سونی اریکسون گوشی های خیلی ظریف درست میکنه اما اصلا شیک نیست
سونی اریکسون
نوکیا
سامسونگ
ال جی
متورولا
سونی اریکسون گوشی های خیلی ظریف درست میکنه اما اصلا شیک نیست
میشه یه شرکت نام ببرید که گوشیهاش رو شیک میسازه
لطفا نگید نوکیا کهسامسونگ که دیگه بد تر باز LG یه چیز
فقط n91 هم از نظر خوشگلي و هم از نظر زيبايي هم كلاس هم امكانات .فقط اون بدنه استيلش كله همه اين گوشي رو خوابونده
من خودم اين مقايسه رو با w950 ,m600 ,w900, w810, w800 ,n90 ,n70 ,n73 ,سري z سوني انجام دادم وموتورولا سري v3 .
گوشي سامسونگ همه تو يك مايه هستن و با رنگ مشكي.
در مورد ال جي چون نديدم نظر نميدم.
فقط n91 هم از نظر خوشگلي و هم از نظر زيبايي هم كلاس هم امكانات .فقط اون بدنه استيلش كله همه اين گوشي رو خوابونده.
من خودم اين مقايسه رو با w950 ,m600 ,w900, w810, w800 ,n90 ,n73 ,سري z سوني انجام دادم وموتورولا سري v3 .
گوشي سامسونگ همه تو يك مايه هستن و با رنگ مشكي.
در مورد ال جي چون نديدم نظر نميدم.
زیباترین ها رو موتورولا و سامسونگ دارن.
گرچه برای شماها چه فرقی داره؟ هر کی اینجا میاد اسم گوشی دلخواهشو می نویسه!! بدون هیچ مقایسه ای.
خیلی با این شوخیت حال کردم. خیلی باحالی. کلی خندیدم.
از حق نگذریم که سامسونگ زیباترین طراحی ها رو داره ولی فعلاً که از حق می گذرن!!!!!!!
سونی که توی همه چی خوبه چه تو صدا چه تو قشنگی و چه توی دوربین . فقط نمیدونم چرا چهارمین تولیذ کننده هستش
باید قبول کرد سونی اریکسون خوشگلتره!
واقعا پذیرفتن حقیقت برای بعضیا سخته (با شما نیستما)
تعصب خودشون رو میان با چه حرفایی پنهون میکنن: از .حق میگذرن.خداییش فقط ... قشنگه. خودم مقایسه کردم و...
بابا سامسونگ چ...نوکیا که
موتورولا خوبه
lg هم
اما سونی اریکسون
![]()
Last edited by dark fear; 23-01-2007 at 13:43.
عزیزم یکم تحقیق کن سونی اریکسون از سال 2003 تاحالا سیر سعودی فوق العاده ای داشته تاهمین چند وقت پیش
پنجم بود درضمن بزرگ ترین بودن نشون دهنده بهتر بودن نیست نشون دهنده تولید گسترده تر است سونی اریکسون
مگه چند تا گوشی داره چند تاسری k و w وz وچند تا سری دیگه که تولید کمی دارن اما نکیا از قدیم تا حالا در حال تولید
گوشی است و از هر مدل چند تا نسخه جدید تر و بهتر از قبلیش داره تعداد گوشی های نوکیا خیلی بیشتر از سونی
اریکسون است
Last edited by dark fear; 23-01-2007 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)