رضا جان من يادمه يك بازيه ماريو بود كه هيچ موقع تمام نميشد. احتمالا اين همون سر كاريست.ناراحت نباش من خودم 100 بار تا اينجاش رفته بودم بلكه راهي پيدا بشه. اين مرحله ساخته شده كه نتوني ردش كنينوشته شده توسط reza_s
![]()
رضا جان من يادمه يك بازيه ماريو بود كه هيچ موقع تمام نميشد. احتمالا اين همون سر كاريست.ناراحت نباش من خودم 100 بار تا اينجاش رفته بودم بلكه راهي پيدا بشه. اين مرحله ساخته شده كه نتوني ردش كنينوشته شده توسط reza_s
![]()
اين هم شينوبي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات:
در اين بسته 2 تا فايل هستند يكي برنامه شبيه ساز كه اسمش ميم هست يا انگليسيش Meym خونده ميشه پس دوستان چيز ديگه نخونند. 8) اين شبيه ساز را اجرا كرده و در جايي نصب ميكنيد. فايل بعدي در همين بسته را در فولدر ميم رفته و در قسمت roms قرار ميدهيد. حالا فايل mame32 را اجرا كرده روي قسمت available كليك كنيد. بعد ار تو قسمت File روي Audit All Games كليك ميكنيد و يك صفحي مي آد و شروع ميكنه دنبال بازي گشتن. و بعد در وسط صفحه در قسمت Games بازيه Shadow Dancer را ميبينيد.
اگر بازيه ديگه اي براي اين شبيه ساز مي خواهيد از اين سايت ميتوانيد داون لود كنيد:
نيما جان حدسم درست بود مرحله 4 بازي تموم نمي شه اونقدر بازي كردم تا فهميدم جريان از چه قراره . :P :mrgreen: براي رد شدن از اون بريدگي طوي مرحله 4 وقتي داري ميپري از دكمه آتش ( x ) هم كمك بگير چند بار استفاده كني موفق ميشي .
( وقتي دكمه پرش را زدي دكمه را ول نكن و بعد دكمه x را هم نگهدار )
موفق باشي .
آخ راستي يك اشتباه كوچولو كردم :? از دكمه z كه براي آتش هست به جاي x بايد كمك بگيري آخه من دكمه ها رو در سيستم خودم عوض كردم
بچه ها كسي مجموعه بازيهاي سگا و نينتندو را نداره بذاره ؟؟؟!! اگه داريد بذهريد . خيلي حال ميده . مخصوصا فوتبال نينتندو international super star soccer delux
و فوتباليست هاش . ممنون .
من راستش را بخواي يك سري دارم. اين بازي فوتبال را هم كه گفتي فكر كنم جزو بازي هايي هست كه دارم. يك سر به اون سايتي كه دادم بزن خيلي بازي داره.نوشته شده توسط gigi_afshin
با اجازه ي nimoنوشته شده توسط nimo
فكر كنم اينا رو مي خواستي
Soccer Superstars - ver AAA
حجم 298 kb
Soccer Superstars - ver JAAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 6.84 mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش ميكنم عزيز شما سروري.نوشته شده توسط emad64
بازيه Comix را هم پيدا كردم برايت افشين جان
الان آپلودش ميكنم.
افشين جان اين بازي كاميكس كه درخواست كرده بودي.
اين شبيه سازش:
اين هم خود بازي:
من خودمم كه امتحانش كردم از بازيه خوشم اومد.
مورتال كمبت 2:
مرتال كامبت 3:
اين هم 2 تا بازيه ديگه مال ميكرو كه اميدوارم تجديد خاطره بشه:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)