شده.
نام تراکها ی آلبوم که به بیرون درز کرده درسته ؟
من نمی دونم چه نام هایی به بیرون درز کرده ولی تقریبا درسته. البته ممکنه عوض هم بشه چون سابقه داشته.
با توجه به اینکه هر آلبوم یک کلیپ هم باید داشته باشه (مثل آلبوم حامی ) یه شاخه نیلوفر کلیپ هم داره ؟
اگه داره چه ترانه ای هست ؟
محسن علاقه چندانی به بحث کلیپ سازی نداره و اصلا در این شرایط هیچ حرفی از کلیپ زده نمیشه و همه چیز در سکوت و بعد از گرفتن مجوز معلوم میشه. همون طور که حتی محسن سایت شخصیش رو هم عیر فعال کرد تا هیچ چیز اضافه ای غیر از موزیک نباشه تا بشه مجوز گرفت. (علت نبودن در ویدیو پشت صحنه)
دوتا دلیل دیگه هم داره که مجوز نمیگیره: اولا که اصولا محسن چاوشی مجوز را نوعی توهین به خواننده می داند.
دوما محسن چاوشی به صورت غیر مجاز شروع به خوانندگی کرد و وقتی که معروف شد خواست مجوز بگیره خب اگر بخواند بهش مجوز بدن ایندفعه همه خواننده های دیگه هم این درخواست دارند و ارشاد میگه بذار اونقدر معطلش کنیم که کسای دیگه بی خیال بشند ولی شک ندارم که بلاخره مجوزش رو میگیره بلاخره آوای باربرد شرکت بانفوذی هست که اگر یادتون باشه مجوز صدای فریدون آسارایی رو در میان چشمان از حدقه درآمده دیگر شرکتها گرفتند!!
اینکه محسن چاووشی گفته مجوز توهین به خواننده بعید میدونم ...من حتی مصاحبه صوتیش با رادیو فردا شنیدم اصلا هیچ شباهتی به صدای محسن نداشت...
امیدوارم...فقط خدا کنه تو این ماه مجوز بگیره که سنتوری هم با صدای خودش اکران شه...
به نظر من سنتوری مهم تر از البوم هست...
این تیکه را مخالفم چون
بنیامین
عسکری
رضا صادقی
هم شرایط مشابه داشتن ولی مجوز گرفتن
بابا اینا هم خواننده ان اخه؟!
آقایون...ممنون....
واقعا دم محسن نامجو گرم.....خیلی خوب گفته...این اولین بار بود که یک خواننده اینجوری تعریف میکنه....
مهم اینکه هر 3 تا پرفروشترین آلبوم های سال را داشتن و هر 3 تا غیر مجاز بودن بعد مجاز شدن.
اصلا من فکر میکنم همه این گیرها به خاطر اینکه سنتوری با صدای محسن اکران نشه
خودتون که میدونید اگه بشه چی میشه![چشمک]
Last edited by silent-assassin; 04-07-2007 at 07:39.
آره واقعا
تازه خودشم کار مجوزش رو هواست ولی بازم در آستانه مجوز گرفتن این جوری از محسن حمایت میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)