N73=the best
من امروز رفتم که ببینم این n73 چیه بابا ؟؟
اصلاً با اجازه تو بازار موجود نیست ( البته با گارانتی اتصالات) اگر هم باشه 614 هزار تومن !!!
بعدشم میگن که سونی اریکسون هر چی گوشی تو بازار داره، قاچاقیه و رجیسترش به درد نمیخوره
امروز هم روزنامه نوشته بود که قطعشون میکنه
البته باید خود سیتادل بگه که این گوشی ها رو واقعاً داره یا که اینم یه شایعس !!!
بچه های انجمن سونی اریکسون کمک کنن و بگن که حقیقت داره یا نه ؟؟
در هر حال من که ریسک عمراً بکنم .... اگه از سونی اریکسون k800 نا امید شدم حتماً n73 میخرم
قابل توجه فری جون ......... ذوق کن ..........![]()
من امروز تو جمهوری قیمت کردم.با گارانتی نیاتل 445000 تومان.
نیاتل دیگه از کجا در اومد ؟؟
به من گفتن گارانتی های غیر معتبر زیادن که آدم بعدش دستش به هیچ جا بند نیست !!!
اینم حتماً یکی از اوناس
اصلیش اتصالات، فقط اتصالات
اقا این کدی که دادی رو گوشی من کار نمیکنه؟
#0000#* درستش اینه
با سلام
برای خرید گوشی جائی را دراصفهان سراغ دارید بگوئید .
خوب قابل توجه saragol اولا اين قدر با fery و saman كل كل نكن ببين انتظارات تو از گوشي چيه؟! n73 اگه با ورژن 3 گيرت اومد بخر هم سرعت بالا داره و هنگ زياد نمي كنه درثاني سيستم عامل os 9.1 داره كه البته فعلا برنامه هاي زيادي واسش نيست ولي روز به روز تعداد اين نرم افزارها بالاتر ميره هرچند بازيهاي خوبي رو ميتوني واسش از اينترنت پيدا كني من خودم بازي return to mysterious island كه ماله كامپيوتر بود رو از اينترنت پيدا كردم (MB 21) كه با وجود اون گرافيك سنگيني كه داشت موفق شدم رو n73 نصبش كنم . منظورم اينه كه توانائي اجراي بازيهاي سه بعدي و سنگين رو هم داره. ضمنا از لحاظ دوربين عكاسي واقعا بي نظيره ولي بي رودربايستي بايد بگم فيلمبرداريش اصلا خوب نيست و سرعت و كيفيت پائيني داره البته بايد توجه داشت كه 15 فرم در ثانيه ميگيره و توقع زيادي نميشه ازش داشت! حالا خودت تصميم بگير كه چي بخري بهتره
آقا سريال گوشيه من به جايه اينكه عدد هفتم و هشتمش صفر باشه رقم ششم و هفتمش صفره! يعني گوشيم اصل نيست؟(همه ي نشونه ها بر اصل بودن گوشي دلالت ميكنه غير اين يكي)
من کل کل نمیکنم، اینجا آدم دیوونه میشه، بگذریم !!!
ممنون از راهنمائیت، اما کیفیت فیلم برداریش از k800 بهتره، اینطور که همه تایید میکنن
من اصلاً اهل بازی نیستم، تا حالا یک دونه سی دی بازیم نخریدم
اما کیفیت عکس برای من خیلی مهمتره و مهم اینکه فیلمبرداری n73 بهتره که شما میگی زیادم تعریف نداره
من نگاه کردم برای جاوا هم برنامه های زیادی هستش،
تصمیم گیری برام سخت شده خیلی ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)