یه سوال
چه طوری این sms را از گوشی بریزم رو کامپیوتر برنامه خاصی داره
p910
یه سوال
چه طوری این sms را از گوشی بریزم رو کامپیوتر برنامه خاصی داره
p910
دوست عزیز، اگر یه جسجو میکردین، جواب سوالتونو پیدا میکردین: صفحه 14، پست 140 همین کلوپ.
آیا مموری 64 مگ همراه خود گوشی هم همین مشکل رو داره؟
1- اگه از هدفون مناسب استفاده بشه، بله.
2- بله.
3- بله.
4- بله.
5- اگه برنامه اش باشه، بله میشه.
همین سوال رو amin_se چند پست قبل پرسیده بود.
خیر نمیشه تغییرشون داد. اگه توی W950 یا M600 قابل تغییرن، به این دلیله که اونا مثل P990 دو حالته نیستن، یعنی فقط یه صفحه دسکتاپ دارن و مثل P990 که هم در بسته و هم در باز هست، نیستن. تو P990 میشه Shortcut ها رو فقط در حالت بسته بودن فلیپ تغییر داد.
برنامه های uiq3 را باید از کجا تو این انجمنها پیدا کنم ؟
Last edited by aftab_azad20; 08-06-2007 at 12:19.
اولا ادبیات شما اصلا جالب نیست.
ثانیا همه تولید کنندگان موبایل، همه جور گوشی در بین تولیداتشون دارن، حتی سامسونگ هم گوشی های بزرگ تولید میکنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خودت ببین کارآیی این یکی در مقایسه با اونی که خودت گذاشتی، اصلا قابل مقایسه هست؟ از طرفی سونی اریکسون هم گوشی باریک و ظریف داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی این کجا و P990 کجا. بنابراین هر گوشی باید با گوشیهای هم رده خودش مقایسه بشه.
ثالثا این همه گوشی بزرگ هست، حالا تو اومدی به P990 گیر دادی؟
رابعا مگه مجبورت کردن بری P990 بخری؟
دیگه اگه بخوام بیشتر بگم اخطار میگیرم. خلاصه اینکه حواست باشه کجا، چی میگی![]()
میشه بگید این wlan p990i به چه درد می خوره
با سلام خدمت metapax عزیز که با جواباش همه رو خوشحال کرده آقا گوشی من از وقتی که گرفتم مثل سیستم اینفورمیشن گوشی شما هست یعنی آپدیت بوده یعنی همچین چیزی میشه چون میگن بعضی از گوشی ها اگه آپدیت کنی سریال می پره شما میگید من چیکار کنم تا از گوشی مطمئن بشم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)