جواب سوالات رو پیدا کردم
سوال اول گزینه 3
سوال دوم گزینه 1
سوال سوم گزینه 3
یه چیز دیگه در زیر زمین در بیمارستان همراه با ماریا ، تا اونجایی که امکان داشت از ماریا حفاظت کردم اما باز کشته شد
یعنی هیچ راه دیگری نداشت که کشته نشه
جواب سوالات رو پیدا کردم
سوال اول گزینه 3
سوال دوم گزینه 1
سوال سوم گزینه 3
یه چیز دیگه در زیر زمین در بیمارستان همراه با ماریا ، تا اونجایی که امکان داشت از ماریا حفاظت کردم اما باز کشته شد
نه توی اون راهرو من خودم رو کشتم تا نمیره ولی مرد
نه اون قسمت جزو داستانه ...یه چیز دیگه در زیر زمین در بیمارستان همراه با ماریا ، تا اونجایی که امکان داشت از ماریا حفاظت کردم اما باز کشته شد
تازه به نظر میاد که کشته میشه ولی بعدا میبینی که دوباره زنده شده... اصلا غول آخر بازی هم خودشه....
اون اصلا انسان نیست ...
...موفق باشی...
سلام بچه ها یک اشکال دیگه
من هرچی پارو میزنم نمیرسم به اونور آب (شمال سایلنت هیل)
فکر کنم از مسیر منحرف شدم. نه قطب نمایی دارم و نه در روی نقشه ، مکان جیمز رو با فلش مشخص میکنه . چی کار کنم
تو حالا جواب سوال منو بده چیکار داری کدوم ورژنو بازی میکنم
به موقع اش میرم شماره 4
تازه قبلش باید 3 شو بازی کنم
آره قربونت
خودم فهمیدم چیکار کنم
باید اول دور خودت بچرخی تا یک روشنایی ببینی بعد به سمت آن روشنایی پارو بزنی![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 04-05-2007 at 20:27.
آخه من دوشو که بازی نکردم که بهت بگم.
تو راست میگی فقط نظر دادم که اگه تو چهاره اگه گیر کردی کمکت کنم.(پیش بینی کردم تا اون موقع)
معلومه از اون گیم خورایی که حتما باید بازی ها رو طبق سری و ورژنشون بری جلو.دمت گرم![]()
![]()
موفق باشید
صبر کن صبر کن
من اصلا نگفتم تو حرف بیخود میزنی (به پستهای بالایی من مراجعه کن ، من چنین حرفی نزدم)
اینو از خودت بافیدی
من احترام همتونو دارم
بازهم تاکید میکنم من چنین حرفی نزدم شاید اشتباه خوندی پستهای منو در این صفحه و صفحات قبل هم نگاه کنی ، من چنین حرفی نزدم
آره بچه ها.آتا این حرفو نزد.من پیش بینی کردم که شاید این حرفو بزنه_(یعنی خودم سوالی رو که میخواست بپرسه گفتم)به نقل از اون نوشتم....![]()
![]()
![]()
![]()
ببخشید اگه ناراحت شدی(من که کاری نکردم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)